Gość: kuti IP: Fobos:* / 192.168.1.* 17.11.02, 21:01 W 14kol pobiłem swój rekord, zdobyłem około 15pkt. W tym sezonie tak beznadziejnie jeszcze nie było (nie mam Zura w składzie. On jako cpt = 36!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek55 Re: Nowy rekord! IP: 80.48.32.* 18.11.02, 00:25 Masz racje Kuti to jest baaardzo marna kolejka, nie przekrocze chyba 30 pkt, no ale Ty to wyjatkowo zaszlales z tymi 15 pkt ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Nowy rekord! 18.11.02, 10:23 Prezes drużyny Triceps Squad wszedł chwiejnym krokiem do swojego biura. Oparł ręce, zbladł, a na jego policzku pojawiła się łza. Tak!!! On poznał już wynik swojej drużyny. To był dla niego wielki cios. Jeszcze do tej pory nie może w to uwierzyć, że jego ukochana drużyna zdobyła ledwo 25 pkt. Rozdzwoniły się telefony z wyrazami zjednoczenia w cierpieniu. Koniec rundy blisko. Będzie czas na przemyślenia. Niestety tylko na przemyślenia - bo na Żurawskiego nie ma pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: Nowy rekord! 18.11.02, 10:41 Prezes druzyny Fcjeleniag jednoczy się z Tobą w bólu... a swoją drogą Wy Krakusy czyżbyscie nie postawili na Wisełkę ??? no bo czym wytłumaczyć tak kiepski wynik ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: Nowy rekord! IP: *.chello.pl 18.11.02, 16:14 ja zdobyłem 21 ptk B Bęben Marcin -1 O Szala Wojciech 0 O Dudek Dariusz 0 O Jop Mariusz 3 O Baszczyński Marcin 2 P Wróblewski Radosław 0 P Majewski Adam 3 P Kalu Uche 0 N Svitlica Stanko (k) 4 N Kucharski Cezary 2 N Ziarkowski Jacek 9 Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Nowy rekord! 18.11.02, 20:23 Gratuluję wszystkim spektakularnych zdobyczy... Ja jednak biję Was na głowę - mam bite 10 pkt.!!! Moi futboliści zapadli już chyba w zimowy sen... Na wiosnę będą apelować! Odpowiedz Link Zgłoś
kubag Re: Nowy rekord! 18.11.02, 21:23 Ja tylko 46:( I spadam na 270 miejsce:( A pomyslec, ze w polowie rundy udalo sie wskoczyc na 48:(... Odpowiedz Link Zgłoś
aniamic Re: Nowy rekord! 18.11.02, 21:40 ja zdobylam 52 w ostatniej kolejce, szkoda ze tak pozno dowiedzialam sie o tej grze (to byla moja dopiero 3 kolejka) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: Nowy rekord! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 23:19 ugugunana napisał: > Gratuluję wszystkim spektakularnych zdobyczy... Ja jednak biję Was na głowę - > mam bite 10 pkt.!!! > > Moi futboliści zapadli już chyba w zimowy sen... Na wiosnę będą apelować! Ugi no popis dales straszny. To ja ze swoimi 44 punktami czuje sie niemal jak lider. W generalce utrzymalem swoje miejsce w 17 setce hehehheheh. Ale w dlugie zimowe piwne wieczory przygotuje niezawodna taktyke na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
marsl Re: Nowy rekord! 19.11.02, 10:29 Ech. To była niesamowita kolejka. 33 pkt. Wynik Chrystusowy. UgU - czyżbyś stracił miejsce nr 666? PZDR Longinus Odpowiedz Link Zgłoś