Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

REPREZENTACJA DO BOJU

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 13:06
    Moim zdaniem drużyna janasa w meczu ze szwecją powinna zaskoczyć rywali
    ofensywną grą. Można to osiągnąc na kilka sposobów.
    1. Wysłać do boju samycha napastników
    2. Wysłać do boju samych obrońców, ale dać im same zadania ofensywne
    3. Wystawić w obronie Żurawskiego i Olisadebe. Powinni oni stwarzać przewagę
    w ataku, przenosić całą linię obrony do przodu, do tego podania krzyżowe na
    wbiegającego zawodnika, gra z klepki z obiegnięciem, cofający sie Kowalczyk
    powinien zagęszczać środek pola. Potem Reiss musi wychodzić na lewe przedpole
    a w jego miejsce wbiegać Szmkowiak z Kałużnym na barkach i wygrywać pojedynki
    główkowe, zgrywać piłkę do przodu na prawo gdzie z lewej strony obrony
    własnie nadbiega Piotrek Świerczewski. Tylko taką aktywną grą z wymiennościa
    zadań i pozycji można wygrać ze szwecją.
    Obserwuj wątek
      • sebaian2 Re: REPREZENTACJA DO BOJU 05.04.03, 13:23
        Kompletnie się z tą koncepcją nie zgadzam - jest zupełnie do kitu. Czemu ? Bo w
        ogóle nie wykorzystujemy naszych najlepszych piłkarzy. A jacy są najlepsi w
        Polsce piłkarze ? Oczywiście bramkarze. Mój skład: Furtok (dobrze gra rękoma) -
        w obronie: Bęben, Boruc, naturalizowany Huges (tylko 3 obrońców, bo bramkarze z
        natury rzeczy bronić nie umieją), dalej pomocnicy: Bledzewski, Tkocz, Liberda,
        Nalepa, Szamotulski, a w ataku nasze dwie zagraniczne gwiazdy: Majdan i Dudek.
        W takim naszym ustawieniu Szwecja nie ma szans.
        • matbli Re: REPREZENTACJA DO BOJU 05.04.03, 13:34
          A widzę, że całkiem zapominacie o naszej gwieździe ligi cypryjskiej Wojciechu
          Kowalczyku. Bez jego powołania wcale się nie dziwię, że reprezentacji tak słabo
          idzie w kwalifikacjach. Ja osobiście proponuję utworzyć na tym forum jego
          fanclub, którego głównym celem powinno być budowanie pomników Kowalczyka we
          wszystkich większych polskich miastach. No i w mniejszych też. Naszym haslę
          przewodnim będzie: Kowalczyk tu, Kowalczyk tam, Kowalczyk wszędzie!!! Czekam na
          wasze liczne zgłoszenia i reakcje.
      • Gość: pshemkov Re: REPREZENTACJA DO BOJU IP: 217.30.133.* 05.04.03, 17:48
        A ja znów spieszę z pochwałami. Jestem dumny, że po sąsiedzku (we Wrocławiu)
        rośnie mi (nam) tak wszechstronnie uzdolniony analizator poczynań naszej
        reprezentacji. Myślę, że niedługo (jeśli nie już teraz - zależy to od wieku
        GRIZLY'ego) zbędny stanie się BANK INFORMACJI pana Klejndinsta (o ile to On go
        jeszcze prowadzi). Pozdrowionka dla giganta ANALIZY!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka