navision 27.03.06, 20:40 Chciałem was poinformować że Douma nie jest juz Super Userem na tlenie. Przepraszam wszystkich których niesłusznie banowała i pozbawiała uprawnień na pokojach. Pozdro Navision Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprawa7 Re: odejście abaddonki 27.03.06, 20:51 Czujesz się odpowiedzialny za jej decyzje, Navisionie? Czy to oznacza, że to Ty z usera robisz Super Usera? Jeśli tak, to według jakich kryteriów? Odpowiedz Link Zgłoś
navision Re: odejście abaddonki 27.03.06, 20:58 nie ja _________________________________________________ Na fioleta trzeba sobie zasłużyć i dostają je tylko grzeczne dzieci, gdy stwierdzimy, że potrzebujemy pomocy w administrowaniu czatami to my przyjdziemy po CIEBIE, a nie Ty do NAS. ____ Pozdro Navision www.faq.tlen.brv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuckerbaby Re: odejście abaddonki 27.03.06, 21:05 Czy w takim razie na cześć odejścia abaddonki vel Doumy należy ogłosić żałobę narodową ? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: odejście abaddonki 27.03.06, 22:14 navision napiapisał: gdy > stwierdzimy, że potrzebujemy pomocy w administrowaniu czatami to my przyjdziemy > po CIEBIE, a nie Ty do NAS. > ____ > Pozdro > Navision > www.faq.tlen.brv.pl/ Bardzo mi się to spodobało, zabrzmiało prawie jak perspektywa "Bliskich spotkań 3-ego stopnia".;) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: odejście abaddonki 27.03.06, 22:30 Mam rozumieć, Navisionie, że zostałeś wydelegowany przez pozostałych fioletów do wyrażenia skruchy za błędy popełnione przez Doumę? Czy dajesz do zrozumienia, że Ty nie pochwalałeś jej zachowania? Możesz określić to jakoś dokładniej? Odpowiedz Link Zgłoś
kruska Re: odejście abaddonki 27.03.06, 21:45 Mam rozumiec , ze wczesniej fioletowa wladza byla zaslepiona i nie widziala nic nagannego w jej postepowaniu? czy ta skrucha jest wynikiem zblizajacych sie swiat?:] Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: odejście abaddonki 27.03.06, 22:01 no... to jednej mniej... jeszcze Dodi, równie mądre i jeszcze bardziej elokwentne dziewczę;) Najwyższy czas, żeby zrobić wiosenne porządki w fioletowej szafie... Dużo rozsądku przy nowych nominacjach;) Odpowiedz Link Zgłoś
narcyzka6 Re: odejście abaddonki 28.03.06, 14:18 Odczepcie sie od Dodi co ona wam zrobila. i nie pozwole na to żeby ja ktokolwiek tknął.a ty woow zajmij sie swoimi sprawami a nie plotkami na temat fioletow bo pożałujesz tego. A Dodi naprawde jest bardzo fajna dziewczyną i bede jej bronic i to co woow o niej piszesz niestety nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: odejście abaddonki 28.03.06, 14:21 Narcyzko - dała Ci już _SABA_usa_ to zielone wdzianko? Czy jeszcze nie zasłużyłaś na jej zaufanie? Odpowiedz Link Zgłoś
narcyzka6 Re: odejście abaddonki 28.03.06, 15:36 gagatka a czemu pytasz. to moja sprawa czy dostanę kolor i nikt inny nie powinien sie w to mieszać.jak dostanę to cie zawiadomię. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: odejście abaddonki 28.03.06, 15:45 Może i twoja, ale załatwiałaś ją na ogóle 40-tek i trochę mnie ten wątek wciągnął i jestem ciekawa dalszego ciagu. Rozumiesz... rzadko się widzi, żeby ktoś się tak płaszczył dla koloru. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuckerbaby Re: odejście abaddonki 28.03.06, 18:37 narcyzko, a co zrobisz woow? Ubierzesz się w kolorowy fraczek i będziesz ją kopać , kopać kopać aż tchu Ci braknie? Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: odejście abaddonki 29.03.06, 22:42 wiesz co, narcyzko?"nie chce mi się z tobą gadać"... Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: odejście abaddonki 27.03.06, 22:38 A Panie Przedmówczynie to tak dla podtrzymania prowokacji czy dały się nabrać, że to wpis Navisiona? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: odejście abaddonki 27.03.06, 22:55 navision napisał: > Chciałem was poinformować że Douma nie jest juz Super Userem na tlenie. Ty też wylądujesz na śmietniku historii czata, navision. Razem z doumą, torątorątorą, blaky'm, webką, boskim yapkiem, roho i innymi. Zostało po nich wielkie gówno, oprócz banów na panelach i zapisów ich głupoty, nic nie ma. Takie i po Tobie zostanie, navision. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyzka6 Re: odejście abaddonki 28.03.06, 14:26 Proces a ty nie masz nic do roboty tylko sie plotkami zajmowac i czepiac sie Fioletow i Tory.co on ci takiego zrobił.myślalam że jesteś maddrym facetem ktory nie zajmuje sie plotkami. i odczep sie od fioletów .zostaw ich w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekskiper Re: odejście abaddonki 29.03.06, 20:43 hehehe,Aleluja!!! Proces, widzę, że nadal traktujesz ludzi jak śmieci, ale to Twój styl, chamstwa i prostactwa się u Ciebie nie wykrzewi, zresztą po co? <lol> Szkoda, że siebie nie umieściłeś na tym śmietniku :) Zasługujesz tam na honorowe miejsce :D Odpowiedz Link Zgłoś
narcyzka6 Re: odejście abaddonki 30.03.06, 13:36 Brawo sławek .popieram to co napisałes procesowi.on wszystkich chcialby z czata odsunąc. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: odejście abaddonki 30.03.06, 14:08 slawekskiper napisał: > hehehe,Aleluja!!! Proces, widzę, że nadal traktujesz ludzi jak śmieci, ale to > Twój styl, chamstwa i prostactwa się u Ciebie nie wykrzewi Znowu jakiś banujący głąb? Który za pomocą banów, próbuje tępić chamstwo i prostactwo? Ty nie byłeś czasem na służbie u tego BSA w pokoju "Mężatki i żonaci"? Tam gdzie znalazłem miia? Wyjatkowy debilizm tam panował: szarm.art.superhost.pl/mat/Timeo_opas.htm szarm.art.superhost.pl/blogowisko/?p=142 Obie moje powyższe impresje pochodza z tego pokoju. Byłem tam ostatnio, jest tam jeszcze gorzej niż wtedy. Czy Ty należysz do tych, którzy zrujnowali ten pokój? Lista banujących zbrodniarzy czatowych z pokoju "Mężatki i żonaci" kategorii "Seks i Erotyka" o2: BSA taran1111 kaoma ania35 Mam nadzieję, że te nicki już sa na śmietniku, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
slawekskiper Re: odejście abaddonki 31.03.06, 22:36 proces7 napisał: > Znowu jakiś banujący głąb? Który za pomocą banów, próbuje tępić chamstwo i > prostactwo? Ty nie byłeś czasem na służbie u tego BSA w pokoju "Mężatki i > żonaci"? Tam gdzie znalazłem miia? Wyjatkowy debilizm tam panował: > szarm.art.superhost.pl/mat/Timeo_opas.htm > szarm.art.superhost.pl/blogowisko/?p=142 > Obie moje powyższe impresje pochodza z tego pokoju. Byłem tam ostatnio, jest ta > m > jeszcze gorzej niż wtedy. Czy Ty należysz do tych, którzy zrujnowali ten pokój? > > Lista banujących zbrodniarzy czatowych z pokoju "Mężatki i żonaci" kategorii > "Seks i Erotyka" o2: > BSA > taran1111 > kaoma > ania35 > Mam nadzieję, że te nicki już sa na śmietniku, tak? > Nie :), a czemu? Bo w musiałyby się znależć w Twoim towarzystwie :)to po pierwsze :) Po drugie: "zbrodniarze czatowi" hahaha -no comments (na marginasie powiem , współczóje Ci, już za późno na leczenie :) ) Po trzecie: za pomocą banów się niczego nie wytępi, i w błędzie są Ci, którzy tak sądzą :) Chamstwo i prostactwo to rzecz nabyta, spójrz w lustro :), zresztą, skąd ta nienawiść, mocne słowa: "tępić", "zbrodniarze" ( a tak poza tym wszyscy zdrowi? Może napisz scenariusz na motywach "Listy Shindlera"? proponuje "Lista Skipera" <lol> ) Proponuję też nie oglądać tylu filmów, za to więcej ruchu na świeżym powietrzu :) Po czwarte: fajne zrzuty, które obrazują Twoje zachowanie, nic dodać, nic ująć, dzięki :)... cały Ty :) Po piąte fajne określenia: "znalazłem Miia", "na służbie" , tu z kolei chyba wracasz do czasów dzieciństwa :) Wyrażenia rodem z bajek o smokach, księżniczkach itp. :) I wreszcie, po szóste: zakończę na tym co obecnie napisałem, nie będę więcej kontynuował tego tematu z prostej przyczyny: wypowiedziałem się :), nie będę karmił trolla. :) Dla zainteresowanych: pl.wikipedia.org/wiki/Trolling , a "żywy przykład" trollingu to właśnie założyciel tego forum :) Pozdrawiam serdecznie, życząc Ci powrotu do zdrowia i realnego świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawekskiper Re: odejście abaddonki 31.03.06, 22:42 Acha, jeszcze jedno, szybko pisząc, popełniłem kilka błedów (szczególnie poraziło mnie, jak się przeczytalem swoje "współczuję" przez dwa "ó"), za co serdecznie przepraszam czytających. :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
narcyzka6 Re: odejście abaddonki 28.03.06, 14:14 Szkoda że musiala odejsc poniewaz byla fajna i rozsądna fioletka a ze banowala widocznie musiala.chcialabym aby do nas wrocila. Odpowiedz Link Zgłoś
zuckerbaby Re: odejście abaddonki 28.03.06, 18:39 co znaczy stwierdzenie, że "musiała banować" .. Czy od tego zależalo coś? Splendor, wysokość premii, albo inne przywileje w portalu o2? Odpowiedz Link Zgłoś