Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pepe musi zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.11.02, 21:15
    co jest z wami dzialacze?????????jestescie slepi???
    przeciez bez piotra nie ma mowy o sukcesach.kowalik- zawodnik dobry na druga
    linie, zamiast tuza robackiego. nigdy w zyciu nie uda mu sie jednak zastapic
    protasiewicza. NISZCZYCIE TO - CO UDAL SIE ZBUDOWAC Z WIELKIM WYSILKIEM-
    GRATULUJE TAK DALEJ, A BYDGOSZCZ POZBEZDIUE SIE JEDYNEJ DYSC SPORTOWEJ NA
    POZIOMIE.

_

Obserwuj wątek
      • Gość: kibol Re: pepe musi zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dostep.pl 26.11.02, 22:14
        Jogi naiwny jesteś , Protas to wielka konkurencja dla klanu G. , który jeszcze
        potrafi się składnie i zrozumiale wypowiedzieć / w odróżnieniu do Tomka/.
        Ja widze tu pewną konsekwencję w dzialaniu zarzadu klubu:

- pogonili sponsorów / ja osobiście ich nie popierałem/
        - teraz kolej na Piotra

Wydaje im się ,że zatrudniając Kowalika być może tanszego zawodnika liczą
        oni ,że uda sie Poloni tanim kosztem wjechać do I czwórki DMP
        Powodzenia!!!!!!!!!
        Mam nadzieje ,że już wkrótce kibice rozliczą dzialaczy za to rozwalenie drużyny
        • Gość: protas Re: pepe musi zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dostep.pl 26.11.02, 22:53
          KTOS TU NIEZLE PRZESADZA - PRZECIEZ POLONIA ISTNIALA BEZ PEPE I MOZE NADAL BEZ
          NIEGO ISTNIEC I SWIETNIE SOBIE RADZIC - PO CO TRZYMAC W KLUBIE FERMENT
      • niussia82 Re: pepe musi zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.11.02, 01:11
        26.11.2002

Cały czas trwa stagnacja w rozmowach Piotra z BKS Polonia. Niestety pragnienia
        obu stron są krańcowo rozbieżne: klub chętnie podjąłby rozmowy o
        przyszłorocznym kontrakcie przed spłatą zadłużenia, a zawodnik nie chce słyszeć
        o jakichkolwiek ustaleniach przed spłatą obiecanej części zadłużenia. Pat?

„Każdy dzień zwłoki jest dniem odliczanym na niekorzyść klubu - określa
        sytuację Piotr - na pewno jeśli do końca miesiąca nie ruszą spłaty zakończy się
        etap rozmów z klubem bydgoskim”

Przypominamy, że termin pojawienia się wynagrodzenia za zdobyte punkty w tym
        sezonie był przesuwany już wielokrotnie, a w konsekwencji należy się
        spodziewać, że ujrzymy Piotra na liście transferowej z kwotą 100.000 PLN i ...
        rozważyć wypada oferty klubów chętnych do zatrudnienia „PePe” w przyszłym roku.
        Jak na razie działacze klubowi - po zakontraktowaniu braci Gollobów - podpisują
        kontrakty z młodszym pokoleniem i prowadzą rozmowy ze stranieri i polskimi
        zawodnikami nie gwarantującymi średnich zdobyczy punktowych w okolicach 10 pkt.
        Kasa klubowa świeci pustkami.

„Na początku grudnia będę dopinał sprawy z klubami zainteresowanymi moją osobą.
        Nie chcę teraz mówić - zastrzega PePe - jakie to kluby i jak daleko
        zaawansowane są rozmowy, bo nie o to w tym momencie chodzi, ale jak najszybciej
        muszą się wyjaśnić sprawy pracodawcy, bo przecież trzeba się przygotowywać do
        nadchodzącego sezonu. Chodzi tu o sprzęt, ale także sprawy sponsorskie - w
        końcu w tej sprawie szalenie ważne jest gdzie jeżdżę, prawda?”

„Nie chcę już tego nagłaśniać na łamach prasy - sądzę, że lepiej będzie jeśli
        będzie trochę spokoju wokół tej sprawy. Kibice wiedzą gdzie szukać informacji”

Z pewnością tak jest. Informacje na www.pepe.pentel.pl pochodzą z miarodajnego
        źródła i nie mają cech dziennikarskich dywagacji, a dodatkowo są dostępne dla
        kibiców w całym kraju, a nie tylko w wybranym mieście. Swoją drogą, ciekawe -
        kibice z jakiego miasta oklaskiwać będą Piotra w przyszłym roku?

www.pepe.pentel.pl
        • Gość: michu Re: pepe musi zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.5.* 27.11.02, 09:40
          prawda jest taka ze na dzien dzisiejszy nie stac polonii na protasia,
          a kto wie moze rok temu juz tak bylo,
          wiec dzialania wlodarzy polonii okreslam jako chamskie, szczegolnie wobec
          protasia; i jedyne co go zapewne trzyma w bydzi sa jej kibice;
          wedlug mnie protas odejdzie, choc zostalby z checia w bydzi

pzdr

ps. a co do obrazanego kowalika to moge was "uspokoic" ze nie bedzie jezdzil z
          gryfem na piersi, gdyz jakpodaje portal www.interia.pl polonia nie chce placic
          za sam podpis na kontrakcie - zadnemu zawodnikowi; wiec sprawa zamknieta.
          • reggie Re: pepe musi zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 01:13
            Gość portalu: michu napisał:

> prawda jest taka ze na dzien dzisiejszy nie stac polonii na protasia,
            > a kto wie moze rok temu juz tak bylo,
            > wiec dzialania wlodarzy polonii okreslam jako chamskie, szczegolnie wobec
            > protasia; i jedyne co go zapewne trzyma w bydzi sa jej kibice;

Reggie: są chamskie, prawda, wobec PP i wobec kibiców. Zaległości się spłaca, a
            nie konfabuluje o wydumanym kryzysie. Ci ludzie są niepoważni.
            Natomiast co do Protasia, to jak chyba wszyscy żużlowcy kibiców ma on głęboko w
            poważaniu, natomiast co go tu trzyma to chyba jasne. Dom, żona no te długi, o
            których spłacenie musi walczyć...
            > wedlug mnie protas odejdzie, choc zostalby z checia w bydzi
            >
            > pzdr
            >
            > ps. a co do obrazanego kowalika to moge was "uspokoic" ze nie bedzie jezdzil
            z
            > gryfem na piersi, gdyz jakpodaje portal www.interia.pl polonia nie chce
            placic
            > za sam podpis na kontrakcie - zadnemu zawodnikowi; wiec sprawa zamknieta.

Reggie: no, wreszcie dobra informacja. Tylko, żeby teraz nie wyjechali z jakimś
            chrzanowskim, sawiną albo inszym towarem tej klasy...
            • niussia82 Re: pepe musi zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 12:30
              >Natomiast co do Protasia, to jak chyba wszyscy żużlowcy kibiców ma on głęboko
              w poważaniu...

I tu sie mylisz... co do Protasa na pewno!
              • Gość: Ajax Re: pepe musi zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 22:44
                niussia82 napisała:

> >Natomiast co do Protasia, to jak chyba wszyscy żużlowcy kibiców ma on głębo
                > ko
                > w poważaniu...
                >
                > I tu sie mylisz... co do Protasa na pewno!
                Niuusia jeżeli sądzisz , że PP szanuje kibiców to go ciągnęło z Zielonej Góry
                do Wrocławia i z Wrocławia do Bydgoszczy ?
                Odpowiedź : wrodzona miłość do Bydgoszczy.
                • niussia82 Re: pepe musi zostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 01:59
                  Gość portalu: Ajax napisał(a):

> niussia82 napisała:
                  >
                  > > >Natomiast co do Protasia, to jak chyba wszyscy żużlowcy kibiców ma on
                  > głębo
                  > > ko
                  > > w poważaniu...
                  > >
                  > > I tu sie mylisz... co do Protasa na pewno!
                  > Niuusia jeżeli sądzisz , że PP szanuje kibiców to go ciągnęło z Zielonej Góry
                  > do Wrocławia i z Wrocławia do Bydgoszczy ?
                  > Odpowiedź : wrodzona miłość do Bydgoszczy

Ja nie wiem o czym mówimy... o szanowaniu kibiców czy nawet jakims przywiązaniu
                  czy o czym... To, że Protas prawdopodobnie odejedzie z Polonii nie oznacza, że
                  nie szanuje kibiców! Jesteśmy tak fantastyczni, że nawet za darmo będzie
                  jeździł?! Nie oczekujcie tego. A Protas należy do takich zawodników, którzy
                  wiedzą, że to kibic utrzymuje sport, że to kibic go propaguje... Znam go
                  troszke i miałam okazje poobserwowac jak sie zachowuje i doświadczyć też i nikt
                  mi nie powie, że Protas ma kibiców gdzieś.
      • Gość: xyz Re: pepe musi zostac!!! jak odchodził Jacek?! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 28.11.02, 22:52
        Zmieniając temat ; pamiętacie jak Jacek odchodził kilka lat temu do Piły???
        Wyłączał komórkę itp. A co jego pchało do Piły? Czyste powietrze????
        pozdrawiam

p.s. Jeżeli Pepe odejdzie to (wg mnie) będzie to bardzo duża strata dla
        Polonii i dla kibiców !
        • reggie Re: pepe musi zostac!!! jak odchodził Jacek?! 29.11.02, 11:00
          Gość portalu: xyz napisał(a):

> Zmieniając temat ; pamiętacie jak Jacek odchodził kilka lat temu do Piły???
          > Wyłączał komórkę itp. A co jego pchało do Piły? Czyste powietrze????
          > pozdrawiam
          >
          > p.s. Jeżeli Pepe odejdzie to (wg mnie) będzie to bardzo duża strata dla
          > Polonii i dla kibiców !
          • reggie Re: pepe musi zostac!!! jak odchodził Jacek?! 29.11.02, 11:06

> Gość portalu: xyz napisał:
            >
            > > Zmieniając temat ; pamiętacie jak Jacek odchodził kilka lat temu do Piły??
            > ?
            > > Wyłączał komórkę itp.

Reggie: może zbyt nachalnie do niego wydzwaniałeś, wiesz, jak się raz powie
            nie, a ktoś do ciebie ustawicznie wydzwania, to wtedy cywilizowani ludzie robią
            to, co Jacek.

A co jego pchało do Piły? Czyste powietrze????

Reggie: to, co Protasia choćby z Wrocka do Bszczy. Pieniadze, więcej pieniędzy.

> > p.s. Jeżeli Pepe odejdzie to (wg mnie) będzie to bardzo duża strata dla
            > > Polonii i dla kibiców !

Reggie: a pewnie, tym bardziej, że zakupy planowane przez działaczy po prostu
            powalają, jak się o nich czyta. Swist, Kowalik, Krzyzaniak - wszyscy młodzi,
            waleczni i co ważne, kazdy z nich jest ulubieńcem bydgoskiej publiczności!;-)
            >
            >
            • Gość: + Re: pepe musi zostac!!! jak odchodził Jacek?! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 17:44
              reggie napisał:

> > > p.s. Jeżeli Pepe odejdzie to (wg mnie) będzie to bardzo duża strata d
              > la
              > > > Polonii i dla kibiców !

> Reggie: a pewnie, tym bardziej, że zakupy planowane przez działaczy po prostu
              > powalają, jak się o nich czyta. Swist, Kowalik, Krzyzaniak - wszyscy młodzi,
              > waleczni i co ważne, kazdy z nich jest ulubieńcem bydgoskiej publiczności!;-)

Reggie! nawet jeżeli nie są to zawsze moga nimi zostac.Sam pisałes na Toruniu
              <Ludzie,rodacy,miszkańcy pieknej miejscowosci Torun....>
              W\ końcu zdecyduj sie co do swoich uczuc bo zachowujesz sie jak kameleon.
              A może boisz sie wsród swoich przyznac do wielkiej miłości do wszystkigo co
              Toruńskie
              • reggie Re: pepe musi zostac!!! jak odchodził Jacek?! 29.11.02, 19:30
                Zostałem rozpracowany;-)
                Już spiesze z wyjaśnieniem, mam wielki sentyment do Kowalika, Krzyzaniaka czy
                Swista, bo są to nazwiska, na których zdobywałem tzw. żużlowe szlify,
                obserwowałem ich rozwój od juniora, do tego dochodził przecież czynnik
                podwyzszonych emocji, bo derby, a dwóch pierwszych grało zawsze pierwsze
                skrzypce w Apatorze, a Swist to lider też niekochanej w Bszczy Stali.
                Dlatego na swój sposób nawet ich lubię, przyzwyczajenia, sentymenty itd, ale
                nie wyobrazam sobie, aby mieli oni zasilic mój zespół.
                Jest, a raczej było tylu kandydatow - choćby Dobrucki, Okoniewski, czy nawet
                Holta, a serwuje nam się dania już nie pierwszej jakości, często także nie
                pachnace juz zbyt milo...
                • Gość: + Re: pepe musi zostac!!! jak odchodził Jacek?! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 19:54
                  reggie napisał:

> Zostałem rozpracowany;-)
                  > Już spiesze z wyjaśnieniem, mam wielki sentyment do Kowalika, Krzyzaniaka czy
                  > Swista, bo są to nazwiska, na których zdobywałem tzw. żużlowe szlify,
                  > obserwowałem ich rozwój od juniora, do tego dochodził przecież czynnik
                  > podwyzszonych emocji, bo derby, a dwóch pierwszych grało zawsze pierwsze
                  > skrzypce w Apatorze, a Swist to lider też niekochanej w Bszczy Stali.
                  > Dlatego na swój sposób nawet ich lubię, przyzwyczajenia, sentymenty itd, ale
                  > nie wyobrazam sobie, aby mieli oni zasilic mój zespół.
                  > Jest, a raczej było tylu kandydatow - choćby Dobrucki, Okoniewski, czy nawet
                  > Holta, a serwuje nam się dania już nie pierwszej jakości, często także nie
                  > pachnace juz zbyt milo...
                  Coz ,przyjacielu.Czasami chciałoby sie iśc do **** restauracji ,a pieniązków
                  wystarcza tylko na potrawki z baru mlecznego.
                  Śpiesze donieśc ,że to żadnej hanby nie przynosi.

pozdrawiam serdecznie
                  Krzyzak/jak wolisz/
                  • Gość: MONK Re: pepe musi zostac!!! jak odchodził Jacek?! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 00:44
                    Z tym brakiem pieniazkow to bym sie tak nie wyrywal. Polonia finansowo przez
                    wiele lat stala bardzo dobrze; nie ma co sie nasmiewac na zapas bo bez
                    przyzwoitych sponsorow i tak zdobylismy 2 tytuly w ostatnim czasie - ktory
                    Polski zespol osiagnal chociaz tyle w ostatnim dziesiecioleciu. Ten sezon
                    paradoksalnie moze postawic klub na nogi finansowo - jest Crulex, jezeli
                    wejdzie ta druga firma to moze wyjdziemy na prosta.
                    • niussia82 Re: pepe musi zostac!!! jak odchodził Jacek?! 30.11.02, 03:01
                      Jest Crulex, ale oni daja kase dopiero w marcu, a my musimy miec ja wczesniej
                      jesli chcemy cos konkretnego zbudowac, bo na samych Gollobach niewiele jestesmy
                      w stanie zdzialac...
                      • Gość: MONK Re: pepe musi zostac!!! jak odchodził Jacek?! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 10:40
                        To dwie rozne kwestie. Na dluzsza mete jezeli nie odzyskamy rownowagi
                        finansowej w tym roku to na przyszly sezon liderem zespolu zostanie chyba
                        Robacki bo na cala reszta nie bedzie kasy.
                        • Gość: + Re: Prosze sie trzymac!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 16:45
                          To co za chwilke powiem postawi cie monk na głowie.
                          Kidy usłyszałem o jaki pieniądze chodzi /400 tys/ miałem WIELKA OCHOTE TE
                          pieniądze wyłozyc i zostac sponsoerm Polonii B.Dla mojej firmy takie asy jak
                          Gollobowie to dopiero by było.
                          Moje pytanie do Ciebie Monk jest nastepujące:
                          Co zrobiliby prawdziwi kibice /znając waszą wielka antypatie do nas/ gdyby
                          sponsoerem Polonii została znana firma z Torunia?
                          Powiedz /znając sytuację w klubie/ jak zaregowałbys Ty ,inni/takie np. reggie/
                          itd.
                          Zastanów sie zanim odpowiesz co można czuc ,chcąc i mogąc byc sponsoerm takiej
                          wspaniałej druzyny ,a z drugiej strony ,bac sie takich kibiców jak np. Ty czy
                          reggie czy inni z B.
                          Jeśli możesz odpowiedz mi szczerze, w zyciu rózne sytuacje sa możliwe?
                          Pozdrawiam serdecznie.
                          Krzyzak
                          • Gość: MONK Re: Prosze sie trzymac!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 00:24
                            Gość portalu: + napisał(a):

> To co za chwilke powiem postawi cie monk na głowie.
                            > Kidy usłyszałem o jaki pieniądze chodzi /400 tys/ miałem WIELKA OCHOTE TE
                            > pieniądze wyłozyc i zostac sponsoerm Polonii B.Dla mojej firmy takie asy jak
                            > Gollobowie to dopiero by było.
                            > Moje pytanie do Ciebie Monk jest nastepujące:
                            > Co zrobiliby prawdziwi kibice /znając waszą wielka antypatie do nas/ gdyby
                            > sponsoerem Polonii została znana firma z Torunia?
                            > Powiedz /znając sytuację w klubie/ jak zaregowałbys Ty ,inni/takie np.
                            reggie/
                            > itd.
                            > Zastanów sie zanim odpowiesz co można czuc ,chcąc i mogąc byc sponsoerm
                            takiej
                            > wspaniałej druzyny ,a z drugiej strony ,bac sie takich kibiców jak np. Ty
                            czy
                            > reggie czy inni z B.
                            > Jeśli możesz odpowiedz mi szczerze, w zyciu rózne sytuacje sa możliwe?
                            > Pozdrawiam serdecznie.
                            > Krzyzak

Jesli chodzi o mnie nie robi mi zadnej roznicy pochodzenie sponsora, nie moge
                            sie wypowiadac za innych kibicow (czy o zgrozo dzialaczy). Ja i tak sporo
                            czasu siedze w Toruniu wiec o zadnej antypatii nie moze byc z mojej strony
                            mowy. Kasa nie smierdzi i trzeba byc glupcem zeby odrzucac oferte ze wzgledow
                            regionalnych. Tak na marginesie z tego co wiem to chodzi o kase wieksza niz
                            600 tysiecy (tyle dal Crulex). Z drugiej strony pieniedzy potrzebuja w tej
                            chwili a nie w momencie rozpoczecia sezonu.
                            Male sprostowanie , jedyna jawna antypatia z mojej strony to P.Świst. Do
                            Kowalika i Krzyzaniaka nic nie mam chociaz nie jestem do konca przekonany czy
                            w Bydgoszczy zostana dobrze przyjeci - ale nic na to nie poradze. tez pozdr.
                            • Gość: + Re: Prosze sie trzymac!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 13:16
                              dziekuje ,jestem usatysfakcjonowany.
                              Pozdr
                              • Gość: Morciasz Re: Prosze sie trzymac!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 18:15
                                To szczegol co by zrobili bydgoszczanie gdyby dostali
                                sponsora z Torunia. Ciekawe co by zrobili torunianie
                                z torunska firma sponsorujaca bydgoski klub, a nie
                                torunski :-)
                                • k_rzyzak Re: Prosze sie trzymac!!!!!!!!!!! 01.12.02, 20:43
                                  Gość portalu: Morciasz napisał(a):

> To szczegol co by zrobili bydgoszczanie gdyby dostali
                                  > sponsora z Torunia. Ciekawe co by zrobili torunianie
                                  > z torunska firma sponsorujaca bydgoski klub, a nie
                                  > torunski :-)
                                  A wiesz ,ze o tym w ogóle nie pomyslałem,a może by pomyśleli ,ze własnie ktos
                                  wadł na super pomysł?Od czegoś w końcu można zacząć.
                                  • niussia82 Re: Prosze sie trzymac!!!!!!!!!!! 02.12.02, 12:55
                                    W miniony piątek - o czym informowaliśmy - żużlowiec spotkał się z Lechem
                                    Różyckim, prezesem Polonii. Szef mistrzów Polski ponownie poprosił zawodnika,
                                    by przez kolejny tydzień poczekał na kasę. Z kolei "Pomorskiej" powiedział, że
                                    przez ten czas powinien znaleźć pieniądze, by spłacić "Pepe" część zaległości.
                                    Protasiewicz postanowił dać klubowi ostatnią szansę. - Poczekamy do
                                    piątku, do kolejnej rozmowy z prezesem. Osobiście jestem pełen nadziei, że
                                    pomysłowość działaczy okaże się tak samo skuteczna, jak w przypadku zawodników,
                                    z którymi podpisano już umowy. Jeśli nie, zmuszeni będziemy wybrać inną,
                                    wiarygodną ofertę. Będzie to bodaj najtrudniejsza decyzja w naszym życiu -
                                    powiedział nam wczoraj Jarosław Ratkowski, menedżer Protasiewicza.
                                    W sobotę Tomasz Bajerski podpisał kontrakt z Apatorem/Adrianą Toruń.

www.gazetapomorska.pl
                                    • Gość: + Re: Prosze sie trzymac!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 21:01
                                      Zyczę p. zeby odzyskał swoje pieniądze,ale co bedzie,gdy po raz którys okaże
                                      się że zagrali z nim w kulki?Ciekawe do ilu razy sztuka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka