Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tenis stołowy w Poznaniu - gdzie?

20.02.08, 17:14
    witam,

Szukam miejsca gdzie można by w ramach aktywności ruchowej pograć amatorsko w
    ping ponga w Poznaniu. Może ktoś zna jakieś miejsca, jest jakas liga albo
    jakies inne społeczne przedsięwzięcie gdzie ludzie sie spotykaja i grają. Z
    góry dziękuje za info.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.komster.pl 14.07.08, 09:42
        Ja te z szukam takiego miejsca i nie mogę znaleść jakbyś coś miał daj znać na
        marcin.dziubich@gmail.com
        • Gość: Mateusz Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: 194.145.229.* 06.10.08, 14:04
          No to jest nas juz 3 + 3 moich znajomych. Tez chcielibysmy od czasu
          do czasu pograc. Znalezliscie juz cos? Z gory dzieki za info.
          • Gość: Kinga Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.netair.pl 09.10.08, 19:54
            Ja tez bym chetnie pograla... trzeba sie poruszac przez zime...
            dajcie znac jak cos znajdziecie: kiniapn@poczta.onet.pl
            • Gość: bartek Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: 212.67.150.* 16.10.08, 23:56
              ja tez gralem w tennisa w podstawowce teraz mam 22 lata i chcialbym wrocici i
              pograc amatorsko, a dalej sie zobaczy. Kiedys gralem w SP nr 27 na Winiarach.
              jak by co piszcie na bartek_wola@wp.pl
              • Gość: gray Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 22:18
                szukam miejsca gdzie mozna wynajac stol do tenisa stolowego, a jedyne co
                znalazlem to arena - centrum tenisowe, ale z kosztem wynajecia na 1h troche
                przesadzili (nawet 60 zl za stol!). bede szukal dalej ale jakby ktos znalazl cos
                innego to prosze o informacje(tkono@o2.pl)
                • Gość: jedrek Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.zegrze.maverick.com.pl 24.02.09, 21:33
                  Widzę że Poznań to pustynia jeśli chodzi o TS.
                  Kiedyś (jakieś 9 lat temu) mieszkałem jakiś czas we Wrocławiu, tam z wynajęciem
                  stołu nie było problemu (o ile dobrze pamiętam to w klubie "Burza" godz ok 2-3
                  zł) dodatkowo była grupa która wynajmowała całą salę dwa razy w tygodniu po ok 3
                  godz i to wynosiło na początku 30zł potem ok 50zł za miesiąc.
                  Raz w miesiącu miasto organizowało turniej w cyklu rocznym wychodziło 10, z tego
                  8 najlepszych wyników liczyło się do klasyfikacji końcowej.
                  Nie było jakichś rewelacyjnych nagród, ale dyplom czy medal dla amatora, któremu
                  sama gra sprawiała frajdę w zupełności wystarczył.
                  Dodatkowo raz w roku organizował turniej PTTK, oraz był turniej o "Złotą rakietkę"
                  Nie wspomnę o turniejach w okolicy Wrocławia np Wołów czy Oława.
                  Dla kogoś kto lubił TS eldorado, tylko pozazdrościć...
                  A tu co? Nawet poodbijać nie ma gdzie :-(
                  • Gość: Vyzygota Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.icpnet.pl 17.03.09, 17:00
                    Też jestem zażenowany brakiem miejsca do gry w TS. A kocham to
                    miasto.
                    • Gość: gosc Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: 84.13.173.* 06.04.09, 03:34
                      Poznan faktycznie to nie eldorado TS, ale klubow tenisa stolowego troche jest,
                      proponuje zajrzec na strone PZTS, jest tam lista klubow z adresami.

Pzdr.
                      zawodnik.
        • Gość: SS Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.15, 14:20
          Też jestem zainteresowany

www.sigmaservice.com.pl
          • Gość: slwia Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.centertel.pl 15.03.15, 21:31
            Mozna pograc na Starym Żegrzu 1jedt tam klub tenisa stolowego 504 48 22 68
          • Gość: Sylwia Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.icpnet.pl 28.02.16, 19:54
            Wejdz na facebooka skts Rataje 50 lub znajdź inf o Poznań open 2016 tenis stołowy. Cykl turniejów
      • Gość: Łukasz Budzyński Jest gdzie grać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 12:54
        Podajcie swoje adresy e-mail to wyślę Wam aktualną informację dotyczącą oferty Lubońskiego Klubu Tenisa Stołowego. Luboń /k. Poznania. Mój adres: lbudzynski@o2.pl. Pierwsze turnieje dla amatorów. 16.05. i 06.06.
        • Gość: WALDEK Re: Jest gdzie grać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:07
          WITAM
          JESTEM ZAITERESOWANY
          PROSZĘ O WIADOMOŚĆ.
      • Gość: trener Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 11:35
        Jest możliwość grania w tenisa stołowego w klubie Rondo ul.Przybyszewskiego 56 w
        poniedziałki od rana do 15.30 we wtorki do godz.18 w środy do 15.30 w czwartki
        do 18 w piątki do 16.30 chyba że ktoś chciałby trenować także w klubie to są
        możliwe również inne godziny jak będzie więcej chętnych do gry amatorskiej
        możemy zorganizować również inne godziny
        tel. 602 769 027
        • Gość: wsm Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.icpnet.pl 26.05.09, 16:05
          na piastowskim tez jest jedno miejsce do grania,jesli ktos ma ochote pograc i
          sie umowic to niech da znac na gg 45674620
      • Gość: ola Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 18:00
        Witam!
        Też chętnie bym pograła, ale trudno i o miejsce i o kogoś do gry (ja
        mam 41 lat). Czy znaleźliście jakie miejsce w Poznaniu dla amatorów?
        Może coś na Piątkowie? Proszę o informację. ola.011@op.pl
      • Gość: grzesiek Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.icpnet.pl 03.07.13, 19:41
        hej na osiedlu stare żegrze jest klub tenisa stolowego. maja nawet najlepsza zawodniczke w wielkopolsce. można tam przyjść i pograc za symboliczna oplate i nawet można wykupić lekcje z trenerkami, kiedyś tam chodziłem byłem bardzo zadowolony, niestety teraz się przeprowadziłem i mam bardzo daleko :( ale miejsce polecam,ps. nie wiedziałem ze tak można grac w ping ponga :)
        • Gość: ewka Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.icpnet.pl 15.10.13, 09:57
          hej
          czy nadal jesteście zainteresowani grą w TS chciałabym pograć a nie bardzo mam partnera/kę, gram amatorsko. mój email: ewelinka00082@wp.pl
      • Gość: Marcin Lech Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 11:39
        Sala rekreacyjna Sport-fit .

• natalia0235 Spełnij marzenia chłopców 21.10.13, 09:12
        Witam serdecznie.
        Szukam osoby która chciała by spełnić marzenia trzech wspaniałych chłopców z rodziny wielodzietnej gdzie jest 6 dzieci. Rodzina nie prosi o pieniążki prosi o znalezienie sponsora który by opłacił uczestnictwo chłopców w klubie sportowym oraz zakupił im niezbędne do tego rzeczy, chłopcy marzą o tym klubie.
        Więcej informacji o rodzinie i klubie w mailu natalia0235@onet.pl

DROGIE MAMY MOŻE ZNACIE OSOBY KTÓRE BY POMOGŁY CHŁOPCOM.
      • balubalu333 Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? 29.01.15, 12:24
        mam zamiar otworzyć taki klub z tenisem stołowym...zastanawiam się czy byliby by chętni
        • Gość: sylwia Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.centertel.pl 15.03.15, 21:35
          A gdzie chcesz ten klub otworzyc ? Gdzie masz sale ze stolami
      • balubalu333 Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? 29.01.15, 12:32
        witam,otwieram klub do gry w tenisa stołowego,zastanawiam się czy byli by chętni do niego zaglądać i amatorsko pograć oraz aktywnie i miło spędzić czas
        • Gość: bodex12 Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: 46.22.171.* 01.03.15, 23:38
          Ja był bym jak najbardziej zainteresowany. Prosił bym o kontakt mailowy bodziewski@gmail.com
          • Gość: magus Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.echostar.pl 17.03.15, 20:04
            I co z tym klubem?
      • Gość: Sylwia Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.centertel.pl 15.03.15, 21:23
        Mozna pograc na Ratajach os Stare Żegrze wtorek od 17
        • Gość: Michal Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.icpnet.pl 13.07.15, 22:19
          Chętnie wynajmę stół na podolanach lub w innym miejscu i program z kimś , chętni piszcie na michal198511@wp.pl
      • Gość: Eryk gra IP: 217.8.166.* 16.07.15, 12:22
        Witam,
        Też jestem chętny na grę, najlepiej Podolany.
        Poziom początkujący.
        commonink@gmail.com
        • Gość: Renata Re: gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.15, 17:29
          Zapraszam na grupowe oraz indywidualne treningi tenisa stołowego które odbywają się w Parku FairPlayce na ul.Bożydara 10. Więcej informacji pod numer tel.61/8287904
      • Gość: Tomek Zajęcia Tenisa Stołowego IP: *.gaz-system.pl 20.08.15, 14:03
        Witam serdecznie,
        Od 2 września ruszamy z zajęciami na os. Piastowskim 65 w szkole nr 14.
        Oferta gry przedstawia się następująco:
        Poniedziałek, Środa oraz Czwartek w godzinach 18.00-19.30 oraz 19.30-21.00 będą dostępne stoły do gry.
        Koszt gry dla jednej osoby 10zł/1,5h .
        Jest również możliwość stałej rezerwacji stołu na dany miesiąc.
        Jeśli zbierze się grupa 6 osób chętnych to w czwartki bedą organizowane treningi grupowe. (Koszt uczestnictwa 40 zł/ 1,5h).
        Gra z robotem 30zł/1h.
        Istnieje również możliwość treningu (szkolenia) z naszymi doświadczonymi zawodnikami.( całkowita kwota 80zł/ 1,5h)
        Serdecznie zapraszam.
        Mail: fansektorupiatego@wp.pl
        PS. W zwiazku ze sporym zainteresowaniem proszę w treści maila wpisać dzień oraz godzinę w której będą chętni Państwo grać. Do dyspozycji 6 stołów DONIC25.
      • Gość: Karolina Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.icpnet.pl 11.11.15, 21:23
        Szukam osoby do pogrania w tenisa stołowego, poziom podstawowy.
        Najlepiej okolice Rataj.
        karolinasz13689@gmail.com
      • Gość: Kamil Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.free.aero2.net.pl 28.03.16, 22:28
        Ja chętnie z kimś pogram - Poznań - Rataje. E-mail: addb1@o2.pl
        Kamil
      • Gość: Sylwia Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.icpnet.pl 12.09.16, 13:49
        Zapraszam wszystkich na eliminacje do Mistrzostw Europy w tenisie stołowym. 27.09.2016r. hala ul Chwialkowskiego godz 17.00 dawno nie było takiej imprezy w Poznaniu i Wielkopolsce.
        Polska-Szwajcaria Natalia Patryka, Katarzyna Grzybowska
      • mar_7575 Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? 09.03.17, 19:59
        Szukam osoby do pogrania w tenisa stołowego w tygodniu godziny popołudniowe lub sobota rano mareknawrocki75@gmail.com
        • adiwaw Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? 15.12.18, 10:19
          Szukam chętnych osób do pogrania w tenisa stolowego.terminy do dogadania.i będę wdzięczny za info gdzie można pograć za darmo albo za niewielką opłatą. :) kontakt: jamal@onet.eu
      • Gość: MistrzGildii Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.30.22.101.mobile.internet.t-mobile.pl 11.11.23, 19:57
        Najlepsze miejsce do nauki gry w tenisa stołowego to GILDIA TENISA STOŁOWEGO WIRY!!!
        Zobaczcie sami: www.facebook.com/gildiaTS
        A tutaj regularnie publikujemy filmy szkoleniowe z lekką dozą humoru ;)
        www.youtube.com/watch?v=Mj7G7cA29a8&list=PLiDLXLVBFy_Vl4ZIXN1cZ1kxxqjZAw_nH&pp=gAQBiAQB
        zapraszam do kontaktu : gildiats@gmail.com
        • Gość: MistrzGildii Re: tenis stołowy w Poznaniu - gdzie? IP: *.30.22.101.mobile.internet.t-mobile.pl 11.11.23, 19:59
          wkradł się błąd w mailu poprawny to: gtswiry@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka