Gość: nick IP: *.icpnet.pl 18.08.08, 17:07 gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adamowi [...] IP: *.infocoig.pl 18.08.08, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miguel Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi .. IP: *.53.jawnet.pl 18.08.08, 17:14 szczerze, skromnie i najlepiej na świcie. Szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: *.net.pulawy.pl 18.08.08, 17:58 sam jestes nieudacznik jak nie wierzysz to po co obrazasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziulas Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 17:22 Wielki szacun za wielkie sportowe emocje i niesłychaną pogodę ducha, która emanuje z tego wywiadu. Dzięki za dzisiejszego blanika. Mega pozdowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BCOOL Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 17:23 Brawo Leszek ! Klasa !! Odpowiedz Link Zgłoś
lourelou Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi .. 18.08.08, 17:31 Piękny skok, piękny człowiek. Najlepsze życzenia i gorące dzięki za ten medal! Odpowiedz Link Zgłoś
gmendakiewicz Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m 18.08.08, 17:55 Wielki szacunek za medal, ale jeszcze wiekszy za to, jakim jest Pan czlowiekiem. Przeczytalem wywiad i jest pod wielkim wrazeniem. Moze rzeczywiscie warto sie telemarku nauczyc i w Vancuver pieknie sko(ń)czyć kariere:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: 193.120.72.* 18.08.08, 18:18 hahaha, ateisci sie odezwali. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Ech, dlaczego zawsze znajdzie się jakiś troll 18.08.08, 18:28 który w reakcji na własne kompleksy czepia się tak wspaniałych ludzi jak Blanik. A z swojej strony WIELKIE GRATULACJE PANIE LESZKU !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 18:07 Bardzo ładnie Pan to powiedział. Serdeczne gratulacje za medal i za postawę. Odpowiedz Link Zgłoś
lewulka [...] 18.08.08, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el brawo! brawo! brawo! IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.08, 18:57 kapitalny facet! skromny, ale do bolu profesjonalny - gdyby tak reszta naszych "gwiazdek" miala choc odrobine tej klasy... wielki szacunek, panie Leszku! Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 To super, ze wszyscy sie z nim ciesza ;-) 18.08.08, 19:04 Ludzie, ilu to malkontentow. Blanik wierzy w co chce i wam nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Pieknie! Gratulacje! IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.08, 19:09 Niedosyc, ze zwyciestwo to jeszcze ujal mnie ta pokora (praca of course tez). A skoro juz wspominal w rozmowie Szymona Koleckiego. Obaj od Sydney czekali osiem lat na kolejne medale. I w wielkim stylu i przeciw wielu przeciwnoscia losu im sie udalo. Ciezka praca, mocny charakter, pokora i ... sprzyjanie z gory pomoglo. Gratuluje Wam obu, dostarczyliscie mi wiele niezapomnianych emocji. Zreszta jak wszystkim kibicom :) Odpowiedz Link Zgłoś
sapinek Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi ... 18.08.08, 20:11 gratulacje !! naprawde kawal swietnej roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m 18.08.08, 20:17 Gratulacje. Tylko po co mieszać w to Najwyższego ? Czyżby Najwyższy z sobie tylko wiadomych przyczyn wybrał Blanika a przepędził Dołęgę, siatkarki, szermierki, Ziółkowskiego i Otylię ? Najwyższy ma co innego do roboty, niż oglądać skoki przez konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 21:11 Z tego co piszesz wiadomo, że na pewno nie patrzy na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: *.infocoig.pl 18.08.08, 21:20 ty nic nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: 217.153.242.* 18.08.08, 22:20 jesli najwyzsszy by decydowal o takiej glupocie to....szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: 77.242.227.* 19.08.08, 00:42 Najwyższy uziemił siatkarki, bo są wyższe od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 20:19 Świetny facet :) Ciężko pracował, a i wiary się nie wypiera a ją pokazuje - naprawdę świetnie! No i wzruszył mnie tym zdjęciem Jego synka :)) GRATULUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owczarek [...] IP: *.aster.pl 19.08.08, 00:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 20:54 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi ... IP: 212.76.37.* 18.08.08, 21:02 Lis się mylił - bo się spieszył przedwczoraj pisząc o klęsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 21:24 Wspaniały człowiek, wielki sportowiec, wzruszyłam sie czytając ten wywiad. Panie Leszku gratuluję i dziękuję za emocje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi .. IP: *.limes.com.pl 18.08.08, 21:35 Gratulacje! Wzruszyłam się czytając ten artykuł, jest Pan wspaniałym człowiekiem. Należał się Panu ten złoty medal, wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre ucho Lechu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 21:48 też sie dziwię, że Ci pozwolił tu w Pekinie. Niby Najwyższy wie wszystko, ale chyba nie usłyszał Twego "qu.. mac" po drugim skoku ;) Na Eurosporcie było to słychać wyraźnie, ale pewnie Najwyższy słuchał wtedy TV "TRWAM" ;) a tak już poważnie to serdeczne gratulacje (za takiego cudownego synka tez) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZXCV Blanik: Zastanawiam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 21:55 No to nieźle admin poszalał, kasując posty. W duchu, zaiste, najwyższej tolerancji. ;) Ale przynajmniej lourelou będzie zadowolona(-y). Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy mi ... 18.08.08, 22:00 Gratulacje, to wielki moment dla Polski, pierwsze złoto w gimnastyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: 195.205.202.* 18.08.08, 22:15 od razu widać, że to pobożny człowiek, a nie jakiś komuch, czy liberał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: 77.242.227.* 19.08.08, 00:44 > od razu widać, że to pobożny człowiek, a nie jakiś komuch, czy > liberał Doskonały, jajcarski komentarz, po prostu posikałem się, poproszę o dalsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: *.cust.tele2.se 19.08.08, 01:54 Ale sie troche osmieszyl tym Najwyzszym. Niewatpliwie pracowity czlowiek, ale po co miesza swoja religie do tego ? Moglby zachowac sobie to dla siebie. Nawet JP II mowil, ze Najwyzszy (ten w ktorego JP II wierzyl) w wyniki sportowe sie nie miesza. Brawa za medal, za PRACE, za solidne przygotowanie, bo bez pracy to i NajNajNajwyzszy by nie pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matik Re: Blanik: Zastanawiam się, dlaczego Najwyższy m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 22:47 Niby dlaczego się ośmieszył? Dlaczego tak wielu ludzi tak bardzo irytuje każda wzmianka o Bogu? na każdym kroku wojujący ateiści. A Blanik wspaniały człowiek. Pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikser73 Pozwolił bo jest Pan porządnym człowiekiem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 23:18 prawdziwym sportowcem trzymającym się z dala od używek wszelkiego rodzaju! Odpowiedz Link Zgłoś