Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Einikis i Fietisow out!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.01, 15:36
    i bardzo dobrze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Morphie Re: Einikis i Fietisow out!!! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 23.12.01, 17:09
        Ze nie ma juz Einikisa - fakt, ale Fetisov... to kto teraz bedzie gral jako
        PF??? Jeden Wiekiera???? Tomczyk to raczej trojka. Eh ja osobiscie najlepiej
        wspominam czasy Muliego Katzurina. Muli wroc!!! :)
        • drops1 Re: Einikis i Fietisow out!!! 23.12.01, 18:25
          Dla mnie powinni wypier....przede wszystkim dzilaczy, którzy płacą takim
          grajkom po 300-450 tys. dol za sezon!!!! Nie chce mi się nawet liczyć, ile to
          złotówek, co za to można kupić, ile szkółek sportowych utrzymac itd. Ale
          działacze z Wrocławia dzielą i rządzą, pzecież to nie ich talary! A sponsorzy
          są ślepi???
        • Gość: zdziwion Re: Einikis i Fietisow out!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 13:26
      • Gość: XXXX PROKOM ZACIERA JUŻ RĘCE!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.01, 11:50
        Schetyna powoli traci cierpliwosc. I cos wydaje mi sie ze Urlep nic juz w tym
        roku nie pomoze. Szczegolnie patrzac sie na gre Prokomu. A jaka potega bylby
        Wroclaw gdyby zamiast tych wszystkich niezrozumialych do konca roszad wsrod
        trenerow Schetyna dal urlepowi budowac druzyne a nie traktowac go jak gasnice
        strazacka. Moze graliby brzydko, ale skutecznie.
        • drops1 Re: PROKOM ZACIERA JUŻ RĘCE!!!!!! 26.12.01, 12:31
          Prezes Schetyna żyje chyba w innym wymiarze. jak oglądalem w TV jego świateczne
          życzenia dla kibiców, to miałem wrażenie, że przemawia do mnie wielki Zdobywca,
          przynajmniej jednego z europejskich pucharów. Obiecywał, biedaczyna, że w
          przyszłym roku, to my im pokażemy itd. A na koniec dodał, że ...są jeszcze
          piłkarze nożni, MŚ 2002 i to będą emocje. A gdzie tu związek z Ideą i
          dyscypliną pana Schetyny???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka