Gość: werty IP: 62.233.164.* 24.10.03, 12:35 dzisiaj walczy barmaka-Iwoncia, jaki wynik obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen iwoncia wygra, bo tak... 24.10.03, 12:38 przecież walka jest ustawiona, to jasne jak słońce... a potem iwoncia wygra program, a potem dostanie do prowadzenia jakis debilny programik w polshicie... Odpowiedz Link Zgłoś
ellesar-u Re: iwoncia wygra, bo tak... 27.10.03, 15:32 Dla mnie ta walka byla jedna wielka komedia Walke ogloszono na kilka tygodni przed jej rozpoczeciem. Caly czas ja reklamowano, rozglaszano. Nie wiem czy ktos zauwazyl, ale w tej "reklamie" brakowalo jednej podstawowej rzeczy... nie podano imienia i nazwiska przeciwniczki. Nie zebym cos sugerowal, ale Monike Petrova wyssano z palca Uswiadomilem to sobie na kilka minut przed walka, kiedy podawali bilans walk Bulgarki. Szesc wygranych spotkan i... piec przegranych. czy tak wyglada kandydatka ktora pretenduje do tzw. mistrzostwa swiata? Wszyscy sedziowie punktujacy pochodzili... z Polski. Skandal jakich malo Malo tego Bulgarka padla psychicznie zanim walka sie rozpoczela. Dziewczyna ma tylko 19 lat. Guzowska 29. Do tego tysiace kibicow Guzowska wcale nie byla taka dobra jak to naglasniano. Wszyscy byli pewni ze Guzowska znokautuje Petrova w pierwszej rundzie. Jesli cos pojdzie nie tak, to moze w drugiej... Nokautu zadnego nie bylo, nawet sie na niego nie zanosilo. Bulgarka padla 3 razy na parkiet, ale nie bylo to efektem "wspanialej" formy Guzowskiej Komercyjna walka, z gory nastawiona na rozglos Guzowskiej i reklame Baru Niestety, ale wynik tez byl do przewidzenia. Polsat i ATM nie pozwolili by sobie na przegrana, bo jak to swiadczy o "najbardziej ogladanym programie TV w Polsce"? Zeby dolac oliwy do ognia... Leszek z Baru nie zapamietal nawet jak sie nazywa przeciwniczka Guzowskiej. Profesjonalizm pelna geba Niech zyje komercja Odpowiedz Link Zgłoś