Gość: Daktyl IP: *.tele2.pl 09.10.02, 11:54 Dudek Głowacki Zielinski Ratajczyk Hajto Kosowski - Surma - Kukiełka Wichniarek - Żurawski - Mięciel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dave Re: Moja '11' na Łotwę IP: 211.26.62.* 09.10.02, 12:20 Bedzie tak: Dudek Glowacki Hajto Zielinski Zewlakow Dawidowski Kukielka Lewandowski Kosowski Mieciel Wichniarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Re: Moja '11' na Łotwę IP: *.231.186.195.dial.bluewin.ch 09.10.02, 13:38 Dudek - wiadomo czemu Hajto - drwal wraca do formy i reprezentacji. Zielinski - profesore, rowna forma, bez kiksow i takiego goscia nam wlasnie trzeba na srodku obrony Ratajczyk - moze grac na srodku jak i na lewej stronie. Przy slabszej dyspozycji Glowackiego powinien jednak zajac miejsce na srodku Zewlakow - bez przeblyskow, ale gra rowno i dosc pewnie Dawidowski - dobry mecz z SM Kukielka/Lewandowski - trudno powiedziec ktory powinien zagrac jako defensywny pomocnik. Drugie miejsce na srodku zarezerwowalem jednak dla Surmy, wiec zagrac moze tylko jeden z nich. Surma - powinien dostac szanse. To w tej chwili jeden z najlepszych rozgrywajacych polskiej ligi. Moze w legii ma wiecej zadan defensywnych, ale potrafi tez celnie podac i uspokoic gre. Te cechy sa jakby u niego silniejsze niz u dwojki wyzej wymienionych. Kosowski - jakby wracal powoli do formy. Moze nominacja troche na wyrost, ale zawsze mozna bedzie go zmienic Wichniarek - wierze, ze sie w koncu przebudzi i strzeli gola w reprze Zurawski - kontralternatywa sa Mieciel i Zewlakow dwa. Mieciel dlatego nie, poniewaz to bylaby juz trzecia zmiana w porownaniu do meczu z SM. Zewlakow natomiast swietnie sie sprawdza jako zmiennik i powinien wejsc na w drugiej polowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: Moja '11' na Łotwę IP: 210.50.48.* 09.10.02, 14:27 Gość portalu: wak napisał(a): > Dudek - wiadomo czemu > > Hajto - drwal wraca do formy i reprezentacji. > Zielinski - profesore, rowna forma, bez kiksow i takiego goscia nam wlasnie > trzeba na srodku obrony > Ratajczyk - moze grac na srodku jak i na lewej stronie. Przy slabszej > dyspozycji Glowackiego powinien jednak zajac miejsce na srodku > Zewlakow - bez przeblyskow, ale gra rowno i dosc pewnie > > > Dawidowski - dobry mecz z SM > Kukielka/Lewandowski - trudno powiedziec ktory powinien zagrac jako defensywny > pomocnik. Drugie miejsce na srodku zarezerwowalem jednak dla Surmy, wiec zagrac > > moze tylko jeden z nich. > Surma - powinien dostac szanse. To w tej chwili jeden z najlepszych > rozgrywajacych polskiej ligi. Moze w legii ma wiecej zadan defensywnych, ale > potrafi tez celnie podac i uspokoic gre. Te cechy sa jakby u niego silniejsze > niz u dwojki wyzej wymienionych. > Kosowski - jakby wracal powoli do formy. Moze nominacja troche na wyrost, ale > zawsze mozna bedzie go zmienic > > Wichniarek - wierze, ze sie w koncu przebudzi i strzeli gola w reprze > Zurawski - kontralternatywa sa Mieciel i Zewlakow dwa. Mieciel dlatego nie, > poniewaz to bylaby juz trzecia zmiana w porownaniu do meczu z SM. Zewlakow > natomiast swietnie sie sprawdza jako zmiennik i powinien wejsc na w drugiej > polowie. Sweet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Moja i Bonka '11' na Łotwę IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 09.10.02, 16:29 Moja: Dudek Baszczynski-Hajto-Zieliński-Rząsa Karwan(lepszy kulawy prawy pomocnik na prawej pomocy,niz ustawienie tu np.lewego pomocnika,co praktykował Engel)[ewnet.Dawidowski]-Radomski-Kukiełka- Kosowski Wichniarek-Dawidowski Bonka: Dudek Hajto-Zielinski-Mich.Żewłakow Dawidowski-Lewandowski-Kukiełka-Surma-Kosowski Wichniarek-Zurawski Odpowiedz Link Zgłoś