iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 11.08.03, 14:03 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ro Do redakcji 11.08.03, 15:20 Kiedyś na parkingu przed jednym z warszawskich hipermarketów kolega podszedł do A. Michnika i krótkim słowem "podoba mi się co Pan robi" przywitał i pożegnał się zarazem. Nie wiem co sobie pomyślał naczelny - wyglądał na zaskoczonego - jednak myślę, że i dziś kolega, czy ja bylibyśmy w stanie powiedzieć to samo. Dlaczego o tym piszę? Bo nie jestem w stanie przewidzieć, czy jutro będzie mnie stać na taki gest. Nie rażą mnie wielkie afery, oskarżenia przepychanki - to polityka, bagno, w którym trudno się nie ubrudzić. Kwestia, która tak naprawdę, zmienia moje nastawienie do gazety to co raz bardziej jej kapitalistyczny kształt. Nie chcę nikogo obrazić, czy być postrzegany jako malkontent, więc oszczędzę tyrady na ten temat - wypomnę jedynie sprawę nagród w piłkarzykach. Czyżby rzetelność, dbałość o markę wśród zwykłych czytelników - były już zbyt drogie?, czy trzymanie fasonu i klasy - zbyt staromodne? Jeśli tak znaczy, że od dziś macie jednego czytelnka mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
stypekowski Re: Do redakcji 11.08.03, 15:52 piotr_ro napisał: > Kiedyś na parkingu przed jednym z warszawskich hipermarketów kolega podszedł do > > A. Michnika i krótkim słowem "podoba mi się co Pan robi" przywitał i pożegnał > się zarazem. Nie wiem co sobie pomyślał naczelny - wyglądał na zaskoczonego - > jednak myślę, że i dziś kolega, czy ja bylibyśmy w stanie powiedzieć to samo. > Dlaczego o tym piszę? Bo nie jestem w stanie przewidzieć, czy jutro będzie mnie > > stać na taki gest. Nie rażą mnie wielkie afery, oskarżenia przepychanki - to > polityka, bagno, w którym trudno się nie ubrudzić. Kwestia, która tak naprawdę, > > zmienia moje nastawienie do gazety to co raz bardziej jej kapitalistyczny > kształt. Nie chcę nikogo obrazić, czy być postrzegany jako malkontent, więc > oszczędzę tyrady na ten temat - wypomnę jedynie sprawę nagród w piłkarzykach. > Czyżby rzetelność, dbałość o markę wśród zwykłych czytelników - były już zbyt > drogie?, czy trzymanie fasonu i klasy - zbyt staromodne? > Jeśli tak znaczy, że od dziś macie jednego czytelnka mniej... > ***** A może powołać Komisję Śledczą..? Posłanka Beger rzuci kurwikami, Poseł Rokita zada kilka dociekliwych pytań, Poseł Lewandowski ruszy powieką i .... sprawa będzie jasna.!!!.Ale poważnie, jeżeli fakty podane przez Piorka są prawdziwe.. to Redakcjo wstydź się...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alicja131 Re: Do redakcji -ZŁODZIEJI 11.08.03, 21:07 piotr_ro napisał: > Kiedyś na parkingu przed jednym z warszawskich hipermarketów kolega podszedł do > > A. Michnika i krótkim słowem "podoba mi się co Pan robi" przywitał i pożegnał > się zarazem. Nie wiem co sobie pomyślał naczelny - wyglądał na zaskoczonego - > jednak myślę, że i dziś kolega, czy ja bylibyśmy w stanie powiedzieć to samo. > Dlaczego o tym piszę? Bo nie jestem w stanie przewidzieć, czy jutro będzie mnie > > stać na taki gest. Nie rażą mnie wielkie afery, oskarżenia przepychanki - to > polityka, bagno, w którym trudno się nie ubrudzić. Kwestia, która tak naprawdę, > > zmienia moje nastawienie do gazety to co raz bardziej jej kapitalistyczny > kształt. Nie chcę nikogo obrazić, czy być postrzegany jako malkontent, więc > oszczędzę tyrady na ten temat - wypomnę jedynie sprawę nagród w piłkarzykach. > Czyżby rzetelność, dbałość o markę wśród zwykłych czytelników - były już zbyt > drogie?, czy trzymanie fasonu i klasy - zbyt staromodne? > Jeśli tak znaczy, że od dziś macie jednego czytelnka mniej... > PRZYKŁAD IDZIE Z GÓRY,więc ci na dole przywłaszczyli dla siebie NASZE uczciwie wygrane nagrody i TO JEST CAŁA PRAWDA, BO REDAKCJA TO ZŁODZIEJE Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 13.08.03, 14:34 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
ko101 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 13.08.03, 17:38 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaikoniec Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 14.08.03, 13:12 masz racje musisz dostac nagrode zajoles 3 miejsce i musisz ja dostac najlepiejbylo by zlatwic to osobiscie albo droga sado wygrales ta nagrode i ja musisz dostac.popieram cie,i zycze tobie powodzeni.a redakcjii tez zycze powodzenia (zeby przegrali) jestesmy z toba Odpowiedz Link Zgłoś
max_heiliger Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 14.08.03, 15:44 A czego się spodziewaliście po tych żydo-komuno-masonach z Wyborczej - uczciwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 14.08.03, 18:05 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 15.08.03, 17:05 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
bodziohelikopter Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 15.08.03, 20:43 to po cholere robicie ciagle nowe watki, jak jestescie tacy kozacy to zasuwajcie do strassburga i zostawcie to forum w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
alien88 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 15.08.03, 21:09 Masz racje - olewają wszystkich ... Może założymy jakieś stowarzyszenie np. SOP - Sojusz Oszukanych Prezesów lub ZPPR - Związek Prezesów Przeciwko Redakcji, albo jeszcze coś innego. Pomyśl nad tym Piotrek i zagadaj do mnie na gg:3144548,a jak nie masz to odpisz na maila alienxx@o2.pl Pozdro Walczmy o swoje prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
andrewql Do Alien88 15.08.03, 21:16 Alien88: Załóż sobie ZSRR----Zasrana Sraka Ruskiego Robaka i bądź z tego dumny- ----udław się Odpowiedz Link Zgłoś
alien88 Re: Do Alien88 17.08.03, 10:41 a ty załóż se ANDREWQL - Agencja Nierobów Dorabiających Ruskiej Emerytury W Qlturze Lelaków - powodzenia :] Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 18.08.03, 14:45 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 19.08.03, 15:52 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 20.08.03, 18:11 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 21.08.03, 16:54 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
fruwaliks Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 21.08.03, 17:08 Człowieku nie bądź taki uparty. Jak redakcja mówi, że wysłali nagrodę do Anglii to kupuj bilet i pędź tam po nią. O co tyle szumu. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 22.08.03, 17:26 fruwaliks napisał: > Człowieku nie bądź taki uparty. Jak redakcja mówi, że wysłali nagrodę do Anglii > > to kupuj bilet i pędź tam po nią. O co tyle szumu. Nie chce juz tej nagrody. Wystarczy ze mnie oszusci oficjalnie i grzecznie przeprosza (na tym forum), przyznaja sie do bledu ktory popelnili a przestane odnawiac ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
fruwaliks Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 24.08.03, 09:20 oni nie przeproszą. oni zawsze mają rację i ngdy się nie mylą. Oni są wspaniali i sprawiedliwi, a do tego znają się na tym o robią. Odpowiedz Link Zgłoś
ko101 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 25.08.03, 01:14 fruwaliks napisał: > oni nie przeproszą. oni zawsze mają rację i ngdy się nie mylą. Oni są wspaniali > > i sprawiedliwi, a do tego znają się na tym o robią. CZY POLSKA KIEDYKOLWIEK ,będzie jeszcze NASZA? Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 26.08.03, 00:47 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 09.09.03, 14:13 iti2 napisał: > Gość portalu: Piotrek napisał(a): > > > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co j > est > > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tuta > j > > az do skutku. > > > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 03.09.03, 18:42 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
koko111 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 04.09.03, 12:21 iti2 napisał: > Gość portalu: Piotrek napisał(a): > > > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co > jest > > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tuta > j > > az do skutku. > > > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > > Piotrek. A PRZECIEŻ MICHNIK W REKLAMIE MÓWI, ŻE SĄ UCZCIWĄ gazetą.WIDAĆ DOTYCZY TO TYLKO "narodu wybranego",a nie dotyczy POLAKÓW !! Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 04.09.03, 14:22 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
rys23 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 04.09.03, 15:00 To moze kopsnij sie do tej Anglii po nagrode, bedzie latwiej i szybciej... Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 04.09.03, 22:05 rys23 napisał: > To moze kopsnij sie do tej Anglii po nagrode, bedzie latwiej i szybciej... Tylko ze jakbym pojechal do Anglii po nagrode to okazalo by sie ze tak naprawde nagroda zostala wyslana do chin. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 08.09.03, 16:21 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 10.09.03, 15:29 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 11.09.03, 17:13 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 15.09.03, 15:12 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 16.09.03, 19:08 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 17.09.03, 14:50 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 18.09.03, 15:22 > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 22.09.03, 20:58 > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
iti2 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 23.09.03, 14:20 > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli. > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj > az do skutku. > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji), > Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś