Gość: mikus ADAM I WIELKI A W PIĄTEK II ZŁOTO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.03, 19:58 MAM NADZIEJĘ ŻE TO POCZĄTEK DYNASTII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.02.03, 19:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: legia ciule IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 20:07 Gość portalu: ja napisał(a): > legia to k u r w a > j e b a n a w dupe Miałeś sie przebadać i co . Byliśmy już umówieni . Brałeś te tabletki - dwie różowe i jedną żółtą ? Jutro koniecznie zamelduj sie tam gdzie zawsze . To jest zespół paranoidalno - maniakalny i czasem terapia się udaje . Powiedz mamie żeby nie czekała na ciebie pod szkołą , ja po ciebie przyjadę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Szacunek i respekt!!! IP: *.web.thalamus.se 22.02.03, 20:00 Brak slow. Jestem pelen podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprot ADAŚ ADAŚ ADAŚ ADAŚ IP: *.chello.pl 22.02.03, 20:00 MISTRZ ŚWIATA!!!!! MAŁYSZ!!!! MAŁYSZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikse5 ADAM NIE DAJ SIĘ W PIĄTEK, GRATULUJĘ CI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.03, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMTi Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.teleton.pl 22.02.03, 20:02 Malysz jest NAJLEPSZY !!!!!!!!!! Pzdr. ZE Stargardu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevin KRÓL ADAM MAŁYSZ PIERWSZY!!! IP: *.kom / 10.101.10.* 22.02.03, 20:02 Adam dziękuję!! i gratuluję !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajner Re: KRÓL ADAM MAŁYSZ PIERWSZY!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 20:04 NIEPOKONANY!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palej Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 20:04 To było oczywiste. Skoro napisałem w przerwie, że wygra to niewyobrażam sobie, że mogłoby stać się inaczej. I pomyśleć, że to wszystko dzięki mnie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTT Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.wh.uni-heidelberg.de 23.02.03, 13:34 Gość portalu: Palej napisał(a): > To było oczywiste. Skoro napisałem w przerwie, że wygra to niewyobrażam sobie, > że mogłoby stać się inaczej. > I pomyśleć, że to wszystko dzięki mnie!!!!!!! Wiesz co masz robic w czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 22.02.03, 20:04 BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant.com.pl Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 20:04 na kolana wsioki przed-wczoraj, wczoraj -wieszamy psy na Tajnerze, Małyszu, toni, itd Dzisiaj po zwyciestwie Małysza - huuuura- znawcy skoków- polaczki- politykierzy. Do obory- z PSL i największym wsiokiem LEPEREM Do UNI iść chcecie do dupy pujdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirk Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 01:55 Gość portalu: emigrant.com.pl napisał(a): > Do UNI iść chceccie do dupy pujdziecie - naucz sie po polsku i wróć kiedy będziesz w naszym języku (jezyku mistrzów) mówić albo pisać potrafił, albo kibicuj tym, w których kraju mieszkasz. Good- bye, auf wiedersehen czy co tam innego. Zmień gazetę!!! Good-bye!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandalay [...] IP: *.idzik.pl / 192.168.100.* 22.02.03, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lassa Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 20:06 ADAS! JESTES WIELKI !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Małysz mistrzem świata i rekordzistą skoczni !!! IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 20:10 Jaki drugi , jaki drugi . Małysz mistrzem świata i rekordzista skoczni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Małysz mistrzem świata i rekordzistą skoczni IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Małysz mistrzem świata i rekordzistą skoczni IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em the seven BRAWO!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 20:07 alez sie ciesze :DD a wprzyszlym tygodniu bedziemy cieszyc sie dwa razy - z awansu Wisly we czwartek i drugiego zlota Adama w piatek!!! :DD ps. a gdzie ci, delikatnie mowiac, "malkontenci" i geniusze trenerstwa, opieprzajacy na kazdym kroku Tajnera?? no gdzie?? jeszcze raz brawo Adam, brawo cala ekipa!!:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hideharu Gratulacje!!!Wszyscy krytycy Małysza i Tajnera powinni IP: 62.233.185.* 22.02.03, 20:08 się zastanowić zanim następny raz coś napiszą, część tych gratulacji jest na pewno od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Gratulacje!!!Wszyscy krytycy Małysza i Tajner IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 20:13 Gość portalu: hideharu napisał(a): > się zastanowić zanim następny raz coś napiszą, część tych > gratulacji jest na pewno od nich Ciekawe gdzie się pochowali ? Zaraz ich znajdziemy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz ADAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.03, 20:08 Pozdrowienia dla wszystkich, którzy wątpili w Adama, którzy wysmiewali się z niego, ujawnicie swoje dane d.....ki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BSTOK Re: MAŁYSZ WYGRAŁ W CUDOWNYM STYLU IP: 81.15.237.* 22.02.03, 20:09 TAK WYGRAWA TYLKO PRAWDZIWY MISTRZ DWA REKORDY SKOCZNI TO JEST NASZ "STARY" DOBRY ADAŚ. MAŁYSZ POWRÓCIŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Adam Adam coz za Malysz !!!! IP: *.chello.pl 22.02.03, 20:10 Wyrazy najwyzszego szacunku dla pana Adama M. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jup Re: Adam Adam coz za Malysz !!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 01:36 Brawo!!!!!Adas!!!! To wielki sportowiec,nawet mimo usilnych staran trenera zdobyl mistrza swiata! Pozostali w ekipie niestety nie maja takich umiejetnosci i wplyw trenera na nich jest wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renifer Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.junkzone.pl / 192.168.1.* 22.02.03, 20:10 Adaś jesteś najlepszy, kto w to nie wierzył niech teraz spóści głowę! Jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant.com.pl Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 20:10 Brawo, brawo również dla Marcina Bachledy Marcinkuuuu! Tak trzymojjjj.Sabała. Odpowiedz Link Zgłoś
doogi_polska Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn 22.02.03, 20:10 Niech płynie browarek szeroką rzeką, a Małysz niech leci po drugie złoto. POLSKA BIAŁO-CZERWONI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flint Re: MŚ w Predazzo. Małysz drugi z rekordem skoczn IP: *.chello.pl 22.02.03, 20:16 Brawo Adam, Brawo Tajner!!!! Wcześniej zdarzało mi się ich bronić na tym forum przed "znawcami skoków". Cieszę się razem z tymi którzy zawsze wierzyli w Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpert Ave Adam! Strzelam z korka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 20:11 Jestes wielki. Zawsze wierni, wierni i oddani Adama Malysza najwierniejsi fani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LASSA a KTORY JEST TERAZ MALYSZ W KLASYFIKACJI PS? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 20:12 powiedzcie, bo jestem poza TV a w Internecie nie moge się doszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: a KTORY JEST TERAZ MALYSZ W KLASYFIKACJI PS? IP: 80.51.255.* 22.02.03, 20:15 Czwarty a który??!! Mistrzostwa świata nie są zaliczane do PŚ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titon Re: M& & #35 346; w Predazzo. Ma& & #35 322;ysz drugi z rekordem skoczn IP: *.mercerville-35-40rs.nj.dial-access.att.net 22.02.03, 20:12 Gość portalu: maxi napisał(a): > Bedzie zloto!!! Musi!!! Mieszkam teraz W N.Y.C.i niestety tego nie widzialam.Dostalam jednak natychmiast sms z Polski!To cudowne bardzo sie ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś