Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Włodarczyk

26.03.06, 09:37
    Nie wiem czym redakcja kierowała sie ustalając cene tego zawodnika.Przecież
    jak sie patrzy na poczynania tego zawodnika to zaczyna boleć głowa.To ze
    dobrze wypadał w sparingach nie oznaczało ze tak bedzie w lidze,przecież on
    potrafi z metra przed bramka posłać piłke w niebo.Jak czytałem wczoraj
    niektóre relacje live z netu to mozna powiedzieć że niexle sie wszedzie z
    niego nabijają.Na szczescie przed sezonem nie skusiłem sie na tego zawodnika
    bo byly by to chyba najgorzej zainwestowane "piłkarzykowe" pieniądze.Mam
    nadzieje ze beda dalej mu dawac strzelać rzuty karne a on dalej bedzie robił
    "swoje".
    Obserwuj wątek
      • rejmistrz Re: Włodarczyk 26.03.06, 11:11
        Dokładnie tak samo pomyślałem, że jego cena jest grubo przesadzona, mimo
        wszystko kupiłem go bo myślałem, że będą w Legi na niego grać a wiedziałem, że
        Legia będzie mocna i może tylko dlatego taka cena... nie za niego samego a za
        zespół w którym gra. Jak widzimy w roli snajpera sie nie sprawdził a dużo
        ciekawiej prezentuje się Janczyk.
        • marwi75 Re: Włodarczyk 26.03.06, 11:19
          w poprzednim sezonie też na poczatku nie strzelał a później jednak tych kilka
          brameczek mu wpadło... jeśli tylko Wdowczyk nie odstawi go od pierwszej
          jedenastki to Włodar zacznie trafiać.
          • simpson85 Re: Włodarczyk 26.03.06, 13:25
            ale i tak brakuje (L) dobrych, pewnych napastników... i w Piłkarzykach w ogóle
            teraz nie ma pewniaka na tą pozycję tak jak to miało miejsce z Żurawskim i
            Frankowskim.
            • mike_buzka Re: Włodarczyk 26.03.06, 13:35
              Zgadzam się, ale narazie nie ma. A kilku kandydatów jest, wystarczy
              zaryzykować. Na tym polega ta zabawa:)
      • dennis26 Re: Włodarczyk 03.04.06, 08:44
        Niezly dzisiaj dowcip jest w jednym z artykułow GW

-Krótko po zatrudnieniu Dariusza Wdowczyka do Legii na testy przybył młody
        czarnoskóry zawodnik. Podczas pierwszej odprawy trener, rysując piłkę, mówi: -
        To jest piłka!
        Afrykańczyk kiwnął głową, potwierdzając.
        Wdowczyk rysuje prostokąt i mówi: - To jest bramka!
        Czarnoskóry zawodnik znów kiwnął głową.
        Wdowczyk kontynuuje: - Piłka do bramka, gol, rozumiesz?
        Afrykańczyk wstaje i mówi: - Trenerze, ja wszystko rozumiem, od urodzenia
        mieszkam w Polsce...
        Na to Wdowczyk: - Usiądź synu, mówiłem do "Włodara"...
      • balik33 Re: Włodarczyk 03.04.06, 09:28
        No tak, tylko że redakcja ustalała ceny na podstawie dokonań z poprzedniego
        sezonu + info o sparingach (drewniany Włodar strzelił 7 bramek)+ pozycji
        druzyny w tabeli. Podobna sprawa jest przecież z Piechną. A przegięciem jest
        dla mnie cena Gorząda z Arki (1,9!!!!), który nie gra w podst. składzie. Ot,
        uroki tej gry...
      • vip66 Re: Włodarczyk 03.04.06, 12:27
        Ja mam go za kapitana i co tydzień daje mu szanse,że w końcu się przełamie.Ale
        ta KALEKA nie potrafi nawet strzelić z karnego.Jak Janas weżmie go na
        mistrzostwa to z Rasiakiem stworzy atak marzeń.parodia na skale światową.
        • grzesol Re: Włodarczyk 03.04.06, 18:19
          Narazie na niego narzekamy ale zobaczycie,że on zacznie strzelać
          bramki.Widać,że narazie jest bez formy ale 1,2 trafienia wszystko zmieni,tylko
          pytanie czy Wdowczyk będzie na niego stawiał ??!! Można się tego obawiać bo
          Jańczyk miejsce w składzie ma pewne,a jest jeszcze Gottwald i Kucharski.Duża
          konkurencja w ataku.
        • prugel123 Re: Włodarczyk 30.08.06, 01:10
          ?
          • miedzianin Re: Włodarczyk 02.09.06, 11:03
            niestety zdaje mi się,że mimo bramki w ostatnim meczu to i tak jest mój
            najbardziej nieudany transfer w piłkarzykach.To zawodnik,który jednak się chyba
            nie zwróci(nie mówiąc o korzyściach).

Kolejnymi największym błędem jest zatrudnienie zawodników Groclinu,którzy
            przecież w sparingach wypadali całkiem nieźle[a ja kupiłem sikorę!] oraz
            postawienie na Robaka z kolportera,który na dodatek wypadnie ze składu!!
            • dhg7 Re: Włodarczyk 02.09.06, 11:37
              Tak, Włodarczyk był i jest słaby, a ta bramka to przypadek - Burhardt trafił w
              jego nogę. Miałem Włodarczyka w jednej druzynie, ale go sprzedałem.

Co do Groclinu - też kierowałem się tym, że w sparingach wypadali dobrze.
              Piechniak i Sikora jednak kompletnie zawodzą (po jednej asyście), obrońcy i
              bramkarz jednak nie najgorzej (chociaż obrona nie ma ani asyst ani bramek).
              Tylko Kaźmierowski od czasu do czasu ratuje sytuację.
              • dwyane Re: Włodarczyk 02.09.06, 11:52
                jednak 2 bramki z szachtarem nie byly przypadkowe...czasem mu wyjdzie mecz. poza
                tym wdowczyk napewno bedzie na niego stawial bo w sumie to napastnikow nie maja
                lepszych. dzis pierwszy mecz w eliminacjach z finlandia...pamietacie jak w
                pierwszym meczu z irlandia pn wlodar strzelil bramke :)
      • dhg7 Re: Włodarczyk 05.09.06, 19:37
        Jedyną receptą aby Włodarczyk strzelał bramki (lub mu je zapisano) jest
        ceolwanie w niego - tak, jak uczynił to Burkhardt. Piłka się od Włodarczyka
        odbija i wpada do bramki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka