Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio

IP: *.saturn.pl 02.11.01, 00:23
    hmm nie wiem co pisac bo po tak slabym meczu nawetmi zabraklo slow.
    Nie wiem co sie stalo przeciez wszyscy mowili ze powalczymy..
    Jednak tu widac gdzie lezy nasze miejsce w szeregu i ie znaczy kasa, dzieki
    niej mozna nawet sedziego kupic..
    Jednak najwierniejszych kibicow nawet to nie powinno podlamac i juz w niedzile
    Legia im sie za to odzwieczy pokonuja Pogon i mam nadzieje ze tez 6:1.
    Ale i tak w POLSCE Legia najlepsza jest i jestem pewien ze wygra lige.
    Smutno teraz troche ale trudno POLSAK PILKA miala slabszy dzien tak jak bylo na
    bialorusi. LEGIO JESTESMY Z TOBA NIE OPUSCIMY CIE < ZAWSZE BEDZIESZ W NASZYCH
    SERCACH BP MY KOCAHMY CIE

p.s
    na pocieszenie jest to ze LEGIA rozgromila tak samo szwedow i co oni maja
    powiedziec

Obserwuj wątek
      • Gość: Rafał Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 00:27
        Kibollu! Ja również kocham Legię bez względu na wyniki, ale po dzisiejszym
        blamażu mam problemy z dojściem do siebie...
        Pozdrawiam kochających Legię.
        • Gość: kiboll2 Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: 172.16.0.* 02.11.01, 00:50
          Kibice Legii- łączcie sie!!!! Mistrzem polski jest Legia,Legia najlepsza jest,
          Legia to jest potęga Legia Cwks!!! Mamy lidera, w Warszawie mamy lidera!
          • Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:04
          • Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:05
            Wy jestescie naprawde mocno POJEBANI!!!!
            • Gość: Legia Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: 172.16.0.* 02.11.01, 01:12
              Spierdalaj krakusie!!
            • Gość: Rafał Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 01:37
              Gość portalu: Wisla napisał(a):

> Wy jestescie naprawde mocno POJEBANI!!!!
              Krakusie! Mam do Ciebie pytanie. Skoro ktoś, kto kocha Legię, według Ciebie jest
              mocno pojebany, to co sądzisz o kibicu, który na przykład kocha Astrę Krotoszyn
              lub inny mniej znany klub. Pisząc takie słowa pokazujesz swoją kulturę i miłość
              do Swojego klubu. To, jaki klub kocha każdy z kibiców jest jego indywidualną
              sprawą, idioto!!! Ja kocham Legię, Hetmana Zamość i Pogoń Szczecin. Nienawidzę
              natomiast "twardzieli", takich jak Ty!!! Jesteś jak hasło reklamowe pewnych
              papierosów - mocny w gębie!!!

• Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 23:41
                Z ta tylko roznica pajacu ze Legii nikt nie nawidzi w Polsce poza lizodupami ze
                Szczecina i jeszcze jakiejs pipidowy!I tak was kiedys chuj strzeli oby jak
                najszybciej.To dla dobra polskiej pilki i wogole calej Polski!
                • Gość: Porter Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.orion.pl 07.11.01, 09:20

> Z ta tylko roznica pajacu ze Legii nikt nie nawidzi w Polsce poza lizodupami ze
                  >
                  > Szczecina i jeszcze jakiejs pipidowy!I tak was kiedys chuj strzeli oby jak
                  > najszybciej.To dla dobra polskiej pilki i wogole calej Polski!

Ty lepiej powiedz, jak ci sie udalo ten list w srodku nocy napisac? Przeciez u
                  wasz w Krakowku nie ma pradu i nawet w pilke musicie grac w poludnie...
                • Gość: kajo95 Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:31

> Z ta tylko roznica pajacu ze Legii nikt nie nawidzi w Polsce poza lizodupami ze
                  >
                  > Szczecina i jeszcze jakiejs pipidowy!I tak was kiedys chuj strzeli oby jak
                  > najszybciej.To dla dobra polskiej pilki i wogole calej Polski!

dla dobra polskiej piłki? dla dobra polskiej piłki legia wypromowała gadochę,
                  deynę, koseckiego a teraz karwana. a kogo do kurwy nędzy dała polskiemu futbolowi
                  wisła?! patera???!!!
                  • Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 12:59
                    Szymanowskiego,Musiala,Kapke,Kuste a wczesniej Reymana,Molice,Maculewicza
                    jezeli wogole znasz historie, warszawiaczku.
                    • Gość: kajo95 Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 15:47

> Szymanowskiego,Musiala,Kapke,Kuste a wczesniej Reymana,Molice,Maculewicza
                      > jezeli wogole znasz historie, warszawiaczku.

szymanowski i musiał - zgoda, ale ja nie wymieniłem zawodników legii typu
                      majewski, janas, gmoch krakowiaczku ale takich, których znają jako piłkjarzy
                      przede wszystkim poza polską. wyjedź na zachód - tam tylko znany jest boniek,
                      lato, gadocha i deyna (i kosa w hiszpanii). a taki kapka czy kusto to były może i
                      gwiazdy ale naszej ligi (tak jak teraz frankowski albo kosowski) ale nigdy
                      reprezentacji. co do reszty tzn. reyman, itd. to "kici" brychczy czapką ich
                      nakrywa ale kto o nich i o nim pamieta za granicą?
                      a co do historii - kusto był także legionistą i jako legionista tak naprawdę
                      zaistniał w kadrze a uprzedzając pytanie - do legii nie trafił jako poborowy.
                      • Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 01:04
                        Odbijam pileczke-a Gadocha niby skad byl,jak nie wiesz to ci powiem,z Garbarni
                        Krakow,kolego sympatyczny.
                        • Gość: kajo95 Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 07:24

> Odbijam pileczke-a Gadocha niby skad byl,jak nie wiesz to ci powiem,z Garbarni
                          > Krakow,kolego sympatyczny.

...a deyna z pomorza. i co z tego? chodzi o to gdzie zaistnieli. karwan jest z
                          katowic ale czy grajac na sląsku doszedłby do reprezentacji?
                          ps.
                          musiał zaczynał w wieliczce. niby blisko wisły ale w końcu nie kraków.
                      • Gość: Porter Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.orion.pl 08.11.01, 12:31
                        Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> Gość portalu: Wisla napisał(a):
                        >
                        >[...]
                        > a co do historii - kusto był także legionistą i jako legionista tak naprawdę
                        > zaistniał w kadrze a uprzedzając pytanie - do legii nie trafił jako poborowy.

Nawiasem mowiac pamietam wywiad z Markiem Kusto, w ktorym tlumaczyl swoje
                        przejscie do Legii miloscia do LWP. Ale to byl mieczak ostatniego rodzaju,
                        zapijaczona morda, nie pilkarz. Potrzebny byl w Legii jak babel na tym, co wiesz.
                        A na poziomie Szymanowskiego, czy Musiala to gral i Janas i Cmikiewicz...
                        Malo kto pamieta, ale to w Legii wyrozniajacym sie zawodnikiem ligowym zostal
                        Smolarek (trafil do Legii jako zupelny szczaw z poboru, wracal do Widzewa jako
                        znany pilkarz). Okonski mial w Legii najlepszy sezon w Polsce, bo pilnowano, zeby
                        nie chlal...
                        Wisla specjalizuje sie w zmarnowanych talentach i mozna ich wymienic cala liste.

• Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 22:44
                          Co do Szymanowskiego to juz przesadziles,kolego.To tak jak bys porownal Karwana
                          do Bonka.Nie ta klasa!
                  • Gość: Cyfra Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 22:49

> Gość portalu: Wisla napisał(a):
                    >
                    > > Z ta tylko roznica pajacu ze Legii nikt nie nawidzi w Polsce poza lizodupa
                    > mi ze
                    > >
                    > > Szczecina i jeszcze jakiejs pipidowy!I tak was kiedys chuj strzeli oby jak
                    >
                    > > najszybciej.To dla dobra polskiej pilki i wogole calej Polski!
                    >
                    > dla dobra polskiej piłki? dla dobra polskiej piłki legia wypromowała gadochę,
                    > deynę, koseckiego a teraz karwana. a kogo do kurwy nędzy dała polskiemu futbolo
                    > wi
                    > wisła?! patera???!!!

O Kajo sie pojawil znowu!A juz sie balem ze cos Ci sie stalo po BLAMAZU Legi!A
                    jesli chodzi o Gadoche to zwykla,bandycka kradzierz nazywasz wypromowaniem!Gadocha
                    Krakowski pilkarz,wychownek Garbarni Krakow zostal na sile wziety do Legi bez
                    zadnej sumy odstepnego,a mogl grac dalej w Krakowie np. w Wisle.W tamtych czasach
                    Legia zabierala wszystkich lepszych pilkarzy nie placac zanich ani grosza.Wyniki
                    meczow czesto byly tez ustalane przy "zielonym stoliku" na korzysc Legi!Dlatego
                    ogolnie Legia w Polsce jest NIELUBIANA !
                    • Gość: kajo95 Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 07:44
                      Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> O Kajo sie pojawil znowu!A juz sie balem ze cos Ci sie stalo po BLAMAZU Legi!A
                      > jesli chodzi o Gadoche to zwykla,bandycka kradzierz nazywasz wypromowaniem!Gado
                      > cha
                      > Krakowski pilkarz,wychownek Garbarni Krakow zostal na sile wziety do Legi bez
                      > zadnej sumy odstepnego,a mogl grac dalej w Krakowie np. w Wisle.W tamtych czasa
                      > ch
                      > Legia zabierala wszystkich lepszych pilkarzy nie placac zanich ani grosza.Wynik
                      > i
                      > meczow czesto byly tez ustalane przy "zielonym stoliku" na korzysc Legi!Dlatego
                      >
                      > ogolnie Legia w Polsce jest NIELUBIANA !

bój się o siebie. nie było mnie długo na forum bo byłem w valencji.
                      co do gadochy: odsyłam do numeru 34/1999 "naszej legii" - wywiad z gadocha - sam
                      mówi jak to było z jego przejsciem do legii i czy załuje ze grał w warszawie.
                      uprzedzam bedzie ci przykro,
                      co do legii: jak juz kiedyś pisałem na tym forum tak samo było ze ślaskiem
                      (ciekawe czemu już o tym nikt nie pamięta?) i podobnie było z wisłą - zapominasz,
                      że kiedyś biała gwiazda była klubem gwardyjskim (czytaj: zomowskim) a wojsko
                      mozna było odsłużyć w milicji. przychodził bilet do wojska a sprytni działacze
                      wisełki załatwiali piłkarzykowi słuzbe w milicji. górnik zabrze i szombierki
                      bytom - podobnie. kopalnie "reklamowały" od woja zawodników więc działacze klubów
                      górniczych podbierali w ten sposób co bardziej uzdolnionych piłkarzy.
                      co do zielonego stolika: proszę o przykłady
                      legia nie jest ogólnie lubiana w polsce? oto przekrój miejsca zamieszkania (i
                      pochodzenia) kibiców legii, których spotkałem w valencji: Warszawa, Szcecin,
                      Sosnowiec (normalne), Tychy (ja), Gliwice, Piotrków Tryb, Nowy Sącz, Ostrołęka,
                      Tomaszów Maz.; tygodnik kibiców legii "nasza legia" jest kolportowany w całej
                      polsce, w katowicach (!) do jednego z kiosków przychodzi co tydzień 20
                      egzemplarzy i co dla ciebie może będzie dziwne w wiekszości sa rozsprzedawane w
                      całości.
        • Gość: kajo95 Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 11:23
          Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Kibollu! Ja również kocham Legię bez względu na wyniki, ale po dzisiejszym
          > blamażu mam problemy z dojściem do siebie...
          > Pozdrawiam kochających Legię.

miałem to samo:) ale w końcu lazio tam tez 5-0 dostało występujac jako było, nie
          było wówczas aktualny mistrz italii.
          nic to, odbijemy to sobie potrójną koroną w maju 2002.
          • Gość: legia Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 12:19
            LEGIA bedzie mistrzem w tym roku
            a kto was lubi palancie volksdeutche z wrocławia i discopolowcy z białegostoku
            • Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 13:03
              Nie zapominaj o Lechii ktora was napierdala niemilosiernie jak tylko
              pojedziecie do trojmiasta.A wracajac do waszej potrojnej
              korony..hehe...rezerwuje dla was 5 miejsce!
              • Gość: fanp Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.11.01, 13:16
                Rezerwuj sobie wpierdol krakusie, jak szmato pojawisz się w Warszawie....
                • Gość: fidel Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 15:05
                  Mam jeszcze slowko do krakuska. bylem podlamany tym co zobaczylem w Walencji,
                  ale to nie wstyd przegrac nawet tak wysoko z finalista ligi mistrzow.WSTYD JEST
                  NIE POKONAC TAK SLABEJ DRUZYNY JAK INTER. TO CO POKAZALA WISLA W TRIESCIE BYLO
                  GORZEJ NIZ ZALOSNE A W KRAKOWIE NIE POTRAFILA WYKORZYSTAC DOSKONALEJ SYTUACJI
                  DO AWANSU.inna sprawa ze wisle nie ma kto w krakowie kibicowac. na trybunach
                  pustki...
                  • Gość: kajo95 Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 15:51
                    Gość portalu: fidel napisał(a):

> Mam jeszcze slowko do krakuska. bylem podlamany tym co zobaczylem w Walencji,
                    > ale to nie wstyd przegrac nawet tak wysoko z finalista ligi mistrzow.WSTYD JEST
                    >
                    > NIE POKONAC TAK SLABEJ DRUZYNY JAK INTER. TO CO POKAZALA WISLA W TRIESCIE BYLO
                    > GORZEJ NIZ ZALOSNE A W KRAKOWIE NIE POTRAFILA WYKORZYSTAC DOSKONALEJ SYTUACJI
                    > DO AWANSU.inna sprawa ze wisle nie ma kto w krakowie kibicowac. na trybunach
                    > pustki...

a najlepsze jest to, że znowu matoły spiewały "legia to stara k..." tylko po co?
                    żeby dokuczyć interowi? hahahahahahahahaha!
                  • Gość: zbyszko a propos dziewczyn.. do 'dowcipnego' centusia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 00:52
                    a propos dziewczyn..

słuchaj no centusiu miętowy
                    wolę dziewczyny warszawskie niż krakowskie; kazimierz, zwierzyniec i piasek lub
                    zabłocie
                    ...nic dziwnego , że skoro u siebie na miejscu używałeś dotąd jedynie na
                    mężczyznach, zwierzętach (gołębie jak sądzę) oraz najczęściej wkładając w
                    ziemię, to po wizycie na trasie do warszawy 'brudno i włochy' jakiejś
                    mongolskiej tirówki o dobrym sercu (miała promocję i dopłacała do numerków)
                    stały się dla ciebie sednem bujnych fantazji i niedoścignionym wspomnieniem
                    najpiękniejszej chwili w życiu

pozdrawiam i życzę odpowiedniej konsystencji piasku lub błota (zima idzie...
                    może byc ci smutno...głową muru nie przebijesz jak mówią)
                  • gogi Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio 09.11.01, 15:48
                    > ale to nie wstyd przegrac nawet tak wysoko z finalista ligi mistrzow.

Hihihihi
                    Ależ nie, skąd. To wielki zaszczyt.
                    Życzę dalszych, wtedy potrójna korona o której ktoś tu ciągle wspomina jest pewna.
                    pzdrw.

• Gość: Cyfra Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.01, 22:58
                  Gość portalu: fanp napisał(a):

> Rezerwuj sobie wpierdol krakusie, jak szmato pojawisz się w Warszawie....
                  Buraku ! Troche kultury!Naucz sie wyslawiac i nie przynos wstydu prawdziwym
                  Warszawiakom z diada pradziada!
                  • Gość: Raffy Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: 10.128.129.* 08.11.01, 00:54

> Gość portalu: fanp napisał(a):
                    > Rezerwuj sobie wpierdol krakusie, jak szmato pojawisz się w Warszawie....

Gość portalu: Cyfra napisał(a):
                    >> Buraku ! Troche kultury! Naucz sie wyslawiac i nie przynos wstydu prawdziwym
                    >> Warszawiakom z diada pradziada!

to nic nie da! "prawdziwy" kibic legii (od czasu jak się przeprowadził do wawy
                    jakieś 5 lat temu) długo jeszcze będzie przynosił wstyd Legii i kibicom walcząc z
                    kompleksami własnymi i innych.

• Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 01:05
                  tylko na tyle cie stac,cwaniaczku?
              • Gość: andy Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: 194.181.188.* 07.11.01, 16:25

> Nie zapominaj o Lechii ktora was napierdala niemilosiernie jak tylko
                > pojedziecie do trojmiasta.A wracajac do waszej potrojnej
                > korony..hehe...rezerwuje dla was 5 miejsce!

"lechia, która was nap...."!!!!!!!! a o czym my rozmawiamy; o futbolu???
                facet jestem kibicem LEGII od 20 lat i naprawdę już nie pamiętam czasów kiedy
                LEGIA i lecha grały w jednej lidze. co innego wisła; mniej więcej co 5 lat walczy
                z lechią w II lidze. tak więc mam nadzieję, że niedługo znów się spotkacie.
                pozdr.
                • Gość: DSD Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: 212.33.88.* 07.11.01, 18:56

> facet jestem kibicem LEGII od 20 lat i naprawdę już nie pamiętam czasów kiedy
                  > LEGIA i lecha grały w jednej lidze.

No nie, Lechia awansowala do I ligi w 1984 i grala tam jakis czas. Pamietam, bo
                  wtedy wlasnie zaczalem sie interesowac nasza pilka. A 20 lat temu to Legia grala
                  w Gdyni z Arka.
                  • Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 01:09
                    W Krakowie nam to nie grozi,za to wam jak najbardziej!Ciekawe skad teraz
                    wezmiecie pieniadze,chyba ze z budzetu panstwa!hehe.
                    • Gość: Porter Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.orion.pl 08.11.01, 12:39

> W Krakowie nam to nie grozi,za to wam jak najbardziej!Ciekawe skad teraz
                      > wezmiecie pieniadze,chyba ze z budzetu panstwa!hehe.

Cholera, jak on to robi - cudotworca jakis, albo co. Pisze na forum w srodku
                      nocy, a przeciez wiadomo, ze w Krakowku nie ma pradu i nawet w pilke musza grac w
                      poludnie, przez co wszyscy trzej kibice Wisly musza sie zerwac z pracy i ulice
                      nie sa zamiatane...
                      A moze oni maja prad, tylko go w czasie meczow oszczedzaja? Tajemnicze to
                      wszystko...

• Gość: Krak Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 13:02
                        Co ty możesz mówić o sprztątaniu albo nie ulic w Krakowie? Ostatnio to akurat
                        trzeba było sprzątać ulicę z nawalonego jak wór "piłkarza" Legii.
                        Przyjeżdża Murzyniątko do Krakowa, bo tutaj przynajmniej na kibel w knajpie
                        płacic nie trzeba. Warszawa to chya jedyna stolica europejskiego kraju, gdzie
                        trzeba płacić za WC w lokalu.
                        A jeszcze Ci napisze stary kawał o warszawskich dziewczynach: a jednej strony
                        Ochota i Wola, a z drugiej Włochy i Brudno.
                        Cześć.
                        • Gość: Porter Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.orion.pl 08.11.01, 13:26
                          Gość portalu: Krak napisał(a):

> Co ty możesz mówić o sprztątaniu albo nie ulic w Krakowie? Ostatnio to akurat
                          > trzeba było sprzątać ulicę z nawalonego jak wór "piłkarza" Legii.
                          > Przyjeżdża Murzyniątko do Krakowa, bo tutaj przynajmniej na kibel w knajpie
                          > płacic nie trzeba. Warszawa to chya jedyna stolica europejskiego kraju, gdzie
                          > trzeba płacić za WC w lokalu.

Stary, jak mi cie zal. Co to musi byc za meka trzymac stolec tak dlugo, zeby sie
                          bezplatnie w Krakowie zalatwic. Nastepnym razem, jak bedziesz w stolicy daj znac,
                          to ci ufunduje toalete. Nie zebym cie lubil, ale na meke czlowieka patrzec nie
                          moge.

> A jeszcze Ci napisze stary kawał o warszawskich dziewczynach: a jednej strony
                          > Ochota i Wola, a z drugiej Włochy i Brudno.
                          > Cześć.

A co ty mozesz wiedziec o warszawskich dziewczynach?
                          Co ty w ogole mozesz wiedziec o dziewczynach, skoro na czesc krakowskich
                          obyczajow erotycznych jedna z waszych dzielnic nazwano Kleparz (Klep, aż...).
                          serpozdr
                          • Gość: fidel Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 14:22
                            KRAKUSKI! ZAMIAST WCHODZIC NA FORUM I PYSZCZYC DO WARSZAWIAKOW pojdzcie na swoj
                            stadion, ktory swoja konstrukcja wzbudzil nieklamane zdziwienie nawet u
                            pilkarza Interu z Sierra Leone, ktory nie widzial wczesniej stadionu, ktory nie
                            ma trybun za bramkami. Potem porownajcie oprawe meczow na Legii i na Wisle,
                            gdzie szczytem inwencji jest skserowanie kilkudziesieciu kartek z napisem "olo"
                            i rzucenie kilku konfetti. Jezeli widzieliscie to co sie dzialo na Walencji w
                            Warszawie to powinniscie dziekowac, ze jest taki klub w Polsce jak Legia.
                            • Gość: Krak Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 15:42
                              Oczywiscie, serdecznie dziękujemy!!!! Szczególnie za wstyd jaki całej Polsce
                              przyniosło 6:1.
                              • Gość: kajo95 Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 17:36
                                Gość portalu: Krak napisał(a):

> Oczywiscie, serdecznie dziękujemy!!!! Szczególnie za wstyd jaki całej Polsce
                                > przyniosło 6:1.

a z barca na camp nou to jak było? skromne 1-0 a mogło być 10. my przynajmniej
                                staralismy się coś strzelac a wy? 1 (słownie jeden) niecelny strzał 7 m od bramki.
                                • Gość: Krak Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:13
                                  > a z barca na camp nou to jak było? skromne 1-0 a mogło być 10. my przynajmniej
                                  > staralismy się coś strzelac a wy? 1 (słownie jeden) niecelny strzał 7 m od bram
                                  > ki.

Staraliście strzelać? - chyba konia. W Barcelonie było 1:0 - zgoda, ale ciekawe
                                  jak mi udowodnisz, że Barca "nie chciała" Wiśle walnąć dychy?
                      • Gość: Wisla Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 22:49
                        Z jakiej Wioski podwarszawskiej jestes malutki czlowieczku ze masz takie
                        kompleksy wzgledem Krakowa.Plytcy jestescie tam w tej Warszawie i nigdy sie
                        niestety nie zmienicie.Szkoda.
                        • Gość: Wisla to byl post do Portera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 22:53
                        • Gość: kostor Re: czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie- Legio IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 14:11
                          kompleksy, z jakiej racji ja tam jestem dumny ze jestem warszawiakiem, a nie
                          burakiem z krakowa
      • Gość: zbyszko lajkoniki w akcji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 00:44
        ty! cyfra a co ty tak z ta 'kulturą' wyjeżdżasz?, że niby słówka ci się nie
        podobają?? przecież do was normalne sformułowania nie docierają... a że 'legia
        to stara kurwa' to na meczu wisełki (podkreślmy to z zespołem z całkiej innej
        parafii) śpiewał pewnie jacek wójcicki z anną szałapak i świetlickim... a
        melodię to preisner komponował i pewnie należy to potraktować jako performance
        i przejaw wiślanej 'wyskokiej kultury'... żałosne są te twoje 'błyskotliwe
        uwagi'

swoją drogą, bardzo ciekawe zjawisko możana zaobserwować czytając posty tego
        wątku:
        człowiek zakłada sobie wątek dotyczący swego smutku po legijnym blamażu i
        deklaruje swoje kibicowskie oddanie... ot, wątek jak wątek.. dotyczy raczej
        kibiców legii.. inni mogliby np wyrazić swoje współczucie (no nie, wymagam zbyt
        wiele..)..oczywiście niektórym nienawistnym trudno sie powstrzymać od
        złośliwych komentarzy... no cóż takie prawo forum; nieproszeni się wcinają..
        ALE! co niezwylke ciekawe wątek ten (tak jak inne z legią w tytule) przyciąga
        watachy krakusików i ich kulturalnych inaczej i dowcipnych inaczej uwag. Czemu
        ten mechanizm nie dotyczy kibiców innych zespołów? czy widzieliście tu
        widzewiaków, ślązaków czy nawet lechitów w takiej masie? Jedynie olbrzymia
        sfora szczekających bzdety i wylewających swoją nienawiść mieszkańców pewnego
        zacnego grodu. Zastanówcie się nad tym wiślane....
        (podpowiadam: nad sobą).....
        • Gość: kajo95 brawo zbyszko IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 14:29
          Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> ty! cyfra a co ty tak z ta 'kulturą' wyjeżdżasz?, że niby słówka ci się nie
          > podobają?? przecież do was normalne sformułowania nie docierają... a że 'legia
          > to stara kurwa' to na meczu wisełki (podkreślmy to z zespołem z całkiej innej
          > parafii) śpiewał pewnie jacek wójcicki z anną szałapak i świetlickim... a
          > melodię to preisner komponował i pewnie należy to potraktować jako performance
          > i przejaw wiślanej 'wyskokiej kultury'... żałosne są te twoje 'błyskotliwe
          > uwagi'
          >
          > swoją drogą, bardzo ciekawe zjawisko możana zaobserwować czytając posty tego
          > wątku:
          > człowiek zakłada sobie wątek dotyczący swego smutku po legijnym blamażu i
          > deklaruje swoje kibicowskie oddanie... ot, wątek jak wątek.. dotyczy raczej
          > kibiców legii.. inni mogliby np wyrazić swoje współczucie (no nie, wymagam zbyt
          >
          > wiele..)..oczywiście niektórym nienawistnym trudno sie powstrzymać od
          > złośliwych komentarzy... no cóż takie prawo forum; nieproszeni się wcinają..
          > ALE! co niezwylke ciekawe wątek ten (tak jak inne z legią w tytule) przyciąga
          > watachy krakusików i ich kulturalnych inaczej i dowcipnych inaczej uwag. Czemu
          > ten mechanizm nie dotyczy kibiców innych zespołów? czy widzieliście tu
          > widzewiaków, ślązaków czy nawet lechitów w takiej masie? Jedynie olbrzymia
          > sfora szczekających bzdety i wylewających swoją nienawiść mieszkańców pewnego
          > zacnego grodu. Zastanówcie się nad tym wiślane....
          > (podpowiadam: nad sobą).....

nic dodać, nic ująć, gdybym mógł to postawiłbym ci piwo z ten tekst.
          pozdr.
          • Gość: Wisla Re: brawo zbyszko IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 01:19
            jaki ty jestes madry,kolego.Ty niby nie wydzierasz sie na inne kluby i nie
            wyrazasz swojej dezaprobaty tak wylewnie jak "mieszkancy zacnego
            Grodu".Zastanow sie co ty opowiadasz.Nie znam wiekszych szydercow od was.Ale
            wada u was jest to ze smiejac sie ze wszystkich do okola nie potraficie sie
            czasami posmiac z siebie.A to juz jest przykre i zle swiadczy o waszym poczuciu
            wartosci.
            I jeszcze jedno.Kazdy ma prawo wczodzic na temat jaki mu sie podoba.I nie ty
            bedziesz decydowal ktory jest prywatnym postem legii a ktory nie.
            • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:54
              masz rację, że nie będę o tym decydował..ale nie o to mi chodziło

a co do śmiania się z siebie to się nie zgadzam, wydaje mi się, że kibice legii
              to potrafią..

pzdr
          • zbyszko do kajo 10.11.01, 17:16
            spox
            Tobie też się browar należy za niektóre teksty, można więc uznać, że jesteśmy
            kwita

pzdr
      • Gość: zbyszko do 'dowcipnego' centusia .....a propos dziewczyn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 00:56
        a propos dziewczyn..

słuchaj no centusiu miętowy
        wolę dziewczyny warszawskie niż krakowskie; kazimierz, zwierzyniec i piasek lub
        zabłocie
        ...nic dziwnego , że skoro u siebie na miejscu używałeś dotąd jedynie na
        mężczyznach, zwierzętach (gołębie jak sądzę) oraz najczęściej wkładając w
        ziemię, to po wizycie na trasie do warszawy 'brudno i włochy' jakiejś
        mongolskiej tirówki o dobrym sercu (miała promocję i dopłacała do numerków)
        stały się dla ciebie sednem bujnych fantazji i niedoścignionym wspomnieniem
        najpiękniejszej chwili w życiu

pozdrawiam i życzę odpowiedniej konsystencji piasku lub błota (zima idzie...
        może byc ci smutno...głową muru nie przebijesz jak mówią)
        • Gość: Krak Re: do 'dowcipnego' centusia .....a propos dziewczyn IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:32
          Przepraszam za głupi dowcip o "Włochach i Brudnie". Ja też w sumie uważam, że
          warszawskie dziewczyny są spoko. Nigdy np. nie zapomnę jednej Kryśki z ulicy
          Ogrodowej(przy okazji pozdrawiam): ciągnęła laskę jak odkurzacz - mistrzostwo
          świata!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka