Gość: Andrzej IP: *.ipt.aol.com 21.02.03, 01:25 Brawo Wisla!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: primo Re: Wypowiedzi po meczu Lazio - Wisła IP: *.promax.media.pl / 192.168.4.* 21.02.03, 01:39 KASPERCZAK NA PREZYDENTA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Wypowiedzi po meczu Lazio - Wisła IP: *.supernet.com.pl / 192.168.0.* 21.02.03, 01:43 Brawo dla Wisly ale to dopiero połowa sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze drugi mecz Re: Wypowiedzi po meczu Lazio - Wisła IP: *.supernet.com.pl / 192.168.0.* 21.02.03, 01:48 Wisła jest wspaniała ale niech chłopaki uważają bo niech nikt się nie zdziwi jak po 45 minutach meczu rewanżowego będzie 2:0 dla Lazio.Macie szanse i ja wykorzystajcie aby być w ćwerćfinale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: Wypowiedzi po meczu Lazio - Wisła IP: *.proxy.aol.com 21.02.03, 06:04 W rewaznu nie bedzie latwo, no ale to wiadomo. Brawo Wiselka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K. Re: Wypowiedzi po meczu Lazio - Wisła IP: *.chello.pl 21.02.03, 07:42 Wspaniały mecz. Brawo Wisła. Są ogromne szanse, aby awansowac do nastepnej rundy. dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugon Re: Wypowiedzi po meczu Lazio - Wisła IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 08:14 Kolejny dowód na ogromną rolę trenera w współczesnej piłce.Z grupy przeciętnych lecz AMBITNYCH zawodników Pan Kaspreczak stworzył dobrze poukładany zespół .Tylko tak dalej.Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIMA Mika Kojonkowski IP: *.publikator.com.pl 21.02.03, 08:14 "Kasperczka to Mika Kojonkowski pilki noznej" - tak mecz skomentowal wczoraj w pubie moj kolega. Ja zycze tej ekipie zeby zawsze niezaleznie czy w czerwono- bialych czy w bialo-czerwonych strojach grali tak jak wczoraj. A wczoraj bylo pieknie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCS Re: Mika Kojonkowski IP: *.filus.edu.pl 24.02.03, 21:43 Kojonkoski- PACANIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornel Niegdyś Czerwona Gwiazda z Belgradu a dziś..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 09:06 Niegdyś Czerwona Gwiazda z Belgradu a dziś Biała z Krakowa czaruje swoją grą piłkarską Europę. Oby tylko tak samo nie zakończyły swojej przygody z piłką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakers Re: Wypowiedzi po meczu Lazio - Wisła IP: 62.65.180.* 21.02.03, 09:09 Jestemkib. Legii ale gratuluje Wišle wspanialej 2polowy.Jak by Kosowski zagral lepiej (powinien grzač lawe-przereklamowany Wisla by zasluženie wygrala.Wczoraj Wisla grala dla calej naszej ligi dla Legi rowniež --DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Daniec niewiele sie pomylil IP: 62.233.204.* 21.02.03, 11:26 Marcin Daniec: "Stawiałem na wynik 1:1 i niewiele się pomyliłem." Rzeczywiscie, niewiele, tylko 4 bramki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Daniec niewiele sie pomylil IP: *.icpnet.pl 21.02.03, 13:33 Gość portalu: kuba napisał(a): > Marcin Daniec: "Stawiałem na wynik 1:1 i niewiele się > pomyliłem." Rzeczywiscie, niewiele, tylko 4 bramki :) Może nie dotrwał do końca meczu? Brawo Wisła.Ale w rewanżu będzie o wiele trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Śmieszy mnie p. Daniec IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.02.03, 14:36 Śmieszą mnie wypowiedzi jak ta, p. Dańca> "Zremisować z włoską drużyną na wyjeźdie to sukces"... Kiedy wyleczymy się z kompleksów? Wisła jest jak na nasze warunki w pełni zawodową drużyną, jedyną chyba w kraju. A że mają jako klub mniejszy budżet niż Lazio? Ja też zarabiam mniej niż kibice Lazio. Liczy się jednak profesjonalne podejście do wykonywanego zawodu. Podejście do treningu, czy do samych meczów nie zależy przecież od potęgi finansowej klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Wypowiedzi po meczu Lazio - Wisła IP: 213.255.126.* 21.02.03, 15:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Wypowiedzi po meczu Lazio - Wisła IP: 213.255.126.* 21.02.03, 15:28 DZIEKI WISLO; Dzis moglam wejsc do pracy z podniesiona glowa w tej ojczyznie pilkarzy!!!!| nastepnym razem poprosze bez autogoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportowiec Czy to wypowiedzi PO PIJAKU czy zdażyli wytrzeźwieć? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 12:44 sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=623635 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sport.wp.pl http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=623635 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 12:48 zobacz na sport.wp.pl / wiadomosc.html ? wid = 623625 pomin spacje w tym adresie Odpowiedz Link Zgłoś
gilthanas Suckces - TAK!!! 22.02.03, 12:58 To nie to, ze mamy kompleksy przed zespolami z lig zachodnich, oni po prostu swietnie graja, a Wisla pokazala, ze rowniez potrafi grac na takim samym poziomie i to o tak wysoka stawke. To jest niewatpliwie sukces, bez roznicy, jaki wynik osiagnie Wisla w Krakowie. Ja kibicuje goraco - 1:1 i jedziemy dalej. Nie bedzie to latwe, bo tam C.Lopez zagra pewnie w wyjsciowej jedenastce. Odpowiedz Link Zgłoś