krzrek Po 4 kolejce 01.09.03, 19:51 Kiepsko idzie.Powiedziałbym,że coraz gorzej. Czołówka odskoczyła i marną pociechą jest to,że prowadzę grupę pościgową. Pzdr. Ps. Co tu robić przez dwa tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: Po 4 kolejce IP: *.smlw.pl 01.09.03, 21:30 Aż tyle czasu to nie mam. Jak tam bym się wciągnął to rozwód gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: Po 4 kolejce IP: *.smlw.pl 01.09.03, 21:51 Żona to może da się wciągnąć,ale gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: Po 4 kolejce 01.09.03, 23:35 Gość portalu: krzrek napisał(a): > Żona to może da się wciągnąć,ale gdzie indziej... hahaha, dobre krzrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: Po 4 kolejce IP: *.smlw.pl 02.09.03, 00:04 Kuti. Wybieram się do Kraka.Może jakieś małe piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: Po 4 kolejce 02.09.03, 19:22 Małych się nie opłaca - lepiej duże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Po 4 kolejce IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 02.09.03, 22:36 nic nie napisze. PS. nie moge sie wbic na chata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Poreprezentacyjny elaborat... IP: *.acn.waw.pl 11.09.03, 16:42 Witam po latach! *-) Sponsor, podobnie jak w każdej edycji, przyprawił mnie o ból głowy... Przez mózg przelatywały mnie niezliczone ilości koncepcji personalnych w ramach zagospodarowania podarowanych - dwóch i pół balasa... Po kilku nieprzespanych nocach i niezliczonych, zakrapianych piwem konsultacjach, zdecydowałem sie na rozwiązanie o którym myślałem od początku tej edycji: kupiłem sobie Szymkowiaka... Kozłem ofiarnym dotychczasowych niepowodzeń uczyniłem Brasilię - kopacza cieszącego się ogromnym powodzeniem wśród piłkarzykowej braci... "Albo rybka albo pipka, jak mawiał Sofronow" - jak mawiał jden z moich ulubionych bohaterów serialowych... Koncepcją alternatywną *-) była sprzedaż Gęsiora i wystawienie Szymkowiaka i Brasilii razem w nadchodzącej kolejce... Efekty wyboru poznamy już w sobotę... Na najbliższy weekend zamierzam zaatakować pozycję lidera następującą jedenastką: Lib,Mly,Paw,Jar,Roc,Dem,Gór,Szym(new!),Ras,Fra,Kry... Duży problem mam z powierzeniem funkcji capa... Korci mnie Szymkowiak, ale żeby tak od razu nowego czynić kapitanem? Poza tym, na pewno bedzie czuł w kościach potyczkę ze Szwecją... Wariantem zastępczym jest obsadzenie w tej roli Frankowskiego, ale czy on zagra dłużej niż kwadrans? Z wyborem capa wstrzymam się do ostatniej chwili...*-) Dziękując za uwagę pozdrawiam Was tradycyjnym: DRŻYJCIE! Rrrrrrrrozumiemy się? *-) UgU P.S. Znaczący awans FORligi w generalce, niech zachęci nas do wykrzesania nadprzyrodzonych umiejetności taktycznych, aby nasz administrator Kuti zakończył ten sezon z pamiątkowym sikorem na przegubie! Do boju prezesi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: Poreprezentacyjny elaborat... IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 11.09.03, 20:03 ja również sprzedałem się za 2,5 mln srebrników. miałem w sumie idealistyczny plan żeby w ramach protestu przeciwko debilnemu, psującemu zabawę pompowaniu w gre kasy wypiąć się na sponsorów, ale jednak uległem pokusie. w końcu sama słynna Barcelona olała ostatnio tradycję zakazującą umieszczania reklam na strojach swoich piłkarzy, więc przynajmniej zdradziłem antykomerchowe ideały w doborowym towarzystwie:). ja również, podobnie jak UGI, napaliłem się na Szymkowiaka, więc, jeżeli chodzi o atak na pozycję lidera, to przynajmniej tym mnie UGI nie zaskoczysz hehe:) z klubu wyleciał grający ostatnio ogony i partaczący sytuacje Rocky. poza tym bez zmian, więc lider zagra w tej kolejce tak: Bor - Szal,Myn,Bien - Demb,Szymk,Vuk - Żur,Fran,Sag,Krysz aż czterech reprezentantów z meczu ze Szwecją. nie wiem czy sie cieszyć czy płakać... co do kapitana to mam swój typ, ale z ujawnianiem wybrańca sie wstrzymam. to tyle pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen 5 kol. jak tam? IP: 62.233.197.* 13.09.03, 21:14 ale będą wysokie wyniki w tej kolejce. u mnie 62 pkt (kapitan Żur:))). wszyscy juz grali i jutro ewentualnie dojdą jakieś punkciki jak Łęczna nie wygra. czy ktoś mnie wyprzedzi w FORligowej tabeli? meldujcie Odpowiedz Link Zgłoś
marsl Re: 5 kol. jak tam? 13.09.03, 22:07 to że żurawia miałeś na kpt z uGim przewidzieliśmy bezbłędnie :((( La na razie 33pkt ale jytro gra budka i owczarek , Może coś wpadnie. Wielkie Chechen gratulacje za jasnowidztwo. Ja się przewiozłem na saganie jako cpt. i 2 obrońcach odry Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Jakotako... 14.09.03, 09:55 Pomimo tego, że wybrałem korzystniejszą opcje obsady kapitana (Szymek), zakończyłem tę rundę z lekkopółśrednim wynikiem - 50 pkt. Jeśli Amica zostanie liderem to dopisuje sobie dwa punkty... Nieuchronna jest - przed następną kolejką - konieczność dokonania dwóch transferów: Rocki, którego kupiłem podczas rundy kompletnie nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań... Zmartwił mnie również podarty mięsień Jarzębowskiego, jednak tu poczekam jeszcze chwilkę na opinię klubowego lekarza... Mam nadzieję, że "w goracej wodzie kąpana" redakcja nie zmieniła jeszcze jego ceny na 0,1 mln. *-) Cóż, strata do lidera dramatycznie się powiekszyła ale starym zwyczajem, broni nie składam i bedę żarliwie apelował... Drżyj Czeczenie! PZDR ewribadi! UgU. P.S. Czeczen, dasz się przejechać? *-) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Spektakularne inwestycje... 19.09.03, 11:11 Witam! No i zaczęło się... Zdecydowałem sie na masową wyprzedaż kopaczy... Z kolegami pożegnali się, wspomniani już Rocki i Jarzębowski... W ich ślady ruszył słabo punktujęcy w tym sezonie Wojciech Górski... Na włosku wisiał Franek, jednak w jego przypadku zadecydował sentyment jakim go darzę... W miesjsce kontuzjowanego Jarzębowskiego pojawił się w Ugugunanie - w charakterze łatacza dziur - niejaki Jan Cios... Może Odra zatrzyma rozpędzonego beniaminka nie tracąc bramki? *-) W środku pola będzie występować zaś, dwójka szalenie uzdolnionych playmakerów, w których pokładam olbrzymie nadzieje... Na razie jedynym pewnym efektem czystki jest 6 pkt. po stronie strat, jednak liczę, że straty przyniosą szybkie zyski...*-) W FORlidze zrobił się w czołówce nieprawdopodobny ścisk... Emocje sięgają zenitu... Ciekawym, czy po 6-tej kolejce ktoś doszusuje do samotnego uciekiniera... Liczę również na to, że i w dolnej połówce tabeli prezesi się uaktywnią - wszak sezon ogórkowy już za nami...*-) Liga troszkę spadła w klasyfikacji, jednak ufam, że to tylko chwilowa zapaść... Nieprawdaż?!? *-) Kolejkę zamierzam atakować w zestawieniu: Lib,Myn,Paw,Cio,Gęs,Szy,Dem,SUP,SUP,Ras,Kry... Kapitanem mianuję któregoś z dwóch napastników... Konia z rzędem temu, kto mi dobrze podpowie na kogo postawić? *-) Do boju prezesi!!! Pozdrawiam i życzę sukcesów! uGu P.S. SUP - Szalenie Uzdolniony Playmaker...*-) Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: Spektakularne inwestycje... 19.09.03, 11:59 Strasznie ciekawią mnie Ci zdolni playmakerzy, tajemniczy SUP :) Nie wiedziałem że sa tacy w naszej Ekstraklasie. W mojej drużynie straszny marazm i przygnębie ożywiła chwilowo wizyta wcześniej spodziewanego sponsora . Łudzę sie że wraz z zastrzykiem gotówki zaczniemy kontynuowac marsz w góre tabeli. Maja w tym pomóc nowo zakupieni : napastnik młodego pokolenia ,ale juz z uznaną marką w lidze oraz o zgrozo ( bo nie przewidywałem tego) obrońca niespodziewanego lidera tabeli. Znając jednak moje szczęscie w tej edycji marsz beniaminka zostanie brutalnie zastopowany w Wodzisławiu przy udziale niejakiego J. Ciosa zapewne :) Ta edycja nauczyła mnie pokory i staram się nie podchodzić zbyt emocjonalnie do zagadnienia , podejrzewam jednak że tylko do wieczora ok. 20.... p.s. a tak na marginesie czyżby dzisiejszy szlagier warszawsko-krakowski nie wzbudzał u prezesów żadnych emocji ? zdaje się ,że w poprzedniej edycji o tej porze huczało na forum ! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Wieści z elSCYZORR IP: 157.25.130.* 19.09.03, 12:14 Na stadionie ZŁOCISTOKRWISTYCH wielkie poruszenie. Limit pecha i transferów został wyczerpany. Drużyna w 6 kolejce wraca do sprawdzonego ustawienia 1+3+4+3. Piek, Myn,Skrz,Diok, Sok1,Bud,Dęb,Kieł, Sag,Kry,Ras. Kapitan - a, nie powiem. Ostatnie zakupy okazały się wielkim niewypałem, do tego doszła kontuzja 4 napadziora. Mam nadzieję że w tej kolejce zostanie pobity punktowy rekord klubowy i włączę się do pogoni za uciekającym czeczenem. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: Spektakularne inwestycje... IP: *.se.com.pl / *.se.com.pl 19.09.03, 16:42 u mnie 2 zmiany wymuszone kontuzjami. Frankowski i Szala (niby ma jednak zagrac ale wywalilem dziada). nowe nabytki to Rasiak i Skrzypek. klubowy wywiad donosil mi o zainteresowaniu Ugugunany Milą i Burkhardtem. czy to te SUPy? u mnie zatem: Bor - Bien,Skrz,Myn - Szym,Demb,Vuk - Żur,Krysz,Sag,Ras Kapitanem jeden z napadziorow, ale niech to bedzie niespodziewanka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: Spektakularne inwestycje... IP: *.se.com.pl / *.se.com.pl 19.09.03, 16:46 PS. Catch me if you can:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Senne marzenie... 19.09.03, 12:21 Jak po 6 kolejce dołącze do czołowki FORligi ? Ano tak... 1.Legia -Wisła 1-3 - hattrick Żurawia i bramka Sagana na pocieszenie. Piekutowski broni karnego wykonywanego przez Svitlice... 2.Świt - Amica 0-1 - Kryszałowicz nie strzela 3 karnych pod rząd , z frustracji wybija piłke w trybuny. dostaje za to czerwoną kartkę. 3. Gajtkowski przypomina sobie pewny mecz jeszcze w barwach Lecha i strzela 4 (czy 5 ? nie pamiętam) bramki Polonii... 4. Groclin w swoim stylu gromi Polkowice stzrelając 4 (po 2 Rasiak i Sobolewski), ale tracąc nieopatrznie jedną bramkę po samobóju Liberdy lub Pawlaka...(do wyboru) 5. Polski Alain Giresse z Wodzisławia strzela bramkę beniaminkowi z Łęcznej . wystarcza to jednak tylko do remisu bo w 92 min. spotkania znowu samobója strzela hmmm a będę złośliwy - Jan Cios :)))) 6. W innych meczach - górnik z.- wisła p. oraz widzew- lech bez bramek , bez emocji... taki jest mój "wyśniony" scenariusz a Wasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen jak tam? IP: 62.233.197.* 20.09.03, 21:01 u mnie znowu całkiem dobrze. kapitan Kryśka więc jak uznają Saganowi 2 asysty, a mysle, ze uznają, to bedę miał za tą kolejke 66 punkciorów. a co tam słychać u grupy pościgowej? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: jak tam? IP: 62.233.201.* 20.09.03, 21:28 sorki, zapomniałem o punktach dla Bieniuka i Skrzypka za mecz bez straty bramki. a więc zdobyłem 70 punktów. o żesz ty w morde...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: jak tam? IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 20.09.03, 21:57 Nieźle Checha,nieźle.U mnie odliczając transfery chyba będzie 61. Dobrze,że do końca jeszcze daleko,może coś odrobię. Doliczyłeś oczywiście po 1 pkt.dla zawodników Amici za 1-sze miejsce w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: jak tam? 20.09.03, 22:18 oczywiście, że doliczyłem:) tak sobie liczę i nie wykluczone, że w poniedziałek nastąpią moje ponowne zaślubiny z pierwszą 50-ką generalki. to by był piękny powrót po 10 miesiącach. ale lider jest bezkonkurencyjny. zobaczcie sobie jego skład na tą kolejkę. jasnowidz jakiś chyba:) to się nazywa mieć nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Kulawik... 20.09.03, 22:33 Niestety, tylko 52 pkt.... Zapchajdziura Cios nie powąchał murawy (kontuzja, kurde balans) a SUP-y (dobrych masz informatorów Che) muszą się jeszcze dotrzeć z resztą ekipy... Myślę, że już niedługo odwdzięczą mi się za zaufanie... Przed katastrofą uratowali mnie Kryszał (cap) i Gęsior... Cóż, przewaga lidera wzrośnie, jednak dopóki nie będzie wynosiła powyżej 60 pkt., dopóty nie stracę wiary w doścignięcie FCCh... Gratuluję Che. wspaniałej postawy i trzymam kciuki za awans do pierwszej 50... Ugugunana z pewnością znów nieco spadnie ale zgodnie z praligowym zwyczajem zapowiada rychłą apelację... DRŻYJCIE! *-) PZDR! Newsy przed 7 kolejką we stosownym czasie... Muszę cokolwiek ochłonąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: Kulawik... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 00:04 ja zmniejszam straty do uGiego. 65 pkt to też nie w kij pierdział *oczywiście 2 asysty sagana) Ważne że wygrałem meczyk z ugim (oby tak korona z legią) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
elektron77 Re: Kulawik... 22.09.03, 17:54 U mnie również optymistycznie. Co prawda przy Waszych wynikach 51pkt nieco odstaje, ale jak dla mnie jest to wynik zadowalający. Oby utrzymać taką formę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: jak tam? IP: *.klaudyny.waw.pl / 62.233.197.* 22.09.03, 17:53 no i prosze, jest lepiej niż myślałem. 20 miejsce w generalce! całkiem przyjaźnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
elektron77 Kod dostepu!!! 22.09.03, 17:59 Przez własną nieuwagę (rączka się zatrzęsła) zamaist na link do FORligi kliknąłem sobie obok na przycisk Wypisz 8( .No i ... wypisałem się. Jako,że wiadomośc z kodem gdzieś się zapodziała zostałem niejako "za burtą". Podeśle mi ktoś kodzik na priva, please? Odpowiedz Link Zgłoś
elektron77 Re: Kod dostepu!!! 22.09.03, 19:13 Wielkie dzięki! Już jestem wpisany z powrotem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cirkon Re: FORliga 2003 - runda jesienna 24.09.03, 10:29 Czy mnie oczy myla, czy tez nasza elitarna liga awansowala na 18 pozycje w rankigu lig??! :-) Gratuluje liderom! (jakby ktos sie zmeczyl, to chetnie zmienie hehe) Pozdrawiam, C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 24.09.03, 17:27 Oczy cię nie mylą,Cirkon. Ale jak my zmienimy naszych liderów,to FORliga awansuje wtedy na pierwsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Obrona się posypała... 26.09.03, 12:57 Witam! Przed 7 kolejką - jeden transfer wymuszony kontuzją kolejnego obrońcy... Po wizycie u wróżki, za Pawlaka pojawił się w kadrze solidny defensor z Wronek: Veselin Djoković... *-) W klubowej kasie jest wolnych 1 mln 300 tys., co z pewnością przyda się na czarną godzinę... Po karencji, do łask wraca popularny Franek... Oto moja jedenastka na ten weekend: Lib,Mly,Cio(a co mi tam, ryzyk- fizyk),Djo,Mil,Bur,Szy,Dem,Fra,Kry(c),Ras... Nie sądzę, zeby to była dla mnie kolejka rewelacyjna ze względu na pojedynek Wisła - Grodzisk, chociaż... kto wie? *-) PZDR! UgU. P.S. DRŻYJCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tompie Come Back IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.09.03, 00:02 Powracam wreszcie!!! Prezes Tompie powolnym krokiem wszedł do budynku klubowego.Nawet ostatnie sukcesy(znaczny awans w generalce,awans w pucharze i coraz lepsza gra w druzynówce)nie pozwalały mu zapomnieć o włamaniu do budynku klubowego i kradziezy całego sprzetu.Tułanie sie po roznych podejrzanych przybytkach celem kontrolowania postepow jego ukochanej druzyny wkurzało go niemiłosiernie.Jego nastrój wprowadzał nerwową atmosferę w całym klubie.Pierwszym efektem było porzegnanie się z duetem cieskich trenerów cudotwórców.Niepomny doświadczen z austryjackim magiem Adim Pinterem znów dał sie namowić na zagranicznych naciągaczy.I kiedy mysłal ze po zmianie trenera bedzie miał chociaz z tym spokój to leśne dziadki nie chca wydać licencji nowemu szkoleniowcowi.Poczłapał do swego gabinetu i zaniemówił.JEST NOWY KOMP!!! bedzie łącznosc i pełna kontrola załosnych grajkow.No to teraz pokazemy wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: FORliga 2003 - runda jesienna 28.09.03, 10:02 Olaboga, laboga... Zapowiada sie strasznie niefartowna kolejka... Najpierw, kombinując jak dogonić Che zdecydowałem się na zakup jedynego obrońcy Amici któregoego nie miał licząc, że zapunktuje lepiej od Skrzypka lub Bieniuka (o ostatnim, jako najbardziej ofensywnym myślałem przed weekendem najpoważniej) ... Niestety zapunktował najgorzej... Dobrze, że nie dostał czerwonej... Eh, ta wróżka! *-) Na domiar złego posadziłem na ławce Gęsiora... Watpię aby Cios zapunktował 3 listopada lepiej... Początek więc fatalny... Przede mną jeszcze jedna, wielka niewiadoma Wisła - Grodzisk... Zamiast podgonić lidera raczej spadnę w FORligowej tabeli... Nastrój mam fatalny ale będę apelował! PZDR. P.S. O tym, że pierwotnie chciałem zakupić Svitkę za Pawlaka i tym samym wystawić do jedenastki jego i Gęsiora nie chcę mi się nawet gadać...*-) Głupie kalkulowanie wzięło górę... *-) Chyba muszę, wzorem naszego Adama myśleć o każdej następnej kolejce, wmiast przypatrywać się taktykom rywali... Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 29.09.03, 14:39 W tabeli FORligi brakuje Prezesa Ugugunany... czyżby dyscyplinarnie został wywalony za pijaństwo ??? Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: FORliga 2003 - runda jesienna 29.09.03, 18:59 mirekl3 napisał: > W tabeli FORligi brakuje Prezesa Ugugunany... czyżby dyscyplinarnie został > wywalony za pijaństwo ??? Z FORligi raczej łatwiej zostać karnie relegowanym za ścisłą abstynencję...*-) Zupełnie na trzeźwo kliknąłem w ikonkę "wypisz się"... Jakoś dziwnie łatwe to wypisywanie z ligi...*-) Proponuję okienko upewniające się czy na pewno chce się zrezygnować z występów w danej lidze... Zwykle jest tak, że jak na coś klikam to raczej wchodzę niż wychodzę...*-) Dzięki za troskę! PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: FORliga 2003 - runda jesienna 29.09.03, 19:22 ugugunana napisał: > > Z FORligi raczej łatwiej zostać karnie relegowanym za ścisłą abstynencję...*- ) hehe, w czołówce FORligi aż roi sie od abstynentów. ja, ugi, marsl - sami kurna nie pijący. kto wie, może to jest własnie klucz do sukcesów:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 17.10.03, 08:40 Misie pobudka !!! Do zimy jeszcze troche czasu :) Po 2 tygodniach przerwy zmuszony byłem przeprowadzic parę zmian w zespole - kontuzje, choroby...no ale cóż kolejka bardzo ciekawa i może być różnie. Życzenia sukcesów dla FORligowców i do góry wątku ! Odpowiedz Link Zgłoś
tompie Re: FORliga 2003 - runda jesienna 17.10.03, 13:18 Fakt wszyscy spią.Albo maja juz dosc.Jakos nam wszystkim nie zbyt idzie w tej rundzie indywidualnie i jako liga tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 17.10.03, 17:46 Do końca już blisko.Jakoś dociągniemy. Ale styl faktycznie może być żenujący.Wymuszone zmiany na tą kolejkę i już 8 pkt.w plecy.Czy "nowi" to odrobią? Pożyjemy,zobaczymy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: FORliga 2003 - runda jesienna 18.10.03, 12:15 Witam! U mnie rewolucja kadrowa też pochłonęła osiem punktów... Z zespołem pożegnał się bramkarz i trzech defensorów... Na zieloną trawkę poszli: Liberda, Cios, Gęsior i Kościelniak, który miał być tajną bronią na jedną kolejkę ale okazał się być niewypałem - a już, już miałem kupić Jopa...*-) Cóż, kupiłem go teraz wraz z dwójką kolegów z Wisły - Piekutowskim i Baszczyńskim... Zobaczymy efekty... Brakuje mi 28 pkt do drugiej transzy od sponsora... Może sie uda? *- ) Od kilku kolejek odpieram, atakującą drugą pozycję grupę... Tak mnie to wyczerpuje psychicznie, ze chyba odpuszczę i dam się komuś wyprzedzić...*-) Odpuszczam w składzie: Pie,Bas,Jop,Mły,Bur,Szy,Mil,Bro,Fra,Ras,Svi... DRŻYJCIE! *-) Pozdrowienia i powodzenia! UgU Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: FORliga 2003 - runda jesienna 20.10.03, 10:44 He,he... No i "odpuściłem" rezygnując z Gęsiora i sadzając na ławce Dembińskiego, o którego rzekomej chorobie donosiły mass media...*-) Jak w wiekszości kolejek zatem, znów mogło byc lepiej... Jednak nie mam powodów do wielkich narzekań... Nowe nabytki się sprawdziły, wymagane 28 pkt. udało się zdobyć z nawiązką... Wg. wstepnych obliczeń mam 53 pkt. (po uwzględnieniu transferów)... Na doścignięcie Chechaouena nie mam już co liczyć (walcz w generalce!) ale zapowiadam bezpardonową walke o drugie miejsce... W końcowej klasyfikacji, bardzo chciałbym skończyć w pierwszej setce choć wiem, że będzie to niezwykle trudne... No i... do góry FORligo! Apap... P.S. Chyba stracę pozycję wicelidera... Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: FORliga 2003 - runda jesienna 20.10.03, 15:21 o w morde, jestem 9 w generalce! a to ci dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 21.10.03, 08:05 Gratki !!!! Mogę Ci mówić Mistrzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
klimon Re: FORliga 2003 - runda jesienna 21.10.03, 18:47 gladiatory na miejscu 5 i reprezentuja forlige w punktacji :) gratuluje chechaouenowi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tompie Re: FORliga 2003 - runda jesienna 30.10.03, 15:40 chechaouen napisał: > o w morde, jestem 9 w generalce! a to ci dopiero... Jak dziewiaty jak piaty rewelka gratuluje jeszcze nikt z for ligowcow nie był tak wysoko. TAK CZYMAJ Pozdrawiam P.S miałeś Mirku zrobic kapitanem Reissa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsl Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: 157.25.130.* 30.10.03, 16:54 Jak to pisał był 9 :)) Niestety jako jeden z nielicznych z TOP10 Che nie miał Reksia :((. Ciekawe jak zapunktują Wiślacy? Che - Skuter jeszcze jest w zasięgu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chechaouen Re: FORliga 2003 - runda jesienna IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 31.10.03, 00:11 ta, niestety w tej kolejce nędza. cały czas przed ta kolejka chciałem kupić Reissa i się w końcu rozmysliłem:((( u mnie tylko coś koło 54 punktów więc ze ścisłej czołówki wypadnę i to mocno. i pucharu tez nie obronię, bo matbli rzutem na taśmę (Brasilia) chyba mnie ograł. cóż, trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 31.10.03, 08:23 tompie napisał: > P.S miałeś Mirku zrobic kapitanem Reissa! Witam. Tak miałem, ale postawiłem na Żurawia bo nigdy na nim źle nie wychodzę a jak to zmieniam to i owszem :) p.s. miałem kupic tez madeja a namówiłeś mnie na grzelaka :) aj że też Cię posłuchałem.... no cóż ale i tak jest to moja rekordowa kolejka. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 30.10.03, 11:14 Piszę by podnieść trochę wątek który umiera.... Na XI kolejkę zainwestowałem w Reissa , szkoda tylko że nie został kapitanem . Z drugiej strony zobaczymy co zrobi dzisiaj Żuraw. Najbardziej wkurzony jestem z wyboru pomocnika. Od weekendu nastawiałem się na kupno pomocnika z Lecha. Madej Czy Grzelak, Grzelak czy Madej i wybrałem Grzelaka a Madej 3 asysty i szlak by go trafił. Na ostatnie kolejki chyba dam już sobie spokój z Saganem. Chłop nastawia celownik i nastawić go nie może a Svitlica co qrna kopnie to wpada... Z drugiej strony kusi powrót Dawidowskiego . Mamy 1,5 tyg. przerwy i trzeba będzie podjąć decyzję . Wysokie miejsce w lidze już raczej nierealne ale trza pożegnać się z honorem :) Pozdrawiam FORligowców i apeluję o większą aktywność !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elektron77 Re: FORliga 2003 - runda jesienna 30.10.03, 19:07 Ja przed tą kolejką miałem podobne dylematy. Sagana kupiłem w poprzedniej Reissa w tej kolejce i nawet dałem mu opaskę kapitana. Oboje mnie nie zawiedli i liczę mimo wszystko że Sagan wreszcie zaskoczy. Co do pomocy to mieszam jedynie w ustawieniu Brasilia - Brożek, niestety z reguły na odwrót niż Ci zdobywają punkty. Najpewniej chyba spisuje się u mnie obrona - to już 3-cia kolejka z rzędu w której nie dokonałem żadnych zmian w tej formacji. Pozdrawiam Elektron Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: FORliga 2003 - runda jesienna 30.10.03, 20:51 wiem ze troche pozno;-) ale serdecznie witam kolegow z FORligi :-))))))) ciesze sie ze znow moge z Wami grac!!! Odpowiedz Link Zgłoś