Gość: virton klasyczna bzdura IP: *.compnet.com.pl 15.10.05, 18:25 To nie był to klasyczny hat-trick. Czy te artykuły piszą baby z centrali tel. czy jak? Wybiórcza zawsze musi coś spartaczyć. Wielkie brawa dla Smolarka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafałek Oli + Smolarek w ataku i rywal na kolanach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:26 ...Frankowski wchodziłby na na zmianę za kogoś z nich na podmęczonych rywali i po sprawie. Żurawskiego mozna by było przesunąć do 2 lini jako grajacego za dwójką napastników, obok miałby Szymkowiaka bądź Sobolewskiego do pomocy a po bokach Kosowski i Krzynówek. I sprawa ataku i pomocy rozwiązana, proste nie ? Tylko najgorzej z obrońcami tam to jest po prostu dramat..nie mam koncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas TY NIE MUSISZ MIEC KONEPCJI NA OBRONE, IP: *.11.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 15.10.05, 19:10 Janas powinien miec, on bierze za to pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 15.10.05, 18:30 Tylko czemu przed Anglikami zeszczałeś się Ebi? Może to i lepiej, że cię w takim meczu zniemogło. Lepiej będzie w innych... P.S. Nie wiem czemu wszyscy twierdzą, że Janas źle zrobił bo zdjął przestraszonego i nieporadnie grającego Smolarka? Zmiana Rasiaka grę w środku niewiele by poprawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:32 mozna sciac drzewo (drewno) - taka mam koncepcje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigbrother Totenham kupił najdroższe drewno świata za 2mln IP: 81.219.117.* 15.10.05, 18:41 funtów... /Ebi gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:38 papa-dance, ale z ciebie znawca, na jakiej to pozycji Smolarka wystawił Janas, co ?? A na jakiej gra w klubie, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Janas!! TLUMACZ SIE TERAZ!!!qrwa jak ja cie nienaw IP: *.devs.futuro.pl 15.10.05, 18:50 idze!!! rasiakowy fanatyku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beelukas Re: Trzy gole Smolarka! 15.10.05, 18:58 Brawo Ebi.Ciesze się ze świetnych wieści napływajacych z Dortmundu.Zachowuje umiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Trzy gole Smolarka!Rasiak musi odejść :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:04 Janas chyba żyje na innej planecie i ogląda tam mecze .Jedno jest pewne Rasiak gra,bo jego menadżer załatwia z Janasem interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:41 Jakie jest najlepsze zdjęcie Rasiaka>? -Zdjęcie go z boiska. Co myślą o Rasiaku koledzy z boiska? Że jest w dechę Drużyna - postrach Rasiaka? Bobry Bytom. Najlepszy film Rasiaka? Siekierezada. Ulubione piwo Rasiaka? - Dębowe Mocne Czy żona Rasiaka ma duże piersi? - Nie ma, przecież to deska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakier Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.osk.enformatic.pl 15.10.05, 23:32 Dobre!!! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a a jest nie klasyczny hat-trick??? IP: *.acn.waw.pl 15.10.05, 19:46 dziennikarzyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: a jest nie klasyczny hat-trick??? IP: *.toya.net.pl 16.10.05, 00:07 internaciny... na hat tricka strzelonego w jednej polowie mowi sie potocznie klasyczny na hat tricka strzelonego w przeciagu 90 minut nie mowi sie klasyczny łot co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Panie Janas ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:54 o Pana "warsztacie" trenerskim można napisać tylko tyle : "no comments..." ciesz sie Pan, że masz olbrzymią dawkę szczęścia, ale na MŚ nie bedą już grały Azery, Walie czy Irlandie ! tylko : Brazylia, Niemcy, Holandia, itp... rozumiesz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w szkoda tylko ze ma takich frajerow w druzynie , kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 19:59 orzy psuja jego wysilek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek A Franek też brameczkę strzelił. IP: *.osk.enformatic.pl 15.10.05, 20:55 Dzięki Janasowi, wszyscy jesteśmy Rasiakami. Dopóki ten dureń Janas nie postawi na parę Frankowski-Smolarek, to Rasiakami pozostaniemy i każdy Angol będzie się mógł z nas-Polaczków nabijać do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
claudio23 BRAMKI W NECIE 15.10.05, 21:00 Czy można gdzieś zobaczyć bramki Ebiego albo sobie je ściągnąć (tak jak robi to Jezy Dudek w reklamie :)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłek „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Rasiak na mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:03 „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Rasiak na mundialu” Mistrzostwa świata już za moment wiemy ze polska znalazła się w grupie z Francją, japonią i Angolą. Trener Janas podał kadrę na mistrzostwa. W kadrze zabrakło t. Frankowskiego jego nieobecność tłumaczył trener: „ Tomek obiecał przed ostatnim meczem elche ze strzeli hat-tricka, nie udało mu się ,strzelił 2 bramki i dlatego nie pojedzie ponieważ nie jest słowny a to znaczy ze nie mogę mu ufać, a to ze strzelił 25bramek dla elche, no cóż gratuluje mu ale moja decyzja jest nieodwołalna, to ze w eliminacjach do ms strzelił tyle bramek to zasługa Grzesia który męczył obrońców rywali a Tomasz wchodził i strzelał przypadkowe bramki wynikające ze zmęczenia przeciwnika ” W kadrze znalazł się Grzegorz rasiak który ostatnie 8miesiecy przesiedział na trybunach stadionów drużyn premierschip. Rasiak: „ trener po każdym treningu bardzo mnie chwali mówi ze na mnie liczy ale jak zbliża się mecz odsyła mnie na trybuny, jestem w bardzo dobrej formie a to ze nie strzelam bramek to nie moja wina, słynę z gry głowa a koledzy z totenhamu podają mi piłkę za daleko od mojej głowy zazwyczaj jest to nawet 5cm , wszyscy wiedza ze jestem sztywny i trudno mi aż tak odchylić głowę” . Powołanie dla Grzegorza wywołało oburzenie w kraju. Trener janas musiał się gęsto tłumaczyć ze swojej decyzji: „ Grzesiu jest obecnie w znakomitej formie, na treningach po jego uderzeniach wszyscy uciekają ponieważ nigdy nie wiadomo gdzie piłka trafi, jest nieprzewidywalny tak dla nas jak i dla przeciwnika. Byłem z Grzesiem cały czas w kontakcie telefonicznym i opowiadał mi jak go w tym tottenhamie źle traktują dlatego jestem przekonany ze w kadrze odżyje i wróci do takiej wysokiej formy jak choćby z meczów z Islandia i Anglia” W kadrze znalazł się t.hajto który jak nieoficjalnie się mówi załatwił sobie powołanie za sztangę fajek ofiarowanej Pawłowi janasowi... Zamieszanie wokół rasiaka natychmiast wykorzystała firma produkująca płyn do czyszczenia mebli i od zaraz Grzesiu został znakiem firmowym Niedługo w kadrze tuz przed 1 meczem z Angola wybuchł wielki skandal. T. Hajto namawiał do palenia Grzesia który natychmiast wyjawił wszystko trenerowi i Tomek H. W świadku przemytniczym znany jako „Gianni” został wyrzucony z kadry. Tak trener tłumaczył swoja decyzje „ Tomek dobrze wie ze drewno jest łatwopalne a mimo to chciał namówić Grzesia do palenia, mogliśmy strącić najlepszego zawodnika a to byłaby tragedia dla zespołu dlatego Tomek musi odejść”. pojawily się glosy ze grzegorz padl ofiara spisku kory uknuła „grupa trzymajaca władze” w kadrze chcieli pozbyc się jedynej przeszkody przed zdobyciem mistrzostwa swiata . Przyszedl mecz z angola..jak się okazalo zwycięski . wygraliśmy 10:0 gola strzelili wszyscy od dudka kończąc na zurawskim oprocz..Grzesia. trener janas po meczu powiedział: „zagraliśmy dobry mecz nikt mnie nie zawiodl..slucham?? ze Grzesiu jako jedyny gola nie zdobył?? No to co?? Gola każdy może strzelić ale praca jaka Grzesiu włożył w to spotkanie była wielka,zosstawil na boisku mnóstwo liści..” Następnie spotkanie z Francja niestety przegrane 1:0.. o meczu Zidane: „ czuliśmy się jakbyśmy grali w 12 dzięki wspanialej grze waszego napastnika jak mu tam yyy... no tego dużego.. o drewniak w Internecie na niego mówią... o rasiak no właśnie.. znakomicie rozbijał ataki waszej drużyny” janas „takie były założenia taktyczne by Grzesiu skumplował się z Francuzami a kiedy oni nabiorą do niego zaufania podadzą mu ten jeden jedyny raz piłkę on strzeli dla nas zwycięska bramkę dlatego wybrałem system gry 1-9-0-1 Grzesiu był osamotniony wiec musiał kombinować no cóż tym razem się nie udało” Mecz z Japonia decydował o naszym awansie niestety porażka 2:0 wykluczyła nas z dalszej walki o medal.. o meczu- takira tokiokajam : „przed meczem obawialiśmy się tego wysokiego raszka ale jak się okazalo nie takie drzewo wielkie jak je malują.. Rasiak: „ dziś zagrałem słabiej niż zwykle ale to przez to ze nie widziałem zawodników japoni i dlatego nic nie strzeliłem bo myślałem ze trening mamy...” Po mistrzostwach trener janas podął się do dymisji w ogniu krytyki znalazł się rasiak który powiedział „znów jestem kozłem ofiarnym” i podążając śladami trenera odszedł z kadry powiesił buty na kółku... (zawiesił je na szyi) i zamieszkał z janasem w lesie podobno oprowadza go po znajomych i rodzinie ... Koniec Autor: Miłek 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Rasiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 08:31 hehe niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Rewelacja! IP: *.osk.enformatic.pl 16.10.05, 10:23 Miłek, tak trzymaj. Czekam na następne relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler DON RASIALDO JEST BOZKI IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.10.05, 21:31 a Smolarek szkoda, że nie grał z Anglią - tak mi się przynajmniej wydaje, bo nie zanotowałem, żeby choć raz był przy piłce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłek „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Rasiak na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:32 „ Weltmaisterschaft 2006 , czyli Rasiak na mundialu” Mistrzostwa świata już za moment wiemy ze polska znalazła się w grupie z Francją, japonią i Angolą. Trener Janas podał kadrę na mistrzostwa. W kadrze zabrakło t. Frankowskiego jego nieobecność tłumaczył trener: „ Tomek obiecał przed ostatnim meczem elche ze strzeli hat-tricka, nie udało mu się ,strzelił 2 bramki i dlatego nie pojedzie ponieważ nie jest słowny a to znaczy ze nie mogę mu ufać, a to ze strzelił 25bramek dla elche, no cóż gratuluje mu ale moja decyzja jest nieodwołalna, to ze w eliminacjach do ms strzelił tyle bramek to zasługa Grzesia który męczył obrońców rywali a Tomasz wchodził i strzelał przypadkowe bramki wynikające ze zmęczenia przeciwnika ” W kadrze znalazł się Grzegorz rasiak który ostatnie 8miesiecy przesiedział na trybunach stadionów drużyn premierschip. Rasiak: „ trener po każdym treningu bardzo mnie chwali mówi ze na mnie liczy ale jak zbliża się mecz odsyła mnie na trybuny, jestem w bardzo dobrej formie a to ze nie strzelam bramek to nie moja wina, słynę z gry głowa a koledzy z totenhamu podają mi piłkę za daleko od mojej głowy zazwyczaj jest to nawet 5cm , wszyscy wiedza ze jestem sztywny i trudno mi aż tak odchylić głowę” . Powołanie dla Grzegorza wywołało oburzenie w kraju. Trener janas musiał się gęsto tłumaczyć ze swojej decyzji: „ Grzesiu jest obecnie w znakomitej formie, na treningach po jego uderzeniach wszyscy uciekają ponieważ nigdy nie wiadomo gdzie piłka trafi, jest nieprzewidywalny tak dla nas jak i dla przeciwnika. Byłem z Grzesiem cały czas w kontakcie telefonicznym i opowiadał mi jak go w tym tottenhamie źle traktują dlatego jestem przekonany ze w kadrze odżyje i wróci do takiej wysokiej formy jak choćby z meczów z Islandia i Anglia” W kadrze znalazł się t.hajto który jak nieoficjalnie się mówi załatwił sobie powołanie za sztangę fajek ofiarowanej Pawłowi janasowi... Zamieszanie wokół rasiaka natychmiast wykorzystała firma produkująca płyn do czyszczenia mebli i od zaraz Grzesiu został znakiem firmowym Niedługo w kadrze tuz przed 1 meczem z Angola wybuchł wielki skandal. T. Hajto namawiał do palenia Grzesia który natychmiast wyjawił wszystko trenerowi i Tomek H. W świadku przemytniczym znany jako „Gianni” został wyrzucony z kadry. Tak trener tłumaczył swoja decyzje „ Tomek dobrze wie ze drewno jest łatwopalne a mimo to chciał namówić Grzesia do palenia, mogliśmy strącić najlepszego zawodnika a to byłaby tragedia dla zespołu dlatego Tomek musi odejść”. pojawily się glosy ze grzegorz padl ofiara spisku kory uknuła „grupa trzymajaca władze” w kadrze chcieli pozbyc się jedynej przeszkody przed zdobyciem mistrzostwa swiata . Przyszedl mecz z angola..jak się okazalo zwycięski . wygraliśmy 10:0 gola strzelili wszyscy od dudka kończąc na zurawskim oprocz..Grzesia. trener janas po meczu powiedział: „zagraliśmy dobry mecz nikt mnie nie zawiodl..slucham?? ze Grzesiu jako jedyny gola nie zdobył?? No to co?? Gola każdy może strzelić ale praca jaka Grzesiu włożył w to spotkanie była wielka,zosstawil na boisku mnóstwo liści..” Następnie spotkanie z Francja niestety przegrane 1:0.. o meczu Zidane: „ czuliśmy się jakbyśmy grali w 12 dzięki wspanialej grze waszego napastnika jak mu tam yyy... no tego dużego.. o drewniak w Internecie na niego mówią... o rasiak no właśnie.. znakomicie rozbijał ataki waszej drużyny” janas „takie były założenia taktyczne by Grzesiu skumplował się z Francuzami a kiedy oni nabiorą do niego zaufania podadzą mu ten jeden jedyny raz piłkę on strzeli dla nas zwycięska bramkę dlatego wybrałem system gry 1-9-0-1 Grzesiu był osamotniony wiec musiał kombinować no cóż tym razem się nie udało” Mecz z Japonia decydował o naszym awansie niestety porażka 2:0 wykluczyła nas z dalszej walki o medal.. o meczu- takira tokiokajam : „przed meczem obawialiśmy się tego wysokiego raszka ale jak się okazalo nie takie drzewo wielkie jak je malują.. Rasiak: „ dziś zagrałem słabiej niż zwykle ale to przez to ze nie widziałem zawodników japoni i dlatego nic nie strzeliłem bo myślałem ze trening mamy...” Po mistrzostwach trener janas podął się do dymisji w ogniu krytyki znalazł się rasiak który powiedział „znów jestem kozłem ofiarnym” i podążając śladami trenera odszedł z kadry powiesił buty na kółku... (zawiesił je na szyi) i zamieszkał z janasem w lesie podobno oprowadza go po znajomych i rodzinie ... Koniec Autor: Miłek 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.petrus.com.pl 15.10.05, 23:04 Janas to stara kur-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Awans MIMO Janasa IP: *.osk.enformatic.pl 15.10.05, 23:17 Wczoraj Stec z Wyborczej powiedział, że awansowaliśmy nie dzieki PZPN ale pomimo PZPN. To nie jest tak - Panowie i panie awansowaliśmy POMIMO Janasa!!! Piłkarze byli za dobrzy i jemu nie udało się na szczeście nic spieprzyć. Poza oczywiscie ostatnim meczem. Trzeba zwłaszcza dziekowac Bogu za dwa ostatnie mecze przed tym z Anglia, mielismy opatrznośc za soba, w obu bowiem gral Rasiak, a Frankowski siedzial na lawce. Z Austria o malo nie przerżnelismy a z Walia cudem udalo sie wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor Taki zawodnik schodzi po 1.połowie meczu z Anglią! IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valtari zobaczyc mine Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 00:41 chciałbyn zobaczyć minę Janasa który twierdził że Smolarek nic nie gral z Anglią a jak miał grać ciesząc się tak wielkim zaufaniem naszego tzw "trenera"Dlaczego Janas nienawidzi Smolarka i Franka??i promuje takich grzmotów Dębowych jak Rasiak i Lewnadowski to są tacy milusie Janasa tak jak był Kałuzny i Swierczewski za Engla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vodka Rasiak bedzie siedzial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 00:42 Rasiak bedzie siedzial jeszcze dlugo na trybunac za te swoje cyrkowe popisy z Anglią za ten wstyd któego sie najadlem przez niego w srode zycze mu jak najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccy WYSLIJCIE TEN WYNIK JANASOWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 02:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubeltówką Re: WYSLIJCIE TEN WYNIK JANASOWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 02:55 zaje..ać janasa leśnego ciemniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blokers Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 08:34 tak , janas pewnie schowal sie gdzies w lesie i straszy biedne zwierzatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Janas musi sie psychicznie ' wystrzelac'' IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 16.10.05, 09:01 ZNAJAC JEGO SKUTECZNOSC,biednym zwierzatkom nic nie grozi, najedza sie tylko troche strachu, ale Janas bedzie za to zrelaksowany przed Mundialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Panie Pawle Janasie,niech sie Pan nie gniewa !!! IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 16.10.05, 09:22 To wszystko z zalu, ze Pan jest antykoncepcyjny i nie pozwala grac najlepszym polskim pilkarzom i zastepuje ich inwalidami w rodzaju Rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti98 Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 09:46 Smolarek się męczy, a ten bramkarz puszcza pełno goli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.rev.pro-internet.pl 16.10.05, 10:16 To nie był klasyczny hat-trick, gdyż między pierwszą a drugą bramką Smolarka gola zdobył Altintop. Klasyczny hat-trick jest wtedy, gdy zawodnik strzela trzy gole w jednej połowie meczu i między jego pierwszą i tzecią bramką nikt inny nie strzela gola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tl Re: Trzy gole Smolarka! IP: *.tvk.torun.pl 16.10.05, 10:25 ...to kolejny dowód dla janasa, że kasa od menedżera za pozostawienie na placu boju rasiaka, to kardynalny błąd który powinien kosztować go stanowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folksdojcz Re: Trzy gole Smolarka! - trafiolo sie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.10.05, 12:00 slepyj kurze ziarnko i tyla.Fußball u wos jezd Mist i nic innego.Aha,Mist to po waszymu - gnoj. Verstanden? Gut , weiter machen. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Trzy gole Smolarka! - trafiolo sie 16.10.05, 13:10 Po pierwsze jaki u nas jest futbol to sami niestety dobrze wiemy, ale akurat Smolarek wychował się w Holandii. Czyżby ten kraj też sobie czymś zasłużył, że służy do leczenia kompleksów u pseudoniemców? Po drugie niemiecki futbol też chyba ostatnio coś nie tego. Dość przypomnieć fenomanelny występ przeciw Turcji :))) Po trzecie nie wystarczy zmienić nicka, żeby przestać byś Schują. Jakość prowokacji zawsze taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folksdojcz Re: Trzy gole Smolarka! - trafiolo sie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.10.05, 13:54 slepyj kurze ziarko. Pochlybiosz mi tukej chopie fest.Tyz czasym czytom u wos na szporcie co tyn schuja wypisuje. Ich finde ihn sehr komisch, ale tak fajnie jak lon ,leider kann ich auf polnisch nicht schreiben. Ale mi sie tyn chop podobo , bo niy wlazi wom ,Polokom do rzici. A ty dochtor sie lo nosz ,niymiecki Fußball niy mortw.Mysl lepi lo waszych szmatach. Verstanden? Gut , weiter machen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Skoncz ten belkot, analfabeto !!! IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 16.10.05, 14:16 To ani po niemiecku , ani po radziecku.Widac,ze DEUTSCH pod Deckel nie chce ci wchodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Skoncz ten belkot, analfabeto !!! 16.10.05, 22:08 A niech sobie debil pisze co chce. miejmy tylko że przeczyta to: wiadomosci.onet.pl/1180462,12,item.html Moim zdaniem to kończy cała dyskusję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas 'MIST' to pewnie TWOJE nowe przezwisko IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 16.10.05, 14:00 Z GNOJU SCHLONSKIEGO WYLAZLES i BUTOW NIE WYTARLES, TO NIE MA SIE CO DZIEIC, ZE TAK NIEMCY NA CIEBIE MOWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folksdojcz Re: paulek , p_o L_ ski dupku , IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.10.05, 16:05 springujesz tu jak jaki knorr . Ty ino dej se pozor chych cie se niy zapamiyntol.Mom kameradow kere sie wywiwdzom kaj tym miyszkosz.Hast du es verstanden , du p_l. Schwein. Gut , weiter machen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Jeśli musimy grać z Rasiakiem w składzie,... IP: *.osk.enformatic.pl 16.10.05, 10:39 ...to niech Rasiak gra jako trzeci stoper. W komplecie z Terrym i Ferdinandem Grzesiu zaprezentował się całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś