Gość: currara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:17 takie niusy to chyba powinny się znaleźć w plotkarskich gazetach a nie w sporcie GW... Rozumiem, że Armstrong- wielki sportowiec, ale po co mi wiedzieć, że rozstaje się z Sheryl Crow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taras Re: Armstrong i Sheryl Crow rozstają się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:31 przecież właśnie ten news jest na swoim miejscu! bo jak można inaczej, niż byle brukowiec można nazwać szmatławca tego... tfuu... michnika !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LorBeer Re: Armstrong i Sheryl Crow rozstają się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:41 to po co czytasz GW?troche to dziwne nieprawdaz? sa inne swietne gazety np.nasz dziennik albo glos samoobrony pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taras Re: Armstrong i Sheryl Crow rozstają się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:47 po co zaglądam do gazety, to TYLKO moja sprawa, a swoje opinie o mogę bez przeszkód głosić !!!! a swoja drogą, to nawet nie woedziałem, że gazety, o których napisałeś isnieją... może krótko mi streścisz ich ostatnie wydania :D jest szansa, że mnie przekonasz do przeczytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Armstrong i Sheryl Crow rozstają się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 02:38 Dziennikarze, może warto byłoby wiedzieć o czym/kim się pisze?! Lance Armstrong nie ma 3 córek, tylko syna i córki bliźniaczki; i jak można wierzyć mediom?! Odpowiedz Link Zgłoś