Gość: dynka IP: *.dowco.com 30.05.08, 20:21 Czy ten gostek ktory przeprowadzal wywiad jest normalny? Wyglada na lekko pie..ietego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spoko-spoko Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.dsl.bell.ca 30.05.08, 20:23 "Mówi się, że jego uderzenia mają siłę 13-tonowej ciężarówki" Taaaa. raz nawet slyszalem ze 14-tonowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.ztpnet.pl 30.05.08, 21:09 lol dokładnie :D Pijany lub naćpany! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 21:40 A Nastula dostanie znów bęcki jak to było wcześniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Post Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.acn.waw.pl 31.05.08, 04:12 Nastek "bęcki" dostawał od absolutnie najlepszych zawodników MMA na świecie... A kim jest przeciwnik Nastuli? Powinno być gładkie zwycięstwo naszego zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonie Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 21:39 ten sport to MMA panie redaktorze. Wypada wiedzieć zwłaszcza że jest dyscypliną wypierającą powoli boks w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.icpnet.pl 30.05.08, 21:39 Typ wywiadowca miał prompter w zegarku i musiał na niego patrze. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akryl Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 21:46 gazeta.pl jako szanujący się portal sie portal powinna go wy...bać na zbity pysk tego redaktorzyne z bożej łaski, pajac. Zazwyczaj nie pisze komentarzy ale tym razem musiałem uff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh hehehehe odniosłem takie samo wrażenie IP: *.dedyki.pl 30.05.08, 22:04 Gość portalu: dynka napisał(a): > Czy ten gostek ktory przeprowadzal wywiad jest normalny? > Wyglada na lekko pie..ietego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou Re: hehehehe odniosłem takie samo wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:18 Lekko?? Jest zdrowo pier..ty! PS. Ten prompter w zegarku mnie rozłożył :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Działa nawalony Ten koleś z mikrofonem nawalony jak tramwaj :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:39 Rany.. kogo zatrudnia GW ;) I to w dodatku facet z działu sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkuth co to było? sie uśmiałem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:46 gość przepowdzający wywiad dorabia w miesięczniku LOGO i pajacuje tam próbując różnych sztuk walki później pisząc "głębokie artykuły", ostatnio próbował walki na noże. Po jego artykule na stronie następnej reklama noży... Jak dla mnie śmieszny gość. A Nastuli życzę zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:52 Gość portalu: dynka napisał(a): > Czy ten gostek ktory przeprowadzal wywiad jest normalny? > Wyglada na lekko pie..ietego! 1:53 - 2:23 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masruba logout Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.08, 01:40 spodziewałem się bóg wie jakich głupot po tych komentarzach waszych, a tu zwykły wywiad i tylko odrobinę niecodzienna postawa dziennikarza. zgaście podjar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antrius Re: Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.no.no.cox.net 31.05.08, 05:59 koles byl faktycznie na fazie!!! jaja jak berety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Gala MCC Odwołana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 15:01 Czy coś wiadomo dlaczego odwołano galę? Na ticketpro i mcc jakieś bzdetne (na pewno nieprawdziwe) oświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayer Nastula: Wszystko wyjdzie w "praniu" IP: *.elk.mm.pl 31.05.08, 06:03 GALA nie odbędzie się! Odpowiedz Link Zgłoś