Gość: sewpa Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:00 dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej-maciej Re: Małysz KING 25.03.07, 15:00 szczere gratulacje dla Ciebie Mistrzu Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Małysz KING 25.03.07, 15:02 Małysz to jest KTOŚ :) gratuluacje wielkie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bld1 Re: Małysz KING 25.03.07, 15:04 Serdeczne gratulacje ,wyrazu najwższego szacunku i ogromnego podziwu za Pana hart ,wielki talent ,wielką pracę i wielką skromność!!!!! Bardzo dziekuję za te piekne chwile wzruszenia.. TAk mało mamy do nich okazji.. Więc tym bardziej ,DZIĘKI WIELKIE PANIE ADAMIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Zieciowski Re: Małysz KING IP: *.brnt.cable.ntl.com 25.03.07, 15:07 Małysz dajesz nam kopa jak mało kto. Kochamy Cię za wszystko, a przede wszystkim za bycie sobą. Dzieki galaktyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:09 Za te wszystkie łzy niemęskie, ocierane w ukryciu przed kolegami, dziękuję, Mistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Małysz KING IP: *.leon.com.pl 25.03.07, 15:10 Adam!!! Jesteś Wielki!!! PS. Wszyscy krytykanci skoczka z początku sezonu miejcie odwagę przyznać się do niesprawiedliwego osądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyss Re: Małysz KING IP: 195.117.70.* 25.03.07, 15:10 Gratulacje - cała Polska jest z Ciebie Dumna!!! Nawet moja dwuletnia córka kibicowała Adamowi jego jednego rozpoznając wśród skoczków. Odpowiedz Link Zgłoś
trefar Re: Małysz KING 25.03.07, 15:12 Zwykly i niezwykle skromny czlowiek. Pracowity, ambitny i niezwykle sympatyczny, bez cienia pychy i patosu,choc mialby do tego pelne prawo. Calkowite przeciwienstwo tych "wielkich karlow od polityki", nadetych bufonow plecacych glupoty przy kazdej okazji. Zdrowia zycze PANIE ADAMIE. Pociechy z rodziny i dobrych przyjaciol. Niech PAN zyje dlugo, zdrowo i wesolo .tjk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulates Re: Małysz KING IP: *.lutn.cable.ntl.com 25.03.07, 15:12 Od 9 miesiecy mieszkam w Angli,ale dopiero teraz poplynely mi lzy. Dzikuje Adam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blazi Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:13 Brawo Panie Adamie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walunio Re: Małysz KING IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.03.07, 15:14 BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labmax Re: Małysz KING IP: *.chello.pl 25.03.07, 15:14 Panie Adamie, wielkie dzięki za tyle wspaniałych przeżyć i wzruszeń. Jest Pan WIELKIM CZŁOWIEKIEM !!!!! Podziękowania dla trenera p.H.Lepisto i reszty zespołu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:15 Wreszcie Polska zaczęła wygrywać!!!Otylia zdobyła srebro, Polska wygrała z Azerbejdżanem, a teraz Małysz stanie się legendą skoków, ponieważ jako drugi w historii ma 4 kryształowe kule!!! To było świetne, genialne, super, extra zwycięstwo!!!Chciałabym pogratulować Małyszowi i Stochowi świetnych skoków w Planicy ;] To było niesamowite!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irmina Re: Małysz KING IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.03.07, 15:17 jestem dumna i też miałam łzy w oczach, życzę ci jeszcze 100 takich skoków i chociaż czterech następców w drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radjo Re: Małysz KING IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.07, 15:18 WIELKI SZACUNEK, WIELKI DZIENX!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Małysz KING IP: *.chello.pl 25.03.07, 15:19 Congratulatons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:21 Nie sztuką jest radzić sobie kiedy mamy dobrą passę. Prawdziwa klasa to podnieść się z upadku, odbić się od dna i powrócić w wielkim stylu. Ten niskiej postury góral z Wisły pokazał mi jak należy żyć, jak podchodzić do swoich marzeń, jak walczyć nigdy nie rezygnując do samego końca, jak zmagać się ze swoimi słabościami, godnie znosić krytykę wszystkich i wsłuchując się we własny wewnętrzny głos uparcie dążyć do celu - wbrew wszystkiemu, wbrew wszystkim, nie kalkulując, nie zniechęcając się, nie załamując rąk. Cóż to za siła charakteru, doprawdy nieludzka wręcz cecha którą ten skromny człowiek mógłby obdarować cały tabun innych ludzi! Na codzień szukamy wzorów niezłomności, odwagi, prostolinijności, honoru i uczciwości. Dzisiejsze łzy szczęścia Małysza będą do końca moich dni jedną z tych niezapomnianych migawek w świadomości, które kojarzą się ze wzorem tego wszystkiego co w ludziach najlepsze. Mały wielki, płaczący przed kamerami człowiek przemówił do mnie bardziej niż nie jedna pompatyczna uroczystość państwowa. Dziękuję, Adamie, z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: Małysz KING IP: 80.72.40.* 25.03.07, 17:23 Piękne i mądre przemyślenia. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali~tbg Król Adam, król polskiego sportu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.07, 15:22 Wielki człowiek wielka duma nic dodać nic ująć.!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swider Re: Małysz KING IP: 80.51.226.* 25.03.07, 15:23 Władco Nart! Jestem dumny, że mogłem obejrzeć wszystkie lata Twojej świetności. Mam nadzieję, że nie ostatnie. Więcej daj nam radości i powodów do jeszcze większej dumy. Trzymaj tak dalej Adaś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:23 GRATULACJE MAŁYSZKU JESTEŚ MISTRZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxc Re: Małysz KING IP: *.c30.msk.pl 25.03.07, 15:25 Dzieki za wspaniale chwile. Adam Małysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:26 MAŁYSZ JEST CUDOWNY!!!! CZY WYGRYWA CZY NIE, DLA MNIE JEST NAJLEPSZYM SPORTOWCEM W HISTORII POLSKIEGO SPORTU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Małysz KING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:28 Po prostu brak słów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rap-er Re: Małysz KING IP: *.kat.3s.pl 25.03.07, 15:28 gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba54 Re: Małysz KING IP: *.bazapartner.pl 25.03.07, 15:29 Kochany Panie Adamie! Dziękuję za radość i łzy szczęścia. Cała moja rodzina Panu kibicuje i gratuluje. Życzę dalszych sukcesów sportowych i szczęscia rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna i Andrzej Re: Małysz KING IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.07, 15:35 Panie Adamie, Gratulujemy i dziękujemy .Zyczymy zasLuZonego odpoczynku . Odpowiedz Link Zgłoś