Gość: Tubi$ IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 30.03.03, 16:29 Ta odblokujecie się tylko kto wam w to uwieży DNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gangsta Re: Szymkowiak dla Gazety: Odblokujemy się IP: *.Astral.Lodz.PL 30.03.03, 17:32 uwierzy a nie uwiezy :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Przeceniaja Wegrow IP: *.telia.com 31.03.03, 14:24 Nie wiem na jakiej podstawie sadzi ze z Wegrami i Lotwa beda grac z kontry. Jak tak dalej pojdzie to i Lotwe i Wegry zadowola remisu i znowu bramke zablokuja. A Janas to dupek zeby marnowac Szymkowiaka na obronie, szczegolnie gdy mielismy atakowak. Straszny dupek. Dlaczego Deyna ani Szoltysik nie grali na obronie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Przeceniaja Wegrow IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 31.03.03, 23:07 Gość portalu: Reporter napisał(a): > Nie wiem na jakiej podstawie sadzi ze z Wegrami i Lotwa beda > grac z kontry. Jak tak dalej pojdzie to i Lotwe i Wegry zadowola > remisu i znowu bramke zablokuja. > A Janas to dupek zeby marnowac Szymkowiaka na obronie, > szczegolnie gdy mielismy atakowak. Straszny dupek. > Dlaczego Deyna ani Szoltysik nie grali na obronie ??? Chwila moment. Do dwoch wymienionych graczy, to sympatycznemu panu Mirkowi jeszcze troche brakuje. Jesli masz watpliwosci, to zobacz sobie w telewizorze pierwsza bramke strzelona przez Deyne Wegrom w finale Olimpiady 1972. Teraz czesto to pokazuja. Zgubil swego obronce, dostal pilke, kiwnal jednego obronce, potem drugiego, wszystko na przestrzeni metra, w pelnym biegu i strzelil zza obroncy rogala z kozlem tuz przed bramkarzem. Nie ma dzis w polskiej lidze zawodnika, ktory potrailby cos takiego. Co do gry w obronie, to nie wiem, czy wiesz, obronca, w miare potrzeby bywal Boniek i Kasperczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Mecz z San Marino IP: 217.11.243.* 31.03.03, 14:44 Jest szansa na bezbramkowy remis u siebie z san Marino i trzeba go wykorzystac. Dzieki temu moze uda sie jakos cudem wyprzedzic San Marino w koncowej klasyfikacji i nie zajac ostatniego miejsca. A przeciez taki jest plan Janasa co bylo widac z Wegrami jak na dloni!! Do boju-zamurujmy bramke!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUM CZYTA PAN SWOJE PYTANIA? IP: 195.205.16.* 31.03.03, 15:24 ...dziwne ale wydaje mi się..że 60-70% pytań była bez żadnej wartości.... Pan wybaczy Panie Stec... ale Mirek Szymkowiak wydaje się osobą rozgarniętą i pytania mogły by być... troche.. bardziej... hm... cóz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Cała WISŁA KRAKÓW do reprezentacji !!! IP: *.first.waw.pl 31.03.03, 15:27 Niech chłopaki z Wisły Kraków zakwalifikuja reprezentacje do ME. Z tym zespołem, pod wodza Kasperczaka mamy jeszcze szansę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japiernicze Re: Cała WISŁA KRAKÓW do reprezentacji !!! IP: *.wszif.wroc.pl / 192.168.129.* 31.03.03, 15:38 Wy wszyscy jestescie niezle popierdoleni!!!!!!!!!!!!!! Jak reprezentacji idzie to wszyscy sa cacy a jak nie idzie to potraficie tylko wyzywac i bluzgac na innych!! Pieprzeni Polacy raz byscie pokazali ze jestescie z reprezentacja na dobre i na zle!!!!!!!!!!!!!!! Wale was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Świerczewski szyderca IP: 195.136.36.* 31.03.03, 15:49 Dopóki w kadrze grać będą zwyrodnialcy i obłudnicy tacy jak Świerczewski to na sukcesy nie mamy co liczyć. On nie zmieściłby się na ławce w Wiśle, Groclinie oraz Legii a bezczelnie pcha się do prowadzenia gry kadry narodowej. W każdym swoim wystepie sponiewiera polskie godło narodowe szydząc z niego i z całego narodu. Odnosze wrażenie, że ma on papiey na wszystkich polskich selekcjonetrów w ostatnich dziesięciu latach i dlatego powołują go do kadry. Ja Świerczewskiego ubrałbym w koszulkę Śląska Wrocław i wysłał na najblizszy mecz w Pozaniu albo w Gdynii i mielibyśmy go wreszcie z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cris Re: Szymkowiak dla Gazety: Odblokujemy się IP: srv1:* / 10.0.41.* 31.03.03, 22:18 Mirek to jest gość.Może nie zostanie naszym zbawcą jako rozgrywający ale jest lepszy od Świerczewskiego i to on powinien zagrać z Kałużnym w środku. Odpowiedz Link Zgłoś