Gość: Matt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 00:06 Ciekawe strony dotyczace najlepszego boxer'a wagi ciezkiej: www.miketysonfanclub.com www.tysongear.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hi-hi cooooooooooooo??? 29.01.02, 01:52 Tyson najlepszy ha ha ha Slaeta rulez !! jest naj tylko z nie każdym walczył by to udowodnić hłe hłe hłe hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: Mike Tyson IP: *.znp.edu.pl 29.01.02, 08:37 najlepszego? chyba gryzonia, czy jak go tam zwać, Lenox go rozjebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Mike Tyson IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 00:01 pozdrawiam gay'ow ktorzy maja kompleksy tysona... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Mike Tyson 30.01.02, 01:16 Gość portalu: Matt napisał(a): > Ciekawe strony dotyczace najlepszego boxer'a wagi ciezkiej: > > www.miketysonfanclub.com > www.tysongear.com Iron Mike to już legenda... panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Mike Tyson IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 22:44 Biorac pod uwage talent & sile nikt z Mike'iem nie moze sie rownac. To mi wystarcza zeby okreslic go "najlepszym". Lewis rzeczywiscie ma szanse wypunktowac Mike'a w przypadku kiedy Mike nie przylozy sie do treningow. By the way jak oceniacie ludzi z ekipy Lewis'a? Moje wrazenie jest takie, ze swoimi wypowiedziami potwierdzaja fakt niewyjasnionej orientacji seksualnej Lennox'a. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi do matta 31.01.02, 01:18 Gość portalu: Matt napisał(a): > Biorac pod uwage talent & sile nikt z Mike'iem nie moze sie rownac. To mi > wystarcza zeby okreslic go "najlepszym". Lewis rzeczywiscie ma szanse > wypunktowac Mike'a w przypadku kiedy Mike nie przylozy sie do treningow. By the > > way jak oceniacie ludzi z ekipy Lewis'a? Moje wrazenie jest takie, ze swoimi > wypowiedziami potwierdzaja fakt niewyjasnionej orientacji seksualnej Lennox'a. ---------------- a jak dwa razy dostał od Holyego to już nie pamiętasz ? Co jak co ale był wtedy przygotowany OK w końcu walczył z nie byle kim !!!! A dostał jak małe dziecko...ha ha ha jak on najlepszy.... hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: Mike Tyson IP: *.znp.edu.pl 31.01.02, 10:19 tak jak wypunktował gołote i granta czy jeszcze szybciej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Mike Tyson IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 15:26 Chyba kazdy wie dobrze, ze takich porownan nie mozna robic. Zupelnie sie nie sprawdzaja. Wedlug twojej teorii ostatni pogromca Lewis'a pokonalby rowniez Hollyfield'a. To jest chyba czysta glupota. Jesli chodzi o walki Mike'a z Hollyfield'em to w pierwszej przegral wlasnie dlatego, ze kondycyjnie nie wytrzymal. Koniec tej walki potwierdzil tylko klase Tyson'a. Sedzia przerwal walke po tym jak Mike otrzymal od Evander'a okolo 30 najmocniejszych ciosow w glowe a nastepnie spojrzal sie na sedziego, na Hollyfield'a i poszedl do naroznika. Ogladajac takie walki, smiac mi sie chce jak ktos mowi, ze Golota, Lewis czy ktokolwiek sa w stanie znokautowac Mike'a w przypadku kiedy on jest przygotowany do walki. W drugiej walce z Hollyfield'em niestety najslabszym punktem Mike'a okazala sie byc psychika. Chec zmasakrowania Hollyfield'a za wszelka cene i w jak zajkrotszym czasie byla spowodowana jego faulami oraz jego skuteczna obrona (uznanie dla Evander'a). To czy przeciwnik jest dobrym czy przecietnym bokserem nie ma nic wspolnego z przygotowaniem Mike'a do walki. Tyson jest bardzo trudna postacia do analizowania. Co z tego, ze Lewis jest przez niektorych uwazany za dobrego boksera? Biorac pod uwage problemy Tyson'a w zyciu prywatnym nie sadze zeby treningi byly najistotniejsze. Tak na marginesie to Mike jeszcze ich nawet nie ropoczal. Lewis pewnie juz od dawna cwiczy z chlopcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Mike Tyson IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 00:35 Coward Lewis szuka nowego przeciwnika. What a shame! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybszy Re: Mike Tyson IP: *.bus.umich.edu 07.02.02, 07:32 Gość portalu: Matt napisał(a): > Coward Lewis szuka nowego przeciwnika. What a shame! Myslisz, ze kolejna farsa w ringu z tak niezrownowazonym Tysonem (jaki jest teraz) pomoglaby boksowi? Ludzie przestana ogladac boks po takim pokazie! Ja bardzo chce zobaczyc te walke ale WALKE a nie "BITING CONTEST" ;) pub47.ezboard.com/bpolskiboks Odpowiedz Link Zgłoś