Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 09:40
    Oglądając wczoraJSZY MECZ po buńczucznych wypowiedziach kibiców legi miałem
    wrażenie że pomyliłem kanały
    jednak nie okazało się że to wspaniała legia,wszyscy potrfiliście się tylko
    naśmiewać z Wisły za postawę w meczach z interem i z barcą a tu co 6:1 w dupę
    miała być superofensywa a przez pierwsze 20 minut byli tak posrani że czuć
    było w madrycie i nie mogli przekroczyć własnej czterdziestki nie mówiąc już o
    połowie mnie osobiście najbardziej podobało się zagranie gierasimowskiego kiedy
    chciał zastawić piłkę ciałem a przez przypadek kopnął na róg dla walencji
    (potem był gol) co szpakowski skomentował "bał się ryzykować".taki wstyd
    polskiej piłce przynieść to niewiarygodne ale według was lepiej przegrać 6:1
    niż 0:1 z drużyną jeszcze silniejszą taktyka Wisły na barcy była taka na jaką
    pozwalały jaj umiejętności przypomnę że w zeszlym roku liverpool zremisował na
    camp nou 0:0 a taktykę miał bardziej defensywną niż Wisła . Kończąc życzę
    kibicom z warszawy i pewnemu osobnikowi z tych więcej pokory i szacunku dla
    innych oraz mniej cwaniactwa bo na razie tylko w tym dominujecie
    Obserwuj wątek
      • Gość: sorry Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 10:12
        święte słowa... ciekawe co teraz zrobią koledzy ze stolicy? pochowają się w
        swoich warszawskich dziurach , czy zaczną odwracać porażkę w zwycięstwo ...?:-))
      • Gość: Ja Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.01, 10:24
        Brawo! A te tchórze warszawskie jakoś nie reagują.Ci zawodnicy mogli wygrać
        wczoraj 600 tys. zł jak podaje GW.Ja myślę, że nie ma takich pieniędzy, które
        zmobilizowałyby tych piłkarzy do lepszej gry.Lepiej przecież sprzedawać mecze
        w polskiej miernej lidze.Wstyd i hańba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Powinni się ich obrzucać zgniłymi pomidorami na Okęciu.Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wstyd!!! Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 15:27
        Ciekawy zbieg okoliczności. Ja przez pierwsze parę minut bezskutecznie
        zmieniałem kanały w poszukiwaniu tej stacji TVP 2. Po jakimś czasie
        zorientowałem się, że to co oglądam to jednak mecz Walencji z tą boską legią.
        Wtedy pomyślałem, że chociaż gra nie jest taka porywająca jak zapowiadano wszem
        i obec to jednak ucieszył mnie fakt że legia strzela już drugą bramkę po 15
        min. gry. Jednak życie okazało się brutalne. Zorientowałem się, że ci w
        białych trykotach to piłkarze Walencji. Postanowiłem przespać się z tym
        problemem. Rano wstaję czytam gazetę i co? Walencja - Legia 6-1, a więc to
        prawda. A przecież mieli walczyć i awansować, tym czasem posrali się tak
        radioaktywnie że chmura tego smrodu dociera właśnie nad granice Państwa
        Polskiego niosąc ze sobą śmierć i cierpienie umierających w okropnym cierpieniu
        ludzi. Kibice więcej pokory. Czytając wasze napastliwe komentarzyki myślałem
        że się zrzygam. Los was pokarał dając sromotną nauczkę. Nigdy więcej nie
        najeżdżaj na Wisłę Kraków głupi cweLku (no ale jak was odkompleksić, to
        graniczy z cudem)!!!!! A tak na marginesie to gdzie był ten wasz Bartosz
        Karwan? W Walencji go nie było!
        • misza01 Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW 02.11.01, 16:38
          Jedyny pozytywny aspekt tej porażki-kilku cwaniaczków ze stolicy przez jakiś
          czas nie będzie zabierać głosu. Potem znów wrócą do tego co umieją robić
          najlepiej- krzyczeć wniebogłosy,że i tak są najlepsi w Polsce, bo przychodzi
          ich po 3-4 tys na mecz ligowy, a ich drużyna jest najlepsza, najwspanialsza, a
          wszyscy inni z Wisłą na czele tylko kompromituja polską piłkę. POPIERAM:WIĘCEJ
          POKORY, bo o ile z występu Wisły, choć nie jestem jej kibicem, mogłem być
          dumny, gdyż reprezentowała mój kraj godnie w rozgrywkach międzynarodowych , o
          tyle to co zrobiła wczoraj legła, to WSTYD, tym większy, jeśli przeczyta się
          wypowiedzi przedmeczowe kilku zarozumialców.
          • Gość: Porter Re: walencjia-legia 6:1-i z czego tu sie cieszyc? IP: *.orion.pl 02.11.01, 17:26
            Co tu gadac - w telewizorze bylo wszystko widac: Legia byla od Valencji slabsza
            tak, jak polska liga jest slabsza od hiszpanskiej.
            Legia po meczu w Warszawie myslala, ze sobie jakos poradzi, wiec nie wyszla
            przestraszona, tylko nadmiernie rozluzniona. Obrona zagrala troche gorzej niz
            tragicznie, Hiszpanie zagrali po prostu swietnie - zarowno w ataku jak i
            obronie, wiec wynik byl, jaki byl.
            Nawet uwazany za najlepszego pilkarza grajacego w polskiej lidze Bartosz Karwan
            nie potrafil poradzic sobie z Hiszpanami.
            Nie widzialem tak beznadziejnie grajacej Legii, jak zyje.
            Bardziej szkoda mi Wisly, bo grajac z rezerwami drugiej druzyny Interu miala
            szanse i - tak naprawde - zabraklo jej szczescia.
            A Valencja jest po prostu poza zasiegiem Legii.
          • Gość: Marian Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 00:06
            A dlaczego nie oglądałeś meczu wisły w telewizji gnido krakowska i wałbrzyska.
            Bo był o 13. W myśl nowych przepisów takie gnioty jak wisła bez oświetlenia na
            stadionie będą grały w III lidze. I bardzo dobrze. Pozdrowienia dla Legii i jej
            kibiców.
            Jesteśmy z Wami.
            • ts-kibic Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW 04.11.01, 16:47
              Gość portalu: Marian napisał(a):

> A dlaczego nie oglądałeś meczu wisły w telewizji gnido krakowska i wałbrzyska.
              > Bo był o 13. W myśl nowych przepisów takie gnioty jak wisła bez oświetlenia na
              > stadionie będą grały w III lidze. I bardzo dobrze. Pozdrowienia dla Legii i jej
              >
              > kibiców.
              > Jesteśmy z Wami.

Jak widać kibice Legii piszą że to my mamy kompleksy ale ja widzę co innego.
              Dostali w dupę i teraz boli. Legia, co, 6-1 Hahahahaha
        • Gość: Marek Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: 10.128.128.* 02.11.01, 18:02
          To smutne co muwisz bo to znaczy ze cenisz druzyne ktura wychodzi na boisko aby
          wymieniac sie koszulkami i ktura dba o to aby jak najmniej przegrac, popatrz to
          legia grala z pierwszą druzyna a nie jakimis niedospanymi rezerwami jakie inter
          wypuscil na boiskow triescie, to legia wyszla w skladzie ofensywnym i to ona
          dostal w duope od hiszpanOw, wiem o tym ze byla do dupy ale pamietaj ze inne
          kluby dostaly by w dupe tak samo albo i wiecej bo niesty taki jest poziom
          ligowej pilki w polsce i to powinnismy wszyscy zmienic a nie psioczyc na
          siebie, ja wogule nie pojmuje tej nienawisci do legii ona chyba wynika z
          kompleksuw bo prawda jest taka ze to jedyny klub w polsce ktury w picharach
          mysli nie o tym jak sie nie skoimpromitowac ale o tym jak wygrac, a za marzenia
          trzeba czasem sporo placic co nie zmienia faktu ze nie nalezy przestac marzyc.
          NIGDY
          • Gość: Luxc Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: 213.17.164.* 02.11.01, 18:10
            Te niedospane rezerwy Interu gdyby grały w Polskiej Lidze - miałyby mistrza,
            nawet jeśli w co trzecim meczu oddawałyby walkowera, więc nie przesadzaj.
            Natomiast prawdą jest, że Legia po prostu z Valencją nie miała wczoraj szans i
            nie ma co się dziwić - zawodnicy różnią się o trzy klasy i tyle.

A TAK W OGULE TO KÓP SĘ SŁOFNIK ORTOGRAWIĆNY
            pozdr
          • ts-kibic Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW 02.11.01, 18:26
            Gość portalu: Marek napisał(a):

> To smutne co muwisz bo to znaczy ze cenisz druzyne ktura wychodzi na boisko aby
            KTÓRA - kup sobie słownik ort. Jak widzę nic do ciebie nie dociera

> wymieniac sie koszulkami i ktura dba o to aby jak najmniej przegrac, popatrz to

Każdy normalny piłkarz czy ten malućki czy też gwiazda światowej piłki zawsze
            wymienia się koszulkami. Czy mósisz się wszystkiego czepiać?

> legia grala z pierwszą druzyna a nie jakimis niedospanymi rezerwami jakie inter

Kogo nazywasz "niedosypkami"? Może tych piłkarzy co przyjechali do warszawy bez
            zamiaru zwycięstwa, bo Inter w Krakowie grał w optymalnym zestawieniu. A jeśli
            chodzi o bramkarzy to Inter jak i Valencia grały bez tych pierwszych!

> wypuscil na boiskow triescie, to legia wyszla w skladzie ofensywnym i to ona

Tylko ja tej ofensywnej gry nie widziałem. Do twojej wiadomości, nie mam
            problemów ze wzrokiem!

> dostal w duope od hiszpanOw, wiem o tym ze byla do dupy ale pamietaj ze inne
            > kluby dostaly by w dupe tak samo albo i wiecej bo niesty taki jest poziom

"dostały by" czy ty gdybasz? Bo jeśli tak to legia dostała by w dupę od Interu
            czy Barcy z 5-0

> ligowej pilki w polsce i to powinnismy wszyscy zmienic a nie psioczyc na

Teraz się tłumaczysz, a przed meczem to zapowiadaliście awans

> siebie, ja wogule nie pojmuje tej nienawisci do legii ona chyba wynika z
            > kompleksuw bo prawda jest taka ze to jedyny klub w polsce ktury w picharach
            > mysli nie o tym jak sie nie skoimpromitowac ale o tym jak wygrac, a za marzenia

Jak wygrać to pokazali w czwartek. Nie bądz najwny! A skoro ty nie masz
            kompleksów to dlaczego cały czas oczerniacie Wisłę. No bo Wisełce dobrze się
            wiedzie w ostatnich latach a legii nie.

> trzeba czasem sporo placic co nie zmienia faktu ze nie nalezy przestac marzyc.
            > NIGDY

Czy marzyć mogą tylko i wyłącznie kibice legii? Nam kibicom z całej Polski prawo
            do marzenia zabieracie.
            • Gość: Marek Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: 10.128.128.* 02.11.01, 20:36
              widze, że włożyłeś sporo wysiłku w napisanie tego listu, więc może przeanalizuj
              go jeszcze raz i zobacz czy jest u mnie jakis atak na inny klub czy tylko
              stwierdzenie faktu, przypomnij sobie mecz w triescie, przypomnij sobie jak
              grala wisla, jak nie potrafila sie wogule ruszyc i jak latwo przyszly gole
              wlochom, zreszta to na serio nie jest atak na wisle, ja kibicuje legii ale nie
              niennawidze wisly, kibicuje jej kiedy walczy w puharach ale nie moge zrozumiec
              dlaczego po tej strasznej klesce wszyscy sie rzucaja na legie i dlaczego
              wszyscy mają pretensje do kibiców legii o to ze kochaja swoją druzynę, i
              dowodzą tego pojawiając sie na jej meczach? Przecierz o to chodzi w futbolu, my
              nie dyskriminujemy nikogo, to ty masz chyba kompleks legii druzyny która jako
              jedyna po wojnie nie spadla z ligi , druzyny dla kturej kryzysem jest i kleska
              jest 2 miejsce, bo jest to jedyna druzyna w naszym kraju która ma mentalność
              zwycięzców. Inne druzyny, w innych dyscyplinach równierz(patrz na siatkarzy)
              cieszą sie z jakis pieprzonych "honorowych" porazek, to musi sie zmienic
              • Gość: Sędzia Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: *.chello.pl 03.11.01, 00:16

> przypomnij sobie mecz w triescie, przypomnij sobie jak
                > grala wisla, jak nie potrafila sie wogule ruszyc i jak latwo przyszly gole
                > wlochom,

tak samo łatwo jak karny w Wawie przyszedł Valencii. pierwszy gol padł po
                spalonym.
              • ts-kibic Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW 04.11.01, 16:57

> widze, że włożyłeś sporo wysiłku w napisanie tego listu, więc może przeanalizuj
                >
                > go jeszcze raz i zobacz czy jest u mnie jakis atak na inny klub czy tylko
                > stwierdzenie faktu, przypomnij sobie mecz w triescie, przypomnij sobie jak
                > grala wisla, jak nie potrafila sie wogule ruszyc i jak latwo przyszly gole
                > wlochom, zreszta to na serio nie jest atak na wisle, ja kibicuje legii ale nie
                > niennawidze wisly, kibicuje jej kiedy walczy w puharach ale nie moge zrozumiec
                > dlaczego po tej strasznej klesce wszyscy sie rzucaja na legie i dlaczego
                > wszyscy mają pretensje do kibiców legii o to ze kochaja swoją druzynę, i
                > dowodzą tego pojawiając sie na jej meczach? Przecierz o to chodzi w futbolu, my

a ja nie mogę zrozumieć waszego toku myślenia. Ty nie rozumiesz dlaczego ludzie
                się rzucają na legię. To zrozum. Dlatego że legia (kibice) rzucali się na Wisłę,
                która w porównaniu do Pogoni z amatorami nie odpada. A ja też kocham swój klub i
                zrozum to wreszcie. Zrozum to że legia nie jest JEDYNA. Są jeszcze inne kluby
                równie zasłużone dla polskiego futbolu.

> nie dyskriminujemy nikogo, to ty masz chyba kompleks legii druzyny która jako
                > jedyna po wojnie nie spadla z ligi , druzyny dla kturej kryzysem jest i kleska
                > jest 2 miejsce, bo jest to jedyna druzyna w naszym kraju która ma mentalność
                > zwycięzców. Inne druzyny, w innych dyscyplinach równierz(patrz na siatkarzy)
                > cieszą sie z jakis pieprzonych "honorowych" porazek, to musi sie zmienic

Nie spadła ponieważ kradła piłkarzy. Proste. Mentalność zwycięzców to legia
                napewno nie ma. Może kiedyś miała ale to było dawno. Zacznij żyć współczesnością.
                Ktoś kto ma mentalność zwycięzców to wygrywa wszystko. Taki zespół to np. MU.
          • Gość: Cyfra Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.01, 17:11

> To smutne co muwisz bo to znaczy ze cenisz druzyne ktura wychodzi na boisko aby
            >
            > wymieniac sie koszulkami i ktura dba o to aby jak najmniej przegrac, popatrz to
            >
            > legia grala z pierwszą druzyna a nie jakimis niedospanymi rezerwami jakie inter
            > Chlopczyku Legia w obecnej chwili jest zespolem ODPUSTOWYM o klase gorszym od
            Wisly!To sa FAKTY!
            > wypuscil na boiskow triescie, to legia wyszla w skladzie ofensywnym i to ona
            > dostal w duope od hiszpanOw, wiem o tym ze byla do dupy ale pamietaj ze inne
            > kluby dostaly by w dupe tak samo albo i wiecej bo niesty taki jest poziom
            > ligowej pilki w polsce i to powinnismy wszyscy zmienic a nie psioczyc na
            > siebie, ja wogule nie pojmuje tej nienawisci do legii ona chyba wynika z
            > kompleksuw bo prawda jest taka ze to jedyny klub w polsce ktury w picharach
            > mysli nie o tym jak sie nie skoimpromitowac ale o tym jak wygrac, a za marzenia
            >
            > trzeba czasem sporo placic co nie zmienia faktu ze nie nalezy przestac marzyc.
            > NIGDY

• Gość: kafka Re: walencjia-legia 6:1 IP: *.smc-library.utoronto.ca 02.11.01, 19:29
        Czy ludzie ktorzy tak wyzywaja sie na Legii nie maja innego sposobu na leczenie
        kompleksow?
      • Gość: benda Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 10:46
        Brawo.
        Brawa za wypowiedzi przedmeczowe dla trenera Legi. Jak on się nazywa Okurwa
        Legia nie legła tylko poległa. Dzieci na podwurku lepiej grają niż Legła.
      • ts-kibic Re: walencjia-legia 6:1-KRES CWANIACZKÓW 05.11.01, 18:34
        Tak uściślając to gdyby legia wzorem Wisły częściej grała z tak dobrymi
        rywalami to klęski tego typu (6-1) zdarzały by się bardzo często. Ale skoro
        grają z jakimiś amatorami to myślą że są tacy świetni. Teraz tłumaczą się że
        mieli zły dzień. A może byli poprostu słabiutcy i na domiar złego posrali się
        przed renomowanym rywalem. Ciekawe że to co przeszkadzało im w Wiśle to w
        gorszym wydaniu nie przeszkadza w legii. Czy ktoś wie gdzie jest ten wielki fan
        Legii kajo95? Chyba wstydzi się pokazać na forum po klęsce jaką zafundowała nam
        warszawska potęga futbolowa (WPF Legia dełu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka