Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: 62.233.164.* 24.10.03, 12:35
    dzisiaj walczy barmaka-Iwoncia, jaki wynik obstawiacie?
    Obserwuj wątek
      • peteen iwoncia wygra, bo tak... 24.10.03, 12:38
        przecież walka jest ustawiona, to jasne jak słońce...
        a potem iwoncia wygra program, a potem dostanie do prowadzenia jakis debilny
        programik w polshicie...
        • ellesar-u Re: iwoncia wygra, bo tak... 27.10.03, 15:32
          Dla mnie ta walka byla jedna wielka komedia
          Walke ogloszono na kilka tygodni przed jej rozpoczeciem. Caly czas ja
          reklamowano, rozglaszano. Nie wiem czy ktos zauwazyl, ale w tej "reklamie"
          brakowalo jednej podstawowej rzeczy... nie podano imienia i nazwiska
          przeciwniczki. Nie zebym cos sugerowal, ale Monike Petrova wyssano z palca
          Uswiadomilem to sobie na kilka minut przed walka, kiedy podawali bilans walk
          Bulgarki. Szesc wygranych spotkan i... piec przegranych. czy tak wyglada
          kandydatka ktora pretenduje do tzw. mistrzostwa swiata?
          Wszyscy sedziowie punktujacy pochodzili... z Polski. Skandal jakich malo
          Malo tego Bulgarka padla psychicznie zanim walka sie rozpoczela. Dziewczyna ma
          tylko 19 lat. Guzowska 29. Do tego tysiace kibicow
          Guzowska wcale nie byla taka dobra jak to naglasniano. Wszyscy byli pewni ze
          Guzowska znokautuje Petrova w pierwszej rundzie. Jesli cos pojdzie nie tak, to
          moze w drugiej... Nokautu zadnego nie bylo, nawet sie na niego nie zanosilo.
          Bulgarka padla 3 razy na parkiet, ale nie bylo to efektem "wspanialej" formy
          Guzowskiej

Komercyjna walka, z gory nastawiona na rozglos Guzowskiej i reklame Baru
          Niestety, ale wynik tez byl do przewidzenia. Polsat i ATM nie pozwolili by
          sobie na przegrana, bo jak to swiadczy o "najbardziej ogladanym programie TV w
          Polsce"?

Zeby dolac oliwy do ognia... Leszek z Baru nie zapamietal nawet jak sie nazywa
          przeciwniczka Guzowskiej. Profesjonalizm pelna geba

Niech zyje komercja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka