Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co Wy na to?

21.08.03, 12:21
    ciekawe co powiecie na pomysł ograniczenia liczby zawodników z jednego klubu
    do powiedzmy 3 w wyjściowej "11" - oczywiście od rundy wiosennej...
    myślę że to uatrakcyjniło by grę i spowodowało że wreszcie prezesi zaczną
    kupowć graczy z innych zespołów niż tylko Groclin i Wisła (jak ma to miejsce
    obecnie - większość zeposłów z pierwszych miejsc to 5 z Wisły, 5 z Groclinu i
    ewentualnie jeden z Amiki albo Górnika). Wreszcie trzeba byłoby poważniej
    zainteresować się składami także słabszych drużyn - Świtu czy Polkowic a nie
    tylko "3 zespoły na krzyż"
    co wy na to?
    Obserwuj wątek
      • gdabski Re: co Wy na to? 21.08.03, 16:43
        Takie coś było już w pierwszej (?) edycji Wygraj Ligę i były najwyraźniej
        jakieś powody, z których z limitu tego zrezygnowano.

GD
        • predyktor Re: co Wy na to? 21.08.03, 16:49
          może by i uatrakcyjniło, ale to też ryzyko postawic na jeden zespół
          Przyjrzyj sie w generalce wiele osób postawiło na LEGIE i co z tego - wpadli
          tak samo może byc z Groclinem i wisła nigdy nie wiadomo
          nie warto zmieniac
      • zby1 Re: co Wy na to? 21.08.03, 19:45
        To zły pomysł!!! Niech każdy kupi tego kogo chce, a i tak nie można kupić
        calej wisły czt Groclinu bo jest na to nie wystarczająca ilosc kasy
      • fruwaliks Re: co Wy na to? 21.08.03, 20:01
        Ja uważam, że jest to chybiony pomysł, choć intencje są dobre. Ja proponuję,
        ąby w regulaminie był taki oto zapis. "gracz może kupić 2 zawodników z Legii, 1
        zawodnika z Groclinu, 4 z Amiki i Górnika. Z pozostałych klubów można kupić 3
        zawodników pod warunkiem, że jeden z nich ma na imię Marek lub Adam i ma nie
        więcej niż 19 lat. Nazwisko jednego gracza musi zaczynać się na literę T, Y lub
        X w przeciwnym razie zawodnik traci prawo do zakupu 2 zawodników z Legii."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka