Gość: wania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.06, 04:55 to jest to ! s10.bitefight.pl/c.php?uid=46151 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Stali Re: DBL: Play-off w drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 08:14 A może Romański napisałbyś, że Polpak wygrał dzięki sędziom? Kto na 7 sekund przed końcem meczu gwiżdże faul niesportowy, dający zwycięstwo Polpakowi. Nie trudno przewidzieć, że gdyby nie ta decyzja, losy meczu mogłyby potoczyć sie inaczej. A potem dziwisz się Adamie komentarzowi Kowala, a co miał powiedzieć, że... Polscy sędziowie to k.... sprze....kowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁEM - WIDZIAŁEM Re: DBL: Play-off w drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:25 Osobiście ja bym Ansleyowi i trenerowi dał po faulu technicznym, Ansley zachowywał się jak gbur, idąc z rękami na sędziego... dziękuj więc sędziom, nie bluźnij, bo zrobili wam <stalówce> sporo prezentów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajnie Re: DBL: Play-off w drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:23 Fajny artykuł pan stworzył:) taki wesoły...:) Odpowiedz Link Zgłoś