Gość: marcio amoroso IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 12:38 No to calkiem nieźle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksin Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: 80.50.5.* 19.11.03, 12:45 a dlaczego Hiszpania i Holandia satak wysoko? co oni ostatnio i nie tylko wygrali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablos Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 13:48 Gość portalu: ksin napisał(a): > a dlaczego Hiszpania i Holandia satak wysoko? > co oni ostatnio i nie tylko wygrali? Do rankingu nie licza sie tylko wystepy druzyn narodowych ale takze klubowych a tu musisz przyznac ze stoja wysoko ( szczegolnie Hiszpania) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobe Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: *.spray.net.pl 19.11.03, 14:01 Gość portalu: diablos napisał(a): > Gość portalu: ksin napisał(a): > > > a dlaczego Hiszpania i Holandia satak wysoko? > > co oni ostatnio i nie tylko wygrali? > > Do rankingu nie licza sie tylko wystepy druzyn narodowych ale > takze klubowych a tu musisz przyznac ze stoja wysoko ( > szczegolnie Hiszpania) :-) z tym sie zgodze ale co z Kostaryka?:) dlaczego jest az o 5 miejsc wyzej niz my? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statystyk Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: *.hipernet.com.pl 19.11.03, 14:49 > > > > > a dlaczego Hiszpania i Holandia satak wysoko? > > > co oni ostatnio i nie tylko wygrali? > > > > Do rankingu nie licza sie tylko wystepy druzyn narodowych ale > > takze klubowych a tu musisz przyznac ze stoja wysoko ( > > szczegolnie Hiszpania) :-) > > z tym sie zgodze ale co z Kostaryka?:) dlaczego jest az o 5 miejsc wyzej niz > my? Obydwaj sie mylicie. Do rankingu nie wlicza sie gier klubowych, tylko rozgrywki fifa (mistrzostwa swiata + eliminacje, puchar konfederacji), mistrzostwa kontynentow z eliminacjami, no i mecze towarzyskie. Podalem za: www.fifa.com/en/rank/procedures.html A Kostaryka w tym roku rzeczywiscie srednio grala, tylko jedna wygrana z miare dobra druzyna, bo Paragwajem. Widocznie maja duzy wplyw wyniki z 2002 i 2001 roku, kiedy dosyc dobrze grali, a w mistrzostwach swiata zdobyli nawet 4 punkty w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wfman Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 14:03 A zauważyliście, że w 30-tce nie ma Serbii i Cz? Mają kilka głośnych nazwisk, ale drużyna co najwyżej przeciętna (tak jak polska). Pokonaliśmy jedną drużynę z czołóki światowej i jedną przeciętną, notowaną nawet niżej od naszej. Nie wiem też skąd były zachwyty Basałaja, jakoby mecze Serbów (dawniej Jugosłowian) były inteesujące. Może poza jednym (jak odrabiali trzy bramki do Słoweńców w 10- tkę na ME)- przeważnie to nudny, bez zespołowych zagrań futbol. A już szczególnie jak spotykali się z Włochami albo Hiszpanami to wychodził z wszytkich tych trzech drużyn południowy "charakterek" - popisy fauli, złośliwości i często wręcz chamstwa. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Budnicki Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: 64.7.142.* 19.11.03, 14:08 Ja osobiscie uwazam, ze Polska powinna stac wyzej w tabeli. Nalezy sie w tej chwili naszym pozycja miedzy 10 a 15 miejscem na swiecie. Zastanawiam sie dlaczego USA stoi tak wysoko. Przeciez ten zespol nic nie reprezentuje, nie ma mocnej ligi, i zespol nie ma indywidualnosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 14:28 ilekroc czytam twoje komentarze zastanawiam sobie, czy ktos sobie nie robi jaj?:)) polska miedzy 10-15 miejscem na swiecie- hahahaha, chyba nie w tej dyscyplinie! a usa, nie wiem, czy pamietasz, zagralo w cwiercfinale mistrzostw swiata, to wystarczajacy powod, zeby umiescic ich tak wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki buahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:53 nie rozśmieszaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: *.spray.net.pl 19.11.03, 14:54 Gość portalu: Marek Budnicki napisał(a): > Ja osobiscie uwazam, ze Polska powinna stac wyzej w tabeli. > Nalezy sie w tej chwili naszym pozycja miedzy 10 a 15 miejscem > na swiecie. > Zastanawiam sie dlaczego USA stoi tak wysoko. Przeciez ten > zespol nic nie reprezentuje, nie ma mocnej ligi, i zespol nie ma > indywidualnosci. > Pozdrawiam w sumie wygralismy z Wlochami... wiec moze powinnismy ich w rankingu przeskoczyc...? :) 10-15 miejsce - ja uwazam ze 24 jest troszke na wyrost, ale przeciez sa to tylko statystyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: *.com 19.11.03, 14:21 aby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:46 Wg rankingu powinniśmy grać w EURO 2004, ale to tylko ranking :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Będziemy losowani z DRUGIEGO koszyka. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 15:55 Słowenia i Bułgaria są za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan statystyk prawda o statystyce IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.03, 16:20 Statystycznie rzecz biorac to jak wychodze z psem na spacer to i on i ja mamy po trzy nogi. taka jest prawda o statystyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wfman Re: prawda o statystyce IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 08:54 Inny dowcip z tej beczki: jak jeden stoi a drugi leży to staystycznie dwóch siedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Polska na 24. miejscu w rankingu FIFA IP: *.one.pl / 172.20.6.* 19.11.03, 18:13 Ja sie nie zgadzam z tym stanowiskiem Fify, poniewaz ona patrzy na ostatnie mecze a nie na gre w danym roku. Odpowiedz Link Zgłoś