Gość: życzliwy Kaziu. IP: *.dolsat.pl 12.06.03, 10:24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazik Re: Do Pawła Janasa IP: *.dolsat.pl 12.06.03, 11:39 Paweł,nie rozmieniaj swojego, autorytetu i wizerunku na drobne.Rżnij ten cały cyrk,w którym "Mali"ludziepokroju prezesa l. zawiadują. Byłeś i pozostaniesz orłem polskiego piłkarstwa,czy to sie komuś podoba czy też nie. Pomyśl o własnym zdrowiu i własnej rodzinie.Dlaczego zadajesz sobie i im tyle cierpienia. Żadne pieniądze tego Ci nie zrekompensują. Jako człowiek rozsądny (za takiego Cię uważam),doskonale zdajesz sobie sprawę ,że obecni ludzie ,którzy usiłują grać w tę piękną dyscyplinę sportu jakim jest piłkarstwo, są tylko i wyłącznie "kurczakami" nie zaś orłami. Tyle pofruną i tak daleko jak ktoś ich podrzuci.Sami z siebie nic nie wykrzesają. WIĘC DOSKONALE WIESZ ŻE "KUDY" IM DO ORŁÓW. (cHYBA JEDYNIE DO KASY). Więc daj sobie spokój<nie możesz za nich tyrać na boisku.Jesteś człowiekiem honoru ,pomyśl naprawdę o rodzinie. Ponieważ (jak się domyślam )Nowęcin ,coś Ci mówi.To dobry czas na takie decyzje. Podobne (choć na niżzym poziomie-szczeblu uczyniłem ja 2 lata temu. Było mi trudno ale dzisiaj już jest O.K. a pobyt w Nowęcinie daje mi pełną satysfakcję, a kasa?? Niech inni się żrą. Zyczliwy Kazik z Maji w Nowęcinie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś