Gość: Mortenpl IP: *.nbp.pl / 193.109.212.* 13.02.06, 15:05 Komercja, komercja, komercja, aż do granic absurdu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gbb I dobrze... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.02.06, 15:27 Aż się lepiej ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg sic :/ IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 13.02.06, 18:33 rozumierozumie zkaza umieszczania reklam na strojach i sprzecie zawodników ale kazac zaklejac loga na ubraniach widzów to juz jest przesada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARUDA Re: sic :/ IP: 81.109.165.* 13.02.06, 21:24 gdyby tego ne zrobili to by sie zaraz znalazlo kilkuset z logami producentow pokrywajacych cala kurtke, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sic :/ IP: *.poboznego.osiedla.net 13.02.06, 22:27 To dlatego Lenovo ma niebieski "enter" :) Kurde, to już przegięcie, absurd do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr NIeopisana głupota wręcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:25 Żenada. Szkoda, że mnie tam nie ma bo bym się roześmiał w twarz tej "policji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio O kurde - pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:01 A już miałem jechać. Zakupy w markowych sklepach porobione. Na każdy dzień nowe ubranko z pięknym logo. I co ja teraz zrobię, w czym ja się pokażę? Z rozpaczy, aż mi paski na dresiku poznikały. Ratunku pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grgr Sprobuj sie tylko rozesmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:01 Pan wezmie wsparcie przez krotkofalowke i wyniosa Cie ze stadionu. W regulaminie jest pewnie napisane, co ci WOlno a co nie. A dlaczego nie pozwalaja wchodzic z logo - wyobraz sobie, ze Pepsi funduje wejsciowki w atrakcyjnej lokalizacji, wszyscy przychodza w dresach firmowych z duzym logo i ustawiaja sie przed kamera... grgr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: Sprobuj sie tylko rozesmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:30 To spróbuj znależć porządną kurtkę zimową z Gore texu lub innej membrany bez logo np North Face - zazwyczaj mają kilka wyszywanych miejsc zaówno z przodu jak i z tyłu. To jakaś parodia. Przecież nikt nie przychodzi na oglądać olimpiady w garniturze. Nawet Premier krzywousty Marcinkiewicz miał kurteczkę jak zauwarzyłem chyba Alpinusa i logo nie było zaklejone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *re* Re: Bzdura! IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 13.02.06, 19:47 Dlaczego bzdura przecież nie od dziś wiadomo jak długo takie logo znajuje sie na wizji i ilu ludzi to ogląda a więc dla ogromnych korporacji nie jest problemem wysłać 20 ludzi w tych samych np czapeczkach. Kosztuje "grosze" a ile przynosi..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: Bzdura! wielka bzdura. IP: *.versanet.de 13.02.06, 20:00 ludzie jak mozna takie bzdury pociskac, wiadomo nikt sie pod tym artykulem nie podpisal, Reklamy,loga i inne, wiadomo o co chodzi. Ale nie kibice na meczu hokejowym, czy skoczni narciarskiej jako prywatne osoby.Niech sie ten kto to napisal stuknie w "logo" pozdrawiam po olimpijsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgut zadna bzdura!!!!! IP: *.pool.mediaWays.net 13.02.06, 20:05 Hallo, to samo bedzie na MS. wpilce noznej w Niemczech, na kazdej karcie wstepu jest ostrzezenie, tylko w koszulkach z emblemytami adidasa i innych glownych sponsorow. Jak sie przyjdzie w innej to zdejmowac albo wypie..c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: zadna bzdura!!!!! IP: *.versanet.de 13.02.06, 20:14 ...a na stadionowe parkingi podjezdzac tyko bedzie mozna polonezem, zaporozcem, trabantem -skodowka juz nie bo to VW elgut, tak bedzie? pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf TO JEST CHORE!!! IP: *.hra.us / *.nyc.gov 13.02.06, 22:39 Korporacje nas terroryzuja na kazdym kroku, ten swiat sie niedlugo rozpier__li, moze to i dobrze ? Glupota ludzka nie ma sobie rownej. Chcialbym byc kotem, a moze delfinem... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Re: Zalep logo albo spadaj 13.02.06, 20:06 Ciekawe, czy FIAT też jest sponsorem igrzysk i zapłacił za swoją obecność na ekranach? Bo przecież jego wielkie pięciometrowe logo w kształcie Ferrari Formuły 1 przez ponad minutę kręciło się na wizji w trakcie inauguracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: Zalep logo albo spadaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:13 Mówisz Fiat, myślisz Turyn :-). Na bolidzie nie było loga Ferrari, ale i tak wiadomo było, chocby po kolorze co to było. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A ja już myślałem, że tylko Pisiorkowo gwarantuje 13.02.06, 21:50 tak głęboki poziom głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zalep logo albo spadaj IP: 213.230.130.* 13.02.06, 22:38 i dobrze. nareszcie można oglądać sport, a nie pogo sponsorórw. do tej pory widać bylo tylko nalepki, a teraz nareszcie sportowców. tak powinno być. Organizatorzy Igrzysk w Turynie powinni być przykładem dla innych. sponsorzy mogą pokazywać się zawsze, a Igrzyska są raz na kila lat i choć raz to co mnie odpychało od ich oglądania, teraz nie razi w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carnivore Re: Zalep logo albo spadaj IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.02.06, 22:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carnivore Re: Zalep logo albo spadaj IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.02.06, 22:55 Czyli "napis Parmalat na kieszeni, yeah" chyba juz nie przejdzie. Chyba dlatego, ze mimo iz firma wloska, to srednio ostatnio przedla... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Czysta głupota. IP: 193.192.62.* 14.02.06, 00:32 Nie ma sposorów w czasie zawodów - i to jest zrozumiałe. Igrzyska mają swoją niekomercyjną wymowę, stanowią spektakl czysto sportowy, odnoszą się bardzo szlachetnych wartości i to powinno być uszanowane. Ale zwracanie uwagi na kibica w czapeczce Nike lub markę okularów przeciwsłonecznych (sic!) to juz małostkowość na granicy absurdu! W ten sposób organizatorzy wywracają ideę niekomercyjnych igrzysk do góry nogami! Rozpoczynają polowanie na logo, znaki firmowe, uganiają się za produktami światowych koncernów kupowanych i użytkowanych przez ludzi na całym świecie. Dają jasny komunikat, jak ważny jest dla nich przyziemny materializm, jak serio traktują marketing i przekaz reklamowy. Przy okazji robią reklamę niejednej firmie. Ktoś tam w Turynie stracił zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Ochroniarze odetną rozrusznik serca IP: *.eranet.pl 14.02.06, 08:06 z logiem "Rzemieślnicza Spółdzielnia Inwalidów w Grudziądzu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Widoczne logo to domena dresiarzy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.06, 08:44 Jako, ze nie jestem dresiarzem to nie ma na moim ubiorze zadnego widocznego logo. Normalni ludzie nie beda mieli problemu; problem moga miec tylko dresiarze ktorzy robia z siebie zywe reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa I BARDZO DOBRZE!!!! IP: *.crowley.pl 14.02.06, 09:07 Globalne koncerny, gdyby tylko mogły, namalowały by swoje loga nawet na śniegu! Precz z komercją!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx czy to jest olimpiada specjalna? IP: 195.8.101.* 14.02.06, 09:33 dla umysłowo chorych organizatorów!? Odpowiedz Link Zgłoś