zadrze 10.09.06, 12:06 Każde miejsce Kubicy w pierwszej ósemce będzie świetne, bo oznacza, że dojechał po walce... a ukończenie wyścigu w czołówce nie jest takie proste i oczywiste jak się wydaje laikom. Powodzenia Robert! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Trudni przeciwnicy zaraz za nim jadą 10.09.06, 12:44 de la Rosa, Barrichello, Fisichella, Alonso, Trulli, Rosberg, R. Schumacher i Coulthard z przodu słabych też nie ma (najsłabszy to chyba partner Kubicy Heidfeld) ale - jak nie spieprzą czegoś przy wymianie opon... to może być nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
xply Jak wygra to ludzie zaglosuja na Kaczki ;-P 10.09.06, 14:33 Jezeli Kubicy sie uda, to lud sie radosnie swietowac rzuci, co wykorzystaja politycy. Moze lepiej aby przegral? ;-) -- Ostra jazda i ostre gierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Szkoda że nie pierwsze ale 3. tez jest spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:34 Gratulacje i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Szkoda że nie pierwsze ale 3. tez jest spoko IP: *.sympatico.ca 10.09.06, 17:34 Panie Robercie gratulacje!!! ten tor jest bardzo trudny,bo sam kiedys na nim jechalem - chociaz to tylko byl xbox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soren Sorensen Ciekawe kiedy w Polsce powstanie tor Fromuły 1 IP: 82.211.198.* 10.09.06, 19:12 Ciekawe kiedy w Polsce powstanie tor Fromuły 1 i kiedy powstanie pierwszy polski team. Kubica miał szczęście że wychował sie za granicą. Wielcy Polacy dokujący osiągnięć w Polsce skończyli się na Banachu. Po drugiej wojnie wszystkie władze równo leją na osiągnięcia technologiczne, sportowe i naukowe. Zarówno PRL, III RP jak i IV RP (chociaż dla mnie IV RP nie istnieje, w dalszym ciągu jest III RP a IV RP to tylko hasło a nie rzeczywistość.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger45 Renault szybsze od BMW ? nie moze byc, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:30 w Polsce kazdy szpaner chce BMW, a tu masz ci los, nie dosc ze R szybsze od BM to jescze prowadzi w klasyfikacji generalnej. Co za obraza ? A przeciez kazdy "fachowiec" w Polsce wie ze R to szajs, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK102 Grand Prix Włoch na żywo IP: *.isb.com.pl 10.09.06, 14:12 Będzie dobrze, musi być :) Odpowiedz Link Zgłoś
avathar kubica 10.09.06, 14:14 siedze w anglii i ogladam wlasnie relacje w tutejszej telewizji... piate okrazenie, kubica trzeci... ale jest chyba najczesciej wymienianym przez komentatorow z nazwiska kierowcą!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: kubica IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 14:15 dokladnie! kjubica to, kjubica tamto :D Ktos moglby im przyblizyc wymowe, np. [coo-bee-tza] :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: kubica IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 14:17 eeeee.... czasami im wychodzi calkiem przyzwoicie: kubica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Broda Re: kubica IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 14:18 Wkurza mnie jak Francuzi wypowiadaja Kubica. U nich to Kubika!!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: kubica IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 14:20 zacznie wygrywac to sie naucza! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avathar Re: kubica 10.09.06, 14:27 nie ma co narzekac... ostatnio znajoma barmanka, polka, pyta mnie w pubie kto to jest kubica... bo angole caly czas o nim gadaja... to bylo po pierwszym wyscigu :) zobaczymy co bedzie teraz... start bowiem kubica mial fenomenalny i miejmy nadzieje ze dalej bedzie rownie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
avathar pierwszy 10.09.06, 14:30 komentatorzy: polski kierowca po raz pierwszy prowadzi w wyscigu to tankowania wiec niewielkie ma to znaczenie...ale jednak cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
avathar czwarty!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.06, 14:37 po tankowaniu kubica na czwartym miejscu... bomba!!! teraz to dopiero zabawa sie zaczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: pierwszy IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 14:39 i to jak! teraz 4-ty ale fisi jeszcze zjedzie. Jest super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: pierwszy IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 14:41 fisi w pit! Kubica 3ci!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avathar jest czwarty 10.09.06, 15:05 troche zbyt nerwowo na stopie, malo nie trafil alonso... ale trzeba przyznac ze jestem pod wrazeniem strategii schumachera i raikonena... Odpowiedz Link Zgłoś
avathar dziekujemy dziekujemy dziekujemy 10.09.06, 15:23 Kubica trzeci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic dodac nic ujac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: kubica IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 14:17 We Francji tez caly czs pokazuja Masse i Kubice. Daje rade. Zwlaszcza starty ma dobre. W Turcji jak z procy, we Wloszech jeszcze lepiej (po poboczu, ale skutecznie). Pozdrawiam wszystkich avathar napisał: > siedze w anglii i ogladam wlasnie relacje w tutejszej telewizji... piate > okrazenie, kubica trzeci... ale jest chyba najczesciej wymienianym przez > komentatorow z nazwiska kierowcą!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOGI Ja to ogladam w Anglii IP: 89.240.188.* 10.09.06, 14:19 i komentatorzy po prostu sie na d Kubicą rozplywaja!! Caly czas "co za dojrzałość itp." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOGI Tzyma na raze trzecie miejsce caly czas IP: 89.240.188.* 10.09.06, 14:22 oby do konca. dawaj Kubica! :) <kurde, reklamy znowu nadaja....> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOGI Jest Pierwszy teraz! Trzymaj sie Kubica! IP: 89.240.188.* 10.09.06, 14:31 Nie no, to sie nie dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Ja to ogladam w Anglii IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 14:22 Widocznie to poprawnosc polityczna!!! :-))) Pozdrowienia Gość portalu: YOGI napisał(a): > i komentatorzy po prostu sie na d Kubicą rozplywaja!! Caly czas "co za > dojrzałość itp." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Ja to ogladam w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 18:58 A ja oglądałem na czeskiej TV. Również Czesi prawie wyłącznie emocjonowali się, czy Kubica dojedzie 3. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezaryT Re: Grand Prix Włoch na żywo IP: *.0501.adsl.tele2.no 10.09.06, 14:27 Kubica Ten Kubica Mnie zachwyca CezaryT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Grand Prix Włoch na żywo IP: *.u.pppool.de 10.09.06, 14:30 spoko! Bedzie osmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Grand Prix Włoch na żywo IP: *.catv.net.pl 10.09.06, 16:10 Ty wieczny malkontencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Kubica pierwszy OMG!!! IP: *.netcologne.de 10.09.06, 14:33 dawaj robert..dawaj ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Wszyscy jada na 2 stopy!!! IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 14:39 Tylko Fizikko na 1. A komentatorzy/znawcy z GW mowili, ze to taki szybki tor, ze wyscig sie zaczyna i konczy i wszyscy jada na 1 pit. Gdzie oni teraz sa, Ci 'dziennikarze'??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Będzie pudło !!!! IP: 212.122.214.* 10.09.06, 14:37 Jeśli wszystko pójdzie OK będzie trzeci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Będzie pudło !!!! IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 14:41 Gość portalu: hmmm napisał(a): > Jeśli wszystko pójdzie OK będzie trzeci !!! Mam watpliwosci, bo Fizikko jedzie na 1 pit. Miejsce 3/4 jest w zasiegu, ale BMW musi sie uwinac tak szybko jak na pierwszym postoju. 7,7 sek to jest dobry wynik i Massa duzo stracil do Kubka!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Będzie pudło !!!! IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 14:44 jestes pewien? ile wzial Fisi paliwa, bo nie zauwazylem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio fisiczella zatankowal dwa duze piwa IP: *.bredband.comhem.se 10.09.06, 14:45 nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas zrobie mu laske jak wygra IP: *.bredband.comhem.se 10.09.06, 14:46 góralska rzezbiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: fisiczella zatankowal dwa duze piwa IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 14:47 Barichello jedzie na 1 pit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Będzie pudło !!!! IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 14:51 Zobacz, nawet Heidfeld go wyprzedzil, bo ciezki jest jak czolg!!! Fitziko juz nie zjedzie, chyba ze bedzie mial krakse!!! Pozdrawiam Gość portalu: elibre napisał(a): > jestes pewien? ile wzial Fisi paliwa, bo nie zauwazylem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Kubica vs Massa vs Alonso IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 14:56 Niezla walka sie szykuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Będzie pudło !!!! IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 14:58 no jest, szkoda ze nie pamietasz. Alonso mocno przyspieszyl i mam mieszane uczucia, bo wole zeby on zdobyl mistrzostwo niz Schumacher. W nast. sezonie bedzie to Kubica ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Będzie pudło !!!! IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 15:03 nie no w pit stopie go wzial!!!!!!!! eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos O kurcze, Alonso wypadl!!! IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 15:07 Wielka szkoda, chcialem zobaczyc, jak go Robert wyprzedza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 15:03 Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 15:03 obawiam sie kary dla beemy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 15:08 oj i po francuskim silniku :( Tyle ze Kubica w gore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 15:08 Gość portalu: elibre napisał(a): > obawiam sie kary dla beemy :/ Nic nie bedzie, przepuscil go kulturalnie pozniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 15:10 no oby! nawet nie widzialem drugiego pit-a Roberta, je..ne reklamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 15:10 he! ale po drugim pit-ie Kubica 7 sek przed Fisichella :D Ciekawe moze i ten silnik renault pojdzie z dymem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 15:12 Gość portalu: elibre napisał(a): > he! ale po drugim pit-ie Kubica 7 sek przed Fisichella :D Ciekawe moze i ten > silnik renault pojdzie z dymem? :) Trzeba bylo z Megany wziac silnik, to by sie nie spalil :-)))) A tak powaznie, to szkoda Alonso. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 15:13 bardzo! moim zdaniem troche krzywdza Renault i to nie pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 15:14 bez "troche" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 15:11 Gość portalu: elibre napisał(a): > no oby! nawet nie widzialem drugiego pit-a Roberta, je..ne reklamy!!!! KONIECZNIE zobacz powtorke. Byl w picie razem z Alonso. Ciekawie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Kurde, Alonso lepiej w picie IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 15:13 nie, nie! ja jestem tylko troche zmeczony i nie wiedziec czemu jeden pit mi umknal! oczywiscie ze to widzialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Kubicaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.server.ntli.net 10.09.06, 15:20 trzeeeeeeeeeeci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwusuw Grand Prix Włoch na żywo IP: *.chello.pl 10.09.06, 15:04 Farina, Senna, Prost, Lauda, Kubica... :) jedym tchem chciałoby się. trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsk f1 w internecie?? IP: *.dyn.optonline.net 10.09.06, 15:19 jak moge ogladac f1 w internecie , zainstalowalem ppstream ale lista kanalow jest po chinsku, jakies pomysly?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsk Re: f1 w internecie?? IP: *.dyn.optonline.net 10.09.06, 15:28 ok sam sobie odpowiem ale moze sie komus przyda, szkoda ze udalo mi sie odpalic dopiero po wyscigu www.mydigitallife.info/2006/03/20/ppstream-sports-channels-listing/ kanal to cctv-5 trzeba nacisnac na linka i miec ppstream Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Yeeee, jests trzeci!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 15:22 Gratulacje dla Roberta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Yeeee, jests trzeci!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 10.09.06, 15:22 Boże ,ja nie śnię!!!!!!!!!!!! YYYYEEEAAAAHHHHHHHH! BRAWO ROBERT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskawiki hurrrraaaaaaaaaa!!!! choć się nie znam. ciesze się 10.09.06, 15:23 cieszę się. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birbidos Robert będzie mistrzem świata - dziękujemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:22 dziękujemy, absolutna rewelacja!!!!!!!! Robert będzie niedługo mistrzem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Robert będzie mistrzem świata - dziękujemy!!! IP: *.fbx.proxad.net 10.09.06, 15:23 Gość portalu: birbidos napisał(a): > dziękujemy, absolutna rewelacja!!!!!!!! > Robert będzie niedługo mistrzem świata. Pod warunkiem, ze go polscy dziennikarze nie dopadna. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royek G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:22 Brawo Kubica!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Grand Prix Włoch na żywo IP: *.mikolow.net 10.09.06, 15:25 Go Kubica Go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thc Gratulacje za 3 miejsce !!! IP: *.resetnet.pl 10.09.06, 15:25 Naprawde świeny wyścig Kubicy. Dopisało mu również troche szczęście, kiedy wypadł Alonso a Massa musiał zjechać po raz 3 do boksu, ale szczęście też jest potrzebne. Brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sy Kubica na prezydenta !! Dziekujemy !!!!!! IP: *.mikolow.net 10.09.06, 15:27 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Wielkie gratulacje !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:31 Wielkie gratulacje, wiedziałam ,że sobie świetnie poradzi, podium mu się należało !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Schumacher potwierdzil - wycofuje sie!!! 10.09.06, 15:31 Gratulacje Robert i Michael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO KUBICA KING!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:36 GRATULACJE ROBERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: KUBICA KING!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 10.09.06, 15:39 Jak dobrze że nie należy do PZF1 (polskiego związku F1) bo takiego nie ma. Brawo mistrzu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1979nysa Nie martw sie powstanie 10.09.06, 16:09 Ja tam bym sie o to nie martwil nasze wladze szybko sie o to postaraja, i stworza taki zwiazek, wkoncu niemozna tak bezproduktywnie. (A prezesem bedzie ten burak z samoobrony (chyba Misztal) bo ma najszybszy samochod) :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patman Schumi na emeryturze 10.09.06, 15:38 A mógłby kilka wyścigów przegrać z Kubicą. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Schumi na emeryturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:41 Gratulacje dla Roberta!!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frutoski Grand Prix Włoch na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.09.06, 15:43 brawo kubica!!!! czlowieku pokazujesz ze Polacy to nie tylko obesrancy biegajacy bezladnie po boisku. moze sponsorzy wreszcie zrozumieja ze warto zainwestowac kase w cos innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas2307 Grand Prix Włoch na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:53 caly sie ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś