Gość: smutne:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:18 Ten trener powinien miec zakaz pracy z zawodniczkami. jego tlumaczenia brzmia glupio.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mike Wstyd! IP: *.media4.pl 27.08.05, 00:19 Ciekawy czy Kipketerowi tez robiles masaze konczace sie na kroczu i proponowales mu, zeby sie przespal z Toba, w zamian za rekordy swiata? Moze nawet obiecales mu ze bedzie bialy! Mam nadzieje ze zgnijesz w pierdlu stary zboku. Tam Ci konkretny masaz zrobia! Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Wstyd! 27.08.05, 00:21 O rany, wszyscy wiedzą, że Nowak od zawsze dmuchał zawodniczki. Z niektórymi się nawet żenił, ale i tak traktował kadrę, jak harem. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw Jak zwykle dopiero po GAZECIE sie za to wezma IP: *.taub.dhcp.bcm.tmc.edu 27.08.05, 01:09 inaczej rozeszlo by sie po kosciach i udach gosc jest skonczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Wstyd! IP: *.rzeszow.mm.pl 27.08.05, 10:22 Plotkarka Danuta Straszynska-Nowak byla jego zona .W latach siedemdziesiatych osiagala zreszta niezle wyniki,gdzies ok.12.60. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Wstyd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:52 Nie ona jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera 27.08.05, 00:26 Chyba zapatrzyły się w Jarucką. Resztę wyjaśni komisja śledcza. Co w tym czasie robił W. Cimoszewicz? Już oni dadzą mu popalić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Chciał sobie użyć - co w tym złego :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:32 A że pewnie sportsmenki to niezłe dupencje były, to się napalił :) Normalny chłop :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa [...] IP: *.150.popsite.net 27.08.05, 01:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: NO, PALANCIE, ALE SA SWIADKOWIE. IP: *.local.net / *.teklinek.pl 27.08.05, 01:10 Kolo inteligentny super to raczej nie jest ... jeśli twierdzi, że nagrań ani zdjęć nie ma... Wywalić dupka z kadry, PZLA i uczelni !! 40 lat "pracy" wystarczy. p.s. nie wiem czy jest winny, ale z trenerką powinien skończyć i to szybko. i od razu niech dziewczyny idą do prokuratury - powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runner 800m heh" ....NO, PALANCIE, ALE SA SWIADKOWIE. .." IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 29.08.05, 23:56 widac kim jestes.. jak sie podpisujesz.. NIKT, wiec jestes zerem! a co do jego 40 letniej pracy, to trzeba szanowac tego Trenera, wytrenowal Wilsona na rekord swiata.. to jest ktos a nie tak jak ty... NIKT pff! a do tego czy powinien sskonczyc z trenerka, to chyba nie tobie sadzic! sieeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Czy jak wytrenował Wilsona, IP: *.orion.pl 30.08.05, 15:04 to znaczy, że wolno mu macać zawodniczki? Dopóki Nowak nie był obleśnym starym zboczeńcem, to się ne skarżyły, a i wyniki były lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Swiadkowie sa niewiarygodni IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.05, 12:01 Bo tez osoby z kadry, kolezanki oskarzcielek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegły Gagatek powinien trenować i masować jeże. IP: *.UNUSED.EPIX.NET 27.08.05, 03:12 A swoją drogą dobrze by było wiedzieć, czy też spółkował. W tym tkwi cała istota sprawy. Partnerki Klintona musiały szczegółowo opisać detale prącia. A czy któraś z Was byłaby w stnie dokonać opisu, lub choćby szczegułów akcji. To by pozwoliło na prawidłową klasyfikację czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Sprawa jebaka Sławka Nowaka IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 27.08.05, 06:21 Gdy był młodszy, to się zawodniczki nie skarżyły, bo jeszcze mógł być do rzeczy. Potem zabrał się za "czarny diament". Jak chciał wrócić do dawnych praktyk, okazało się że różnica wieku jest już za duża i nie chcą się zadawać ze starym dziadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: downunder Re:co to znaczy molestowac sksualnie stara pinde? IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 27.08.05, 08:48 jestem rowiesnikiem slawka, byl i jest rownym chlopem - wychowal wspaniale dwie teresy i grazyne i pare innych - dzisiejsze tluste przydupia mimo ze na stereoidach biegaja dwie trzy sec wolniej - co mial chlop powiedziec - pewnie zartowal - a to pryitywne wiesniactwo dorabia story - skala okarzen o molestowanie rozlazi sie poswiecie jak zaraza - rowniez tu -co tydzien mamy nowy watek-beztalencie chce sie odbic a moze nawet cos zadolowac-powinien zasadzic duze odszkodowanie od prasy za publikacje smieci - tu facet dostal $A7baniek odszkodowania-ciemnogrodzka polinezja czas wyjsc z sredniowiecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegły Re:co to znaczy molestowac sksualnie stara pinde? IP: *.UNUSED.EPIX.NET 27.08.05, 10:56 Takie też można tu wyciągnąć wnioski o zadziałaniu synagogowego klubu z rab-sztyn, szewińską. Tak też było też w przypadku podobnego koszernego klubu z moniką lewiński, jej powierniczką francą rupper, czy też następną. Motyw pasożydowania jest do nieodepchania. Za adolfa takich pobódek nie wskrzeszano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:ty w ogóle wiesz co bełkoczesz?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 11:00 ty w ogóle wiesz co bełkoczesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re:co to znaczy molestowac sksualnie stara pinde? IP: *.rzeszow.mm.pl 27.08.05, 12:28 Juz z rana sie tak zajebales,czy trzyma cie jeszcze od wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej bronisz swego kolegę w idiotyczny sposób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:57 Jego wyniki trenerskie w związku z tymi zarzutami NIE MAJĄ znaczenia. A jeśli tak dobrze go znasz, to wiesz, że nie żartował... Nie próbuj nawet wciskać ludziom bajek, bo robisz to jeszcze bardziej nieudolnie od samego S. Nowaka. I nie wyjeżdżaj z gadką o ciemnogodzie - to może właśnie najwyżej wśród pierwotnych ludów kobiety posługiwały swoim Panom Trenerom. Zatem rzeczywiście czas skończyć z takim nietykalnym sk...nem w PZLA Odpowiedz Link Zgłoś
nicola21 Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera 27.08.05, 08:55 PZLA dala trenerowi czas na porozumenie sie z adwokatem. jesli sprawy nie da sie uciszyc, ten przynajmniej bedzie mial juz przygotoana linie obrony. Chcialambym ab y gazeta dowiedziala sie kto stoi za opoznienia w rozwiazaniu tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc moim zdaniem po takich zarzutach to powinien być IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.05, 09:24 panem N.-sprawa powinna być rozpatrywana z urzędu więc co robi prokuratura??? A do pana N-do rekodzieła satyrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACHO Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera IP: *.bredband.skanova.com 27.08.05, 09:38 WIELKA MI RZECZ.BABKI LUBIA BYC MOLESTOWANE JAK NIE NIECH TO NIOECH ZOSTANA LESBAMIZOSTANA LESBAMI Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Do macho (baby) 27.08.05, 11:48 Jest olbrzymia różnica pomiędzy podrywaniem w kulturalny sposób (co z pewnością dziewczyny lubią), a świńskim obmacywaniem przez starych pierników. Gratuluję dziewczynom odwagi i życzę więcej udanych kochanków, a mniej śliniących się dupków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera IP: *.arcor-ip.net 30.08.05, 17:23 ty frajerze nie wypowiaaj sie iz mecz gacusia taki z ciebie macho!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 TO JEST MESKI SWIAT IP: *.bredband.skanova.com 27.08.05, 09:42 JAK IM ZLE TO NIECH PRZESTANA TRENOWAC!TAK BYLO , JEST I BEDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 11:04 głupie, mające prowokować wpisy nie powtarzaj się koleś 2 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Co na to prezes PZLA Szewińska ?!? IP: *.arcor-ip.net 27.08.05, 09:43 Jako kobieta p.prezes PZLA powinna być na takie zarzuty wyjątkowo czuła. Ale niestety p.Szewińska jest bardziej ładnym uśmiechem PZLA niż prezesem... Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Co na to prezes PZLA Szewińska ?!? 27.08.05, 11:32 ładnym...? yyyyyyy... 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
solphernus Ładny uśmiech PZLA 19.03.06, 10:36 Gość portalu: artur napisał(a): > Ale niestety p.Szewińska jest bardziej ładnym uśmiechem PZLA niż prezesem... Ładnym...? Hyyyy... Koń (no właśnie!) by się uśmiał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera IP: *.bredband.skanova.com 27.08.05, 09:44 TO JEST MESKI SWIAT. TAK BYLO, JEST I BEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuteass To ci staruch,ciekawe czy Kipketera obmacywał..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekkoatleta Re: To ci staruch,ciekawe czy Kipketera obmacywał IP: *.acn.waw.pl 27.08.05, 10:18 Kipketera, to może nie. Ale facet, który miał 3 żony, lekkoatletki, wcześniej przez niego trenowane, bez grzechu nie jest na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera IP: *.net-serwis.pl 27.08.05, 10:35 do gazety.pl: znam dziewczyny, ale Beaty Nowakowskiej nie znam. dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:47 studiowałem w Gdańsku i doskonale wiem, że ten "wielki trener" miał i ma opinię bawidamka, w końcu dziewczyny nie wytrzymały, powinien mieć zakaz pracy jako trener, a jego trenerskie kombatanctwo nikogo nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
lonely_road Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera 27.08.05, 10:49 "Poza tym, kiedy się stawia takie oskarżenia, to trzeba mieć niezbite dowody, zdjęcia czy nagrania wideo. A takiego czegoś nie ma, bo i być nie może" - co to za totalne bzdury. Zawodniczki jesteśmy opinia publiczna jest w wami. Koniec z molestowaniem kobiet, do więzienia z takimi ludźmi, a tak się nimi zajmą koledzy spod celi. Wielki szacunek za odwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 wyrażaj swoje zdanie , a nie całego społeczeństwa 27.08.05, 13:36 bo każdy może mieć swój punkt widzenia.Chyba że jesteś Majakowskim/ jednostka zerem , jednostka bzdurą/. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely_road Re: wyrażaj swoje zdanie , a nie całego społecze 19.03.06, 10:17 Nie wiedziałem, że są wśród nas obywatele, którzy pobierają takie czyny. Jeśli ktoś gwałci to wiadomą rzeczą jest, że większość z nas tego nie pobiera. To się chyba nazywa moralność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catar Panie dyrektorze Olszewski...! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 11:39 Co pan na to? Przecież pan też obmacywał swoich zawodników, składał im dwuznaczne propozycje. Skończmy wreszcie z molestowaniem seksualnym w lekkiej atletyce. Jest ku temu dobra okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 ciekawe,jak z tym skończyć 27.08.05, 13:31 czekam na propozycje jak skończyć.Traktować wszystkich związanych ze sportem jako potencjalnych zboczeńców? Gdy powiadamia się prokutaturę , ta dopiero nadaje bieg sprawie.Gdy nie powiadamia się prokuratury,tylko gazety ,to jest to pomówienie.Proste i logiczne.Albo albo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: ciekawe,jak z tym skończyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:20 a czytałes wywiad? szczególnie ten fragment? Zamierza Pani złożyć zawiadomienie do prokuratury? - Nie myślałam o tym, bo od początku liczyłam, że sprawa zakończy się jak najszybciej i bez dużego rozgłosu. Nie zależało mi na tym, aby zniszczyć trenera Nowaka, jedynie się od niego uwolnić i ostrzec przed nim inne dziewczyny. Napisaliśmy pismo do władz gdańskiej AWFiS oraz PZLA. Liczyliśmy, że szybko rozstrzygną tę sprawę. Tymczasem minęły już dwa tygodnie i niemal nic się nie dzieje. Już nie wiem, co dalej robić, ta sprawa to koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 Drogi qwerty 27.08.05, 15:41 To,że dziewczyny powiadomiły uczelnię i PZLA świadczy iż chciały nadać głos sprawie.I z pewnością zajmie się nią prokuratura.Tłumaczenie, że nie chciały rozgłosu jest infantylne.Napisz lepiej jak z tym skończyć/ w sporcie/.Ja, niestety takiej możliwości nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Drogi qwerty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:24 wklejony fragment odnosił sie do Twojego pytania. nie twierdzę, że wiem co należałoby zrobić. po prostu odnoszę się do Twojej wypowiedzi przy użyciu komentowanego artykułu. a pomysłu na oczyszczenie środowiska sportowego z takich zachowań też niestety nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktr Re: ciekawe,jak z tym skończyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:24 Masz rację. To prawda - pomówieniami w sumie można niewinnym ludziom zrobić krzywdę. Jak jednak pomóc młodym sportowcom ze szkoły średniej, którzy są molestowani, ale wstydzą się powiedzieć o tym komukolwiek oprócz swoich kumpli? Sam trenowałem ponad 10 lat temu i byłem świadkiem podonych sytuacji. Wtedy byliśy za młodzi, żeby cokolwiek z tym zrobić. Teraz już nikt nie chce wracać do tamtych czasów rozkręcając stare sprawy. Zostają tylko posty na forum ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Mam odmienne zdanie IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.05, 12:00 Oskarzenia zawodniczek tez brzmia glupio. Nie mam zamiaru bronic trenera, jesli jest winny to powinien zostac ukarany. Ale nie widze zadnych dowodow. W swiecie gdzie mozna nagrac na tel kom plik video, aparaty cyfrowe (ustawic w pokoju) ktorymi mozna nagrywac itp. Na razie slysze placz i lament kobiet, ktore rzeczywiscie nic nie osiagnely i wydaja sie na sfrustrowane. Najpierw DOWODY, o ktore w dzisiejszym zaawansowanym technologicznie swiecie latwo,a potem zal i placz do gazet. JA tam poki co zawodniczkom NIE WIERZE. Wydaje mi sie to prowokacja i chcecia zniszczenia kariery jednego z najlepszych trenerow. Kobietom najlatwiej zniszczyc kogos autorytet, wystarczy powiedziec,ze sie bylo molestowanym. Bla,bla,bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota COŚ TU JEDNAK JEST NIE TAK. IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.05, 12:08 Nie przesądzam kto jest tu winny. Ale zawodniczki ,które oskarżają trenera powinny przedstawić jakieś dowody. Przecież w dzisiejszych czasach to ,żadnen problem nagrać rozmowę i mieć dowód niezaprzeczlny. Trzeba było zdobyć taki dowód i gość byłby upieczony . A tak pozostaje do rozpatrzenia wersja ,że zawodniczki wrabiają trenera na popularne w dzisiejszych czasach molestowanie seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: COŚ TU JEDNAK JEST NIE TAK. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:15 myślisz, że jak podpiszesz się dwoma nickami to bzdury, które wypisujesz bedą bardziej wiarygodne? nie tobie osądzać, czy wyznania zawodniczek są wiarygodne czy nie. jak mniemam po poziomie twojej wypowiedzi biegłym psychiatrą nie jesteś. wywód z gatunku "nic nie osiągnęły - sa sfrustrowane - wrabiaja trenera w molestowanie seksulane" możesz sprzedawać jako scenariusz do amerykańskich filmów telewizyjnych, ale nie jako wiarygodna wersję zdarzeń. molestownie seksulane jest popularne? co to twoim zdaniem oznacza? że w zwyczaju jest teraz łapać kobiety za miejsca intymne wbrew ich woli? nawet nie potrafisz skonstruować jasnej i jednoznacznej wypowiedzi. najwyraźniej nie zdajesz sobie sprawy jak upokarzające i obrzydliwe są umizgi starucha, któremu wydaje się że jest bezkarny. a dla dziewcząt brawa za odwagę! to, co zrobiłyscie nie było łatwe, ale uchroni Was i być może inne zawodniczki przed niechcianymi "zalotami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innyArek Re: Byłeś przy tym, że tak wszystko wiesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:51 najlepiej. Poza tym sam piszesz bzdury, które mają mało wspólnego z poprzednimi postami. To, że ktoś na kogoś rzuci oskarżenie, to nie zawsze znaczy, że ten drugi jest winny! I nie ma to nic wspólnego z wybielaniem czy usprawiedliwianiem. Mnie to dziwi: wychodzą z takimi oskarżeniami, tak im źle i takie są pokrzywdzone ale dobrodusznie nie chcą łamać Nowakowi kariery, a tylko się od niego uwolinić. Hę? O co tu chodzi. Skoro dopuszczał się tak karygodnych praktyk na nich, to teraz powinien się od nich odczepić i bardziej się skupić na innych zawodniczkach czy jak??? No jasne, że łatwiej napisać donosik do władz niż zeznawać i udowodnić komuś winę przed prokuratorem ale przeciez nie tędy droga. Mam nadzieję, że to sąd w tej sprawie będzie rozstrzygał i nie nasi cudowni działacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: COŚ TU JEDNAK JEST NIE TAK. IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.05, 21:06 Na poczatek Cie zmartwie-dwa nicki to dwie rozne osoby (jakbym chcial sfalszowac to bym jednym sie zalogowal i bys nie mial jak snuc durnych przypuszczen). Ani przypadek,ze netiowskich uzytwkownikow neta jest coraz wiecej (bo net24 w porownaniu z konkurencyjna tepsa jest obecnie wg mnie lepszy- zero limitow). Psychiatra nie jestem, to fakt,choc nie trzeba byc psychiatra zeby swierdzic pewne OCZYWISTE fakty. To ONE, a nie ja, nie przedstawily totalnie ZADNEGO wiarygodnego DOWODU,ze byly molestowane (rownie sfrustrowane kolezanki z kadry to zaden dowod-nie sa wiarygodnymi swiadkami). Juz dziecko wie jak zdobyc dowod. W czasach bilingow, masowych zabaw w nagrywanie filmow (aparatami cyfrowymi i tel kom) oraz, jak alamakota wspomnial(a), nagran telefonicznych i dyktafonowych zdobycie dowodu jest dziecinnie proste. Zwlaszcza jesli taka sytuacja PONOC sie notorycznie powtarzala. Kobiety nie zeznaly od razu, tylko PONOC ze wzgledu na swoja sytuacje malych myszek nie ujawnily tego od razu tylko tuszowaly sprawe latami. Tym bardziej to dziwne, smieszne i niewiarygodne,ze przez tak dlugi okres nie potrafily wpasc na pomysl,zeby ujawaniajac ta sprawe mediom nie przygotowaly sie,zeby znalezc chociaz malutki dowodzik, ktory moglby wskazywac,ze ich wersja zdarzen rzeczywiscie miala miejsce. Zrozumialbym,ze gdyby to bylo pierwszy raz i dzialajac chwila od razu skontaktowalyby sie z mediami. Wtedy dzialajac instynktownie moglyby nie wpasc na to,ze potrzebny jest dowod. Obecna sytuacja wydaje mi sie zatem smieszna. Na miejscu trenera pozwalbym je od razu do sadu za znieslawienie i w mysl prawa nie mialby wiekszych trudnosci z wygraniem procesu. A tekst "molestowanie seksualne jest popularne" (wybrales z kontekstu- oskarzanie) oznacza,ze kobieta chcac WYLUDZIC pieniadze (i nie tylko) oskarza faceta o "MOLESTOWANIE SEKSUALNE" (przyklad niedawny Lukasza z finka,Kobiego z LA Lakers i wielu wielu innych. Dowodow zwykle jest zero,ale kobiety od pewnego czasu sie wycwanily i wiedza,ze tym sposobem mozna kogos oskubac lub rozbic jego zycie osobiste,jesli ten ktos nie korzysta z uslug dobrego adwokata. Co Ty czlowieku, na marsie sie urodziles,ze tego nie zauwazasz??? Zejdz na ziemie- takich przypadkow juz jest duzo,a bedzie (sadzac po tempie wzrostu takich spraw) duzo,duzo wiecej. Niestety Twoja wypowiedz nic MERYTORYCZNEGo nie wniosla. Nie uwiadomiles nas , jakie to niby dowody przemawiaja,ze mowia prawde. Jesli ktos powie-"skacz do studni-ma gora dwa metry glebokosci,ale na dnie jest duzo pieniedzy", to skoczysz??? "BRAWO" dla dziewczyn za wciskanie ludziom KITU (jesli tak bylo a wszystko na razie na to wskazuje -chyba ze maja jakies dowody o ktorych GW nie napisala - to rzeczywiscie bedzie to ich koniec kariery + wysokie odszkodowanie uzyskane na drodze sadowej) badz (jesli rzeczywiscie sprawa molestowania miala miejsce) za glupote, ze oglaszajac sprawe nie przedstawily zadnych dowodow,co nalezy tylko okreslic glupota" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: COŚ TU JEDNAK JEST NIE TAK. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:21 a skąd przekonanie, że nie mają dowodów? przecież nie muszą ich prezentować nam, internautom. zresztą nawet w obliczu dowodów można się wypierać i twierdzić, że zostały sfabrykowane nie żyję ani na Marsie, ani w amerykańskiej operze mydlanej. dlatego wiem, że popularne są "sprawy o molestowanie seksualne", przy czym media nagłaśniają tylko sprawy "ciekawe", w których biorą udział "celebrities". dlatego w głowach społeczeństwa rodzi się obraz molestowanie seksualnego jako źródła nadużyć, sposobu na upokorzenie bogu ducha winnej osoby publicznej i pozbawienia jej sporej części majątku. jeśli jednak znasz się na prawie, jak sugerujesz to w swojej wypowiedzi, nie będziesz miał problemu z dotarciem do informacji ile takich spraw było w Polsce i w ilu z nich poszkodowane domagały się korzyści finansowych. trener Nowak gwiazdą NBA nie jest, nie podejrzewam by jego majątek można było szacować w milionach dolarów. zawodniczki nic nie mówiły o potrzebie zadośćuczynienia finansowego. chciały jedynie reakcji ze strony AWFu i PZLA. przy jej braku zwróciły się o pomoc do mediów. dlatego wydaje mi się, że pomysł z wyłudzaniem pieniędzy od niewinnego trenera jest absurdalny. moja wypowiedź nie wniosła nic merytorycznie, Twoja też nie. jedynie wypowiedzi zawodniczek, trenera, władz AWfu lub PZLA coś by wniosły. możemy tak sobie gdybać i przerzucać się wzajmnie argumentami, a prawdę znają tylko zainteresowane strony. życzę Ci aby Twoja córka/ dziewczyna/ siostra nigdy nie padła ofiarą zboczeńca, nie musiała szukać pomocy u mediów i nie została narażona na anonimowe komentarze o jej głupocie, cwaniactwie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takeiteasy Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera IP: 81.15.226.* 27.08.05, 12:14 na szafot z koleżką/// Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 A WCZEŚNIEJ SKARG NA NIEGO NIE BYŁO ? 27.08.05, 12:19 Jako satyr ujawnił się dopiero przed emeryturą? Chyba nie.Ale molestowanie to temat śliski.Gdy był młoszy widać dziewczynom to odpowiadało.Były jego żonami , kochankami i wszystko było OK.Niestety starość nie radość.Widać że przecholował.Za dużo dziewczyn chciał masować na raz.A o sportowcach kobietach mam opinię dziewczyn dość frywolnych. Kiedyś na AWF-ie widziałem regulamin przebywania w saunie , podpisany przez osobę nadzorującą obiekty sportowe.Jeden z punktów brzmiał: Do do sauny wchodzimy całkowicie nago i przebywamy w niej wyłącznie w obecności instruktora lub trenera.Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly-a Re: A WCZEŚNIEJ SKARG NA NIEGO NIE BYŁO ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.05, 11:26 byly podobno... cos slyszalam ze prokopek podala go do sadu ...podobno ja uderzyl Odpowiedz Link Zgłoś
le0n Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera 27.08.05, 12:22 Jaki frajes z tego trenerka . :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loonatic Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera IP: *.ny325.east.verizon.net 27.08.05, 13:15 Szkoda ze ta sprawa tez przycichnie jak ta z przed kilku msc. ..rowniez na AWF ;] Kolejna specjalizacja sie tworzy na uczelni...polowa kadry chyba juz ja ma ;] ale zobaczymy co z tego wszystkie wyjdzie...bo cos mi sie wydaje ze wszystko rozchodzi sie po kosciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aartekk Re: Lekkoatletki oskarżają swojego trenera IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.08.05, 13:26 Powinni temu zboczeńcowi odciąć i zamknąć go na 50 lat. Teraz wiemy ze dziewczyny w takim stresie nie mogły uzyskiwać dobrych wyników. Ciekawe czy Wilsona też obmacywał? Pewnie dlatego Wilson zakończył kariere. Pozdrawiam te Dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś