czawez 04.06.06, 08:07 Bravo Greg za profesjonalną postawę po wykluczeniu w finale. Wyobrażacie sobie gdyby w podobnbej sytuacji upadł Crump lub Nicki. Awantura gwarantowana! Ale Greg to facet z klasą. Wielki RESPECT dla NIEGO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chris Re: Bravo Hancock IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 04.06.06, 10:44 Szkoda Hampela,mogłobyć tak pięknie ale myśle ze szansa na najniższy stopień podium jest jak najbardziej realna...taki bezbarwny w tegorocznym cyklu Jonsson...robi 2 miejsce w finale...bardzo mnie wczoraj zawiódł swoja bezpardonową jazda...potem się fachowcy z Bydgoszczy dziwia dlaczego ich bohater straniero łapie kontuzje,wczoraj pokazał jak się jeździ w stylu Nickiego P.:)Ten to dopiero pocisnął...;) Ale masz racje czawez Greg ma wielkiego pecha już 3 raz zabierają mu wyższe miejesce w finale sprzed nosa:( Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Bravo Hancock 05.06.06, 11:06 Powiem szczerze Chris, że nie widziałem jakiegoś faulu Jonssona. Jeżdził ostro, ale tak chyba wszyscy w GP jeżdżą. Oj, przepraszam jeden zawodnik tak nie jeździ, ale on tylko statystuje:-), więc się nie liczy. A jak określisz jazdę B.Pedersena w półfinale? czyżby to czepianie się Jonssona było wywołane przez stres przed derbami? Tor wszystko zweryfikuje, choć mocno liczę na wygraną Polonii to zdaję sobie sprawę, że wiele bedzie zależeć od tzw. dyspozycji dnia. Równie dobrze możemy wyjechać bez bonusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Bravo Hancock IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 05.06.06, 11:59 Jazda toruńskiego asa (miałbyć asem)wogóle mi nie imponuje...uważam że jeździ bez polotu,raz owszem po klasycznych nozycach przedarł się pieknym atakiem na bodajże 2 miejsce...ale tak w zasadzie to nierozumiem jego noszalanckiej jazdy zwłaszcza na pierwszym łuku toru w Cardiff... Strach przed derbami?? Masz nieodpartą manie wmawiania mi od dłuższego czasu kompleksów...jestem spokojny o wynik,może nie o punkt bonusowy...ale z taka formą bydgoskich - eks toruńskich rodzynków możecie pomarzyć o wygranej...Zaden startowiec Kościecha, weteran Sawina czy gwiazda GP nie gwarantują wiekszego sukcesu w tym meczu...Pokazał to dobitnie wynik z Rzeszowa. Pozdrawiam Czawez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:22 Byle w Cardiff i szczerze niezbyt rozumiem gadki o faulach z czyjejkolwiek strony. W koncu GP to jazda na maxa a nie kolko rozancowe. A na derby sie szykuje powinno byc ciekawie. Stawiam na Torun! A potem wroce pomieszkac do Bydzi Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Bravo Hancock 05.06.06, 12:59 pożyjemy zobaczymy. Gratuluję spokoju. Pozdrawiam. p.s. A co takiego wcześniej Ci wmawiałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bravo Hancock IP: 62.225.190.* 06.06.06, 11:22 Dokladnie!!!! Bylem w Cardiff i po upadku i wykluczeniu Grega z finalu myslalem ze zaraz rozpeta sie niezla zadyma. Ale tak jak mowisz, facet naprawde z klasa. Schodzac z plyty widzial juz ze jest wykluczony ale ani nieprzyspieszyl kroku, ani tez nierobil jakis tam gestow w strone sedziego. Spokojnie zdjal okulary i pozegnal sie z publicznoscia, pomachal, uklonil sie i podziekowal za owacje. Naprawde podobal mi sie i niebylbym zly gdyby wygral te zawody. Przed zawodami mowilem sam jeszcze ze wygra albo Crupm albo Hancock. No i sie sprawdzilo, ten pierwszy wygral (chociaz szczesliwie) a temu drugiemu duzo niebrakowalo. Sama impreza naprawde udana. Ogladalem zawsze Grand-Prix Cardiff w telewizji i sobie powiedzialem ze jak Bog da to tam sobie pojade wedle niepowtarzalnej atmosfery na tym stadionie. I chociaz bylo to troche porabane jechac 1000 km w jedna strone na 2 dni, to naprawde niezaluje. Super oprawa i super widowisko. Moge tylko polecic kazdemu ktory chce zobaczyc co to jest dobry Speedway na super objekcie. Niemowie ze gdzie indziej jest gorzej (bedac juz na paru Garnd-Prix) ale tam naprawde warto pojechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.06, 21:13 1000 kilometrów to byście gazdo zajecholi do moigo śwagra pod dortmundem a nie do kardif hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:51 A licycie Baco ten tysioncek łot górów cy moze z jakiejsik inny strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.06, 23:36 Syćko jedno gazdo jak licyć w tysiuncu sie nie zmieścicie choć byśce ze dwie setki na łośle sie dali hej. No łale co tam, nie byndzim sie licytowali.Tymu gaździe sie pewnikiem zwidzioł jakowyś znak co łorsoł alebo cóś podobnygo stało i tysiunc, łale w milach. Jo zech sie tys roz tak pomylił i miast w kielonkach pił w litrach hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:47 Ano poprawnie Baco prawicie. Zanim nas Ob.Jazon wysmyra z forum rzekne wam, że ten gazdo musioł na tym tysiuncku stanońć kiejsik mu jako śwarno dziołcha po francusku zagadała i zbaranioł chłopcyna ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bravo Hancock IP: 62.225.190.* 07.06.06, 13:30 No moze masz i racje, ale ja niepisalem ze jechalem z polski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:52 Stary przecież nie biega o te kilkaset kilosów. Też byłem (nie po raz 1szy) w Cardiff i w pełni zgadzam się z twoją opinią. To jedyne zawody na które warto pojechać bez względu na wszystko. Tor z roku na rok lepszy, do tego atmosfera super. Już dziś cieszę się na wyjazd w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: 83.238.145.* 07.06.06, 14:09 Jak tak to ja biera ciupaske i jada tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:25 To Baco jeszcze weźta ze sobom jakomsik gaździne bo te miejscowe chłopoki coby na kobitke spozirać i łocoplonsu nie dostać pałe gozałeckom w pabie zalać musom. Takie jakies pokracne te ich kobitki ze głowa mała. I i kicha w zanadzu jakowaś sie psyda bo trudno tam o smakowitom zakonske tys. Poza tym wsysko zajefajne jest hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.06, 15:46 No łale piwo jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Bravo Hancock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:25 Psepysne i w serokim asortymencie! I jest to faktycnie piwo a nie jakowyśtam qjawiacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Bravo Hancock IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.06, 23:04 Jo tak sikoców nie pija. Odpowiedz Link Zgłoś