Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu"

IP: *.dowco.com 30.05.08, 20:21
    Czy ten gostek ktory przeprowadzal wywiad jest normalny?
    Wyglada na lekko pie..ietego!
    Obserwuj wątek
      • Gość: spoko-spoko Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.dsl.bell.ca 30.05.08, 20:23
        "Mówi się, że jego uderzenia mają siłę 13-tonowej ciężarówki"
        Taaaa. raz nawet slyszalem ze 14-tonowej.
      • Gość: Obserwator Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.ztpnet.pl 30.05.08, 21:09
        lol dokładnie :D Pijany lub naćpany! :D
        • Gość: ddd Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 21:40
          A Nastula dostanie znów bęcki jak to było wcześniej....
          • Gość: Post Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.acn.waw.pl 31.05.08, 04:12
            Nastek "bęcki" dostawał od absolutnie najlepszych zawodników MMA na świecie... A
            kim jest przeciwnik Nastuli? Powinno być gładkie zwycięstwo naszego zawodnika.
      • Gość: nonie Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 21:39
        ten sport to MMA panie redaktorze. Wypada wiedzieć zwłaszcza że jest dyscypliną
        wypierającą powoli boks w Stanach.
      • Gość: bigOS Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.icpnet.pl 30.05.08, 21:39
        Typ wywiadowca miał prompter w zegarku i musiał na niego patrze. Hehehe
      • Gość: akryl Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 21:46
        gazeta.pl jako szanujący się portal sie portal powinna go wy...bać na zbity pysk
        tego redaktorzyne z bożej łaski, pajac. Zazwyczaj nie pisze komentarzy ale tym
        razem musiałem uff
      • Gość: fgh hehehehe odniosłem takie samo wrażenie IP: *.dedyki.pl 30.05.08, 22:04
        Gość portalu: dynka napisał(a):

> Czy ten gostek ktory przeprowadzal wywiad jest normalny?
        > Wyglada na lekko pie..ietego!
        • Gość: Lou Re: hehehehe odniosłem takie samo wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:18
          Lekko?? Jest zdrowo pier..ty!
          PS. Ten prompter w zegarku mnie rozłożył :D:D:D
      • Gość: Działa nawalony Ten koleś z mikrofonem nawalony jak tramwaj :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:39
        Rany.. kogo zatrudnia GW ;) I to w dodatku facet z działu sportowego.
      • Gość: malkuth co to było? sie uśmiałem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:46
        gość przepowdzający wywiad dorabia w miesięczniku LOGO i pajacuje
        tam próbując różnych sztuk walki później pisząc "głębokie artykuły",
        ostatnio próbował walki na noże.
        Po jego artykule na stronie następnej reklama noży...
        Jak dla mnie śmieszny gość.

A Nastuli życzę zwycięstwa.
      • Gość: ggg Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:52
        Gość portalu: dynka napisał(a):

> Czy ten gostek ktory przeprowadzal wywiad jest normalny?
        > Wyglada na lekko pie..ietego!

1:53 - 2:23 :)))
      • Gość: masruba logout Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.08, 01:40
        spodziewałem się bóg wie jakich głupot po tych komentarzach waszych, a tu zwykły
        wywiad i tylko odrobinę niecodzienna postawa dziennikarza. zgaście podjar
      • Gość: antrius Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.no.no.cox.net 31.05.08, 05:59
        koles byl faktycznie na fazie!!!

jaja jak berety!
      • Gość: kayzer Gala MCC Odwołana!!! IP: *.elk.mm.pl 31.05.08, 06:02
        gala ddwołana
        • Gość: tomi Re: Gala MCC Odwołana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 15:01
          Czy coś wiadomo dlaczego odwołano galę?
          Na ticketpro i mcc jakieś bzdetne (na pewno nieprawdziwe) oświadczenia

• Gość: Kayer Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.elk.mm.pl 31.05.08, 06:03
        GALA nie odbędzie się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka