Gość: zolwik IP: *.techentrance.com 04.06.08, 12:29 wiele moznaby powiedziec czy napisac slow, jednak nie oddadza one rozmiarow tej straty..szczere kondolencje dla najblizszych; Agato, na zawsze zostaniesz w naszej pamieci "zlotko" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ['][']['] Agata Mróz odeszła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 12:30 Dlaczego ?????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 Re: Agata Mróz odeszła... 04.06.08, 12:34 straszna wiadomosc... :(( Całej Rodzinie wyrazy współczucia. Córczce siły do dalszego życia bez Mamy :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
repo Agata Mróz odeszła... 04.06.08, 12:53 Fenomenalna sportsmenka, była częścią drużyny, która zawładnęła sercami Polaków, również moim. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszko631 Agata Mróz odeszła... 04.06.08, 21:09 To wielka tragedia na zawsze zostanie w naszej pamieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Agata Mróz odeszła... IP: 195.117.253.* 05.06.08, 12:12 bardzo mi przykro ze odeszla tak mloda osoba ja tez stracilam brata ktory mial 24 lata jego juz nie ma 4 lata a ja do dzis nie moge sobie z tym poradzic ona juz nic nie czuje a co z nami ktorzy zostali jak zyc z tym dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala3421 Agata Mróz odeszła... IP: *.augustow.mm.pl 05.06.08, 13:06 To przykre zostawic córkę przez chorobę mimo temu to nie jej wina gdyby mogła cofnąc czas na pewno bym pomogłą byłą fantastyczną siatkarką chciała bym ją poznac ale nie mogę bo jej już niema <płacz><wzruszenie> bardzo mi i moim rodzicom jest przykro!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksz Agata Mróz odeszła... IP: *.toya.net.pl 11.06.08, 00:27 Ja też straciłem bliską osobę, jest to straszne i nie każdy potrafi to zrozumieć, ale trzeba się trzymać dalej. Wyrazy współczucia dla bliskich i Dużo Zdrówka dla Nowego człowieka, który dzięki dzielnej kobiecie jest z nami. Odpowiedz Link Zgłoś