Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Logan dostał obywatelstwo

IP: 193.201.167.* 17.07.09, 17:37
    Prezydent wreszcie pospisał! Logan może grać na ME!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mooojzesz Eurobasket: David Logan dostał polskie obywatel... IP: *.range86-172.btcentralplus.com 17.07.09, 17:47
        Jakoś odechciewa mi się kibicowania kolejnym reprezentacjom.
        • Gość: Autor Re: Eurobasket: David Logan dostał polskie obywat IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 18:02
          Nikt ci nie każe, przecież nawet żyć nie musisz :)
          • Gość: azyt Re: Eurobasket: David Logan dostał polskie obywat IP: *.fbx.proxad.net 17.07.09, 18:14
            pewnie nie musi, ale jak juz zyje, jego prawo
            bylebysmy nie doszli do sytuacji reprezentacji Francji w kopanej, gdzie coraz
            mniej osob, rdzennych mieszkancow, sie z nia utozsamia
            • sirseb Re: Eurobasket: David Logan dostał polskie obywat 17.07.09, 18:26
              Gość portalu: azyt napisała:
              > bylebysmy nie doszli do sytuacji reprezentacji Francji w kopanej,
              > gdzie coraz mniej osob, rdzennych mieszkancow, sie z nia utozsamia

co za brednie! wybacz, ale glupstwa wypisujesz :) 1. tzn. w jakich kwastiach sie
              nie utozsamiaja? 2. rdzenni mieszkancy sie nie utozsamaja? czlowiek otrzymuje
              obywatelstwo, a co za tym idzie wszystkie prawa z nim zwiazane.
              • zdumionyedek Re: Eurobasket: David Logan dostał polskie obywat 17.07.09, 18:32
                konkretnie w takiej, ze ta reprezentacja nie jest juz ICH reprezentacja, to, ze
                prawnie jest sie obywatelem jakiegos panstwa,na mocy przepisu ustalonego
                odgornie, nie znaczy, ze sie jest czlonkiem narodu danego panstwa
                a reprezentacje powinny byc NARODOWE, nie obywatelskie, bo w innym przypadku to
                sie juz staje groteska, czego najlepszym przykladem jest tenis stolowy,
                zwlaszcza reprezentacje kobiece,gdzie prawie wszystkie reprezentantki krajow
                europejskich to Chinki
                uwazasz to za normalne?
                • wirone Kolejny żałosny ruch PL środowiska sportowego! 17.07.09, 19:47
                  O ile nie mam żadnych informacji co do obywateli Francji i ich zżycia z
                  reprezentacją tzw. Francji (co i tak jest innym przykładem, bo gracze w niej
                  występujący przybyli do Francji w bardzo młodym wieku bądź się tam urodzili -
                  rodzice imigranci), o tyle z resztą mogę się zgodzić.

Też czuję się źle z tym, że kolejny przyszywany sportowiec będzie grał dla nas,
                  bo sami nie potrafimy lepszych wyszkolić.
              • Gość: lekko Sirseb dobrze wiesz, że to bez sensu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 18:34
                To jest zwykły handel obywatelstwami i to jest podłe. Jeżeli tratujemy naród,
                czy Polskę serio to tak nie można robić. To forma prostytucji obywatelskiej,
                sutenerstwo którą uprawia Kaczyński i tyle. Bo co ma wspólnego obywatelstwo z
                tym że ktoś dobrze rzuca do kosza nic. W normalnym trybie by go nie dostał, jak
                setki innych ludzi którzy się o to ubiegają latami.
        • Gość: cwiara Re: Eurobasket: David Logan dostał polskie obywat IP: 85.128.102.* 17.07.09, 21:16
          Masz racje , wszyscy po 30 jakoś bardzo chcą grac we wszystkich naszych
          reprezentacjach Olisadebe ,Mac null , Roger , Holta to tylko garstka niedawnych
          niby polaków który z nich dzisiaj coś sobą reprezentuje ,gdzie oni są
          ???????!!!!!! Po co nadawac obywatelstwa na 3 do 10 meczów !!!Liczebnośc kraju
          poprawiamy ?? bo nie rozumiem !!!
      • sirseb druga kadencja profesóra murowana! 17.07.09, 17:47
      • Gość: c Logan dostał obywatelstwo IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.09, 17:49
        A gdyby wybuchła wojna, będzie go można powołać do polskiej armii? Jest przecież
        polakiem!
        • f_crane nie 17.07.09, 20:01
          on jest wolakiem

Moim zdaniem sportowcy nie powinni być preferencyjnie traktowani. Powinni mieszkać tak długo w Polsce jak wymagają tego przepisy, zdać jakiś test itd. Ogólnie spełnić wymogi takie jak wszyscy (nie jestem pewien, ale zamieszkiwanie powinno być chyba dłuższe?).

Wogóle by mnie nie raziło, gdyby taki Mauro Cantoro grał w reprezentacji. Piłkarz mieszka od lat w Polsce (to już chyba 8?), czuje się z nią związany, Dla tego Amerykanina to tylko przystanek w drodze do lepszego klubu.
      • Gość: lol Eurobasket: David Logan dostał polskie obywatel... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 17:58
        nie podoba mi sie to gordat wojcik i pluta straczy by wyjsc z grupy
        • Gość: kazio Re: Eurobasket: David Logan dostał polskie obywat IP: *.aster.pl 17.07.09, 18:04
          Zeby dostac obywatelstwo amerykanskie trzeba tam mieszkac 5 lat plus
          okolo roku czekania na egzamin a w Polsce rozdaje sie obywatelstwo
          prawie kazdemu kto tylko umie grac w pilke. ZENADA
          • Gość: MACIEJ Re: Eurobasket: David Logan dostał polskie obywat IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.07.09, 18:22
            W Chicago sie urodzil,to chyba biegle po polsku mowi i juz jakby byl
            pol-Polakiem.
            pl.wikipedia.org/wiki/David_Logan
      • wybitniemadry kartoflana zenada 17.07.09, 18:27
        procedury republiki bananowej i widzimisie miejscowego watazki zwanego prezydentem - podpisuje i nadaje bo tak mi sie chce albo i nie
        • Gość: Yerti Re: kartoflana zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 18:32
          Co z a brednie.Ludzie co wy tu w ogóle wypisujecie. Piepszycie takie farmazony,
          ze głowa boli. Na prawde nie macie pojęcia, że Logan TEŻ MUSIAŁ SPEŁNIĆ wymagane
          wytyczne, musiał posiadać stosowne dokumenty itp? czy tylko udajecie?
          • wirone Re: kartoflana zenada 17.07.09, 20:03
            A jakie to niby "wymagane wytyczne"?

Bo ja widzę np takie:
            "Cudzoziemcowi można na jego wniosek nadać obywatelstwo polskie, jeżeli
            zamieszkuje w Polsce na podstawie zezwolenia na osiedlenie się, zezwolenia na
            pobyt rezydenta długoterminowego Wspólnot Europejskich lub zezwolenia na pobyt,
            co najmniej 5 lat.
            "
            źródło

A tutaj widzę, że Logan jest
            w Polsce od 2006 roku, to jak się to ma do tych osławionych "wymaganych
            wytycznych"? A do innych? Sam, własnoręcznie napisał życiorys w języku polskim?

A jak się mają "wymagane wytyczne" do nadania obywatelstwa Rogerowi?

Naprawdę nie rozumiem jak można bronić ludzi, którzy podejmują tak debilne kroki
            i robią z naszego sportu sprzedajną szmatę. Odechciewa się oglądać w akcji takie
            "reprezentacje Polski", tym bardziej w koszykówce, gdzie takowy gracz stanowi
            20% składu na parkiecie.
          • f_crane Taaaaa? 17.07.09, 20:05
            Art. 8.1. Cudzoziemcowi można na jego wniosek nadać obywatelstwo polskie, jeżeli zamieszkuje w Polsce co najmniej pięć lat.

2. W przypadkach szczególnie uzasadnionych można cudzoziemcowi nadać na jego wniosek obywatelstwo polskie, chociażby nie odpowiadał on warunkom określonym w ust. 1.

Z tego co widzę ten PAn mieszka wPL od 2007 i to właśnie dlatego prezydent musiał mu przyznać specjalnym torem.
        • lightcik Re: kartoflana zenada 17.07.09, 18:41
          wybitniemadry napisała:

> procedury republiki bananowej i widzimisie miejscowego watazki zwanego prezyden
          > tem - podpisuje i nadaje bo tak mi sie chce albo i nie
          PLATFORMA ZLODZIEJE !!! PLATFORMA TO PSY I TO ZAPCHLONE !!!
          • Gość: dobrze bedzie Re: kartoflana zenada IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.09, 18:53
            Czy mozna popelnic blad nadajac komus z cywilizowanego kraju obywatelstwo RP,
            gdzie duzy % obywateli tego kraju to swiry i zlodzieje?
      • Gość: PAPA DYR. Zobaczcie Murzyn, gdzies Ty sie nie myl? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.07.09, 18:31
        Zobaczcie on sie nie mył wcale...
        • f_crane Taki żarcik? 17.07.09, 20:08
          Taki żarcik?
      • dabljuzi Zenada do kwadratu 17.07.09, 18:32
        Dlaczego sa lamane zasady przyznawania obywatelstwa.Na ch..uj na czarni? Nie
        mamy swoich chlopakow?!

Tfu kaczorze
        • Gość: kik Re: Zenada do kwadratu IP: *.torun.mm.pl 17.07.09, 18:36
          Swiat jest obrzydliwy.Znam osoby,ktore mieszkaja w Polsce od lat i
          nie moga dostac obywatelstwa,no ale nie sa sportowcami.SKANDAL.
        • Gość: zrat Beznadziejny Kaczor! Koszykówki ligowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 18:39
          nie oglądam, bo nie mam komu kibicować. To nie są "chłopaki z podwórka" którym
          mogę kibicować lub nie. Z kim ma się utożsamiać z firmą która daje kasę? Sorry
          ale ten sport już nie ma sensu
        • Gość: lol Re: Zenada do kwadratu IP: 80.50.132.* 17.07.09, 21:42
          jak ja zobaczyłem profil na naszej-klasie "kadra 2012" to na co drugim zdjęci
          był jakiś czarny i to ma być kadra Polski?
      • lightcik Eurobasket: David Logan dostał polskie obywatel... 17.07.09, 18:38
        VIVAT PREZYDENT!
      • Gość: SDFSFGS Re: Logan dostał obywatelstwo IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 18:39
        LOGAN NIGDY NIE BĘDZIESZ POLAKIEM!!!!!111
        • g1tzb1051 Re: Logan dostał obywatelstwo 17.07.09, 18:49
          LOGAN MA CIE W DUPIE GLUPKU
          ON JUZ JEST POLAKIEM....
          • fuks0 Re: Logan dostał obywatelstwo 17.07.09, 21:15
            Nie jest, ma jedynie obywatelstwo polskie.
      • Gość: fax Re: Logan dostał obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 18:55
        W USA jest od cholery grajków z Polskimi korzeniami którzy pewnie są
        nie gorsi od Logana, napewno gra w kadrze byłaby spełnieniem ich
        marzeń i ich rodzin, ale nie lepiej dać obywatelstwo jakiejś
        gwiazdeczce która gra tu 2 lata a po kolejnych dwóch (góra) zostanie
        zapomniany jak inne Greery O`banonny itp.
      • ocyglicka jeszcze tylko cztery paszporty do oddania 17.07.09, 18:55
        i mamy niezła ekipę.Może kiedyś Lech K naturalizuje kogoś mądrego.Przydałby
        się na prezydenta
      • Gość: jeremi Eurobasket: David Logan dostał polskie obywatel... IP: *.tktelekom.pl 17.07.09, 19:02
        Logan to gracz wybitny,głupotą byłoby nie wykorzystać jego
        potencjału.Gratulacje i podziękowania dla Pana Prezydenta.
      • Gość: gość Eurobasket: David Logan dostał polskie obywatel... IP: *.aster.pl 17.07.09, 19:04
        David Logan na prezydenta.
        • Gość: james Re: Eurobasket: David Logan dostał polskie obywat IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.07.09, 19:53
          [i]David Logan na prezydenta.[\i]

Błądzisz synu. Gortat na prezydenta.
          • f_crane Król 17.07.09, 20:09
            czy też prezydent jest tylko jeden:
            Dżordan mu na imię.
      • Gość: polse_immigratie Polska nie moze miec tej sciezki "na olimpiade" IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.09, 19:26
        Polska nie moze miec sciezki uzykania Polskiego obywatelstwa na
        wybitnosc w jakiekolwiek dziedzinie ani nawet uzaleznienia
        prawa do osiedlania sie. To sowiecka pogrozka dla Polskiego
        obywatela od Rosji i systemu USA ktory nie jest w niczym wybitny
        a i tak na socjalu bedzie zyl jak lord Szwed.
        David Logan musi grac w Polsce jako amerykanin. To sciezek przeciwko
        obywatelom Polskim stworzona przez USA i kiedy stare kraje Unii
        (zielona karta w niemiczech) w Polskiej Republice powiazanej z I sza nie moze
        istniec. Amerykanie z powodu sympatii dla Polski i malej
        popularnosci emigracji powinni po liberalizacji prawa imigracyjnego
        dla Polakow miec prawo do pracy z urzedu swojego a nie Polskiego obywatelstwa.
      • Gość: Behemot Logan dostał obywatelstwo IP: *.flashnet.pl 17.07.09, 19:35
        fajnie :) Przyda się.
      • Gość: ml Logan dostał obywatelstwo IP: *.tks.net.pl 17.07.09, 19:47
        Generalnie połowa to pewnie specjalnie udaje debila, ale czyta sie Was jak skretyniałych oszołomów!!
        1. Podpisał więc jest Polakiem, czy się to komuś podoba czy nie.
        2. Brakuje takiego gracza w reprezentacji więc to dobrze. Nie ma Polaka rdzennego, słowianina, z -ski na końcu nazwiska który by mógł na takim poziomie grać na PG/SG (Pluta troche już ma latek). Spieprzyli system szkolenia, to musimy importować graczy.
        Zagadka:
        Kto jest w gronie najlepszych graczy w reprezentacji?? Dwa nazwiska wysokich graczy. I ilu z nich wychowywało sie koszykarsko w Polsce.

Pieprzycie 3PO3, wieczni malkontenci. Troche mu współczuje bo nie wie w co się pakuje...

Ja chce forum basketa... ktoś wie kiedy ożyje??
        • wirone Re: Logan dostał obywatelstwo 17.07.09, 20:11
          Niewiele od życia wymagasz. Chleba i igrzysk - co by nasi grali fajnie, nawet
          jeśli nie są nasi! Jupi!

Nie uważam się za malkontenta uważając, że to żenujące, że 40-milionowy kraj
          musi nadawać obywatelstwo komuś, kto nie spełnia jakichkolwiek wymogów
          ustanowionych w naszym kraju. To jest żałosne i tego nie zmieni fakt, że kilka
          osób uzna, że on się reprezentacji przyda.

Roger też się miał przydać i co? Jedna bramka ze spalonego na ME, kilka dobrych
          podań w innych meczach, a tak to snucie się po boisku i straty piłek, aż wstyd
          oglądać.
          • Gość: ml Re: Logan dostał obywatelstwo IP: *.tks.net.pl 17.07.09, 20:22
            gratuluje zdolności, skoro po jednym wpisie znasz moją osobe. Gwarantuje Ci że Logan bardziej sie przyda niż ten od kopanej.
            Zenujące jest to że 40mln kraj nie potrafił wychować sobie odpowiednich graczy, PZKosz zwalał ciągle wine na przepisy (a nie na system szkolenia... be ten pewnie jest idealny...)
            Lata zaniedbań sprawiły że ostatnim klasowym (chodzi o poziom europejski) niskiem graczem jakiego się dochowaliśmy jest Andrzej Pluta, a On z całym szacunkiem dla jego wspaniałej gry powoli się konczy - swoje lata już ma.
            We wrześniu organizujemy Mistrzostwa Europy, jedna z największym impez koszykarskich i nie możemy dać ciała. W koszykówce najważniejszą pozycją jest rozgrywający jak pewnie wiesz, a z tym jest słabo. Całe szczęście że udało się pozyskać Logana, przy całej degrengoladzie w koszykówce (brak kosza w TV, durne przepisy, beznadziejna promocja ME, coraz wiekszy brak kasy) wreszcie cos sie udało. Lampe, Gortat, Dylewicz, Wójcik guzik zrobią jak nie będzie nikt Im dogrywał. A wbrew temu co mówią niektórzy, Logan jak ma okazje to asyste podeśle. Potrafi grać dla innych. O kontrakt nie będzie walczył podkręcaniem statystyk kosztem wyniku i kolegów, bo ma podpisany na następny sezon z APG.
            • wirone Re: Logan dostał obywatelstwo 17.07.09, 20:43
              System szkolenia w Polsce to temat na oddzielną dyskusję, mnie tylko irytuje
              postawa, którą część ludzi (także i Ty powyżej) prezentuje, a mianowicie takie
              łatwe przyzwolenie na to, co się dzieje - nadanie obywatelstwa TAK O, dla
              widzimisię. Jakoś Koreańczycy nie bali się kompromitacji w MŚ (sędziowanie to
              też osobny temat), Austriacy bali się klapy na ME i nawet walczyli o to by
              wycofać swoją drużynę, a proszę - poradzili sobie bez importowanych graczy i
              myślę, że naród był zadowolony z postawy swoich graczy. Nasi też zmobilizowali
              by się, publiczność bardzo by pomogła, uważam że bez Logana też nie wyglądałoby
              to źle.

Ja bym wolał umiarkowaną klapę z naszymi graczami, niż umiarkowany sukces z
              kupionymi graczami zza granicy. Kadra to nie klub.
            • a.adas Re: Logan dostał obywatelstwo 17.07.09, 21:44
              fajny wywód, jest tylko jeden problem - Logan to nie pg. A lubiący rzucać/mieć
              piłkę sg. I właśnie dopasować do niego pg nie jest łatwo, co może się zwłaszcza
              odbić na Koszarku.
              • Gość: ml Re: Logan dostał obywatelstwo IP: *.tks.net.pl 17.07.09, 22:59
                To SG/PG - nominalna dwójka, która jednak potrafi dobrze podać. Wbrew obiegowej opinii nie jest typowym "samicą" (grający dla siebie) i w ostatnim sezonie to udowodnił (3,6 asysty w zasadniczym, 3,8 play off i odpowiednio 2,8 i 2,5 w Eurolidze).
                Będzie robił dosc zamieszania na obwodzie żeby zrobić troche miejsca dla naszych wysokich.
                • a.adas Re: Logan dostał obywatelstwo 17.07.09, 23:32
                  nie będę oszukiwać - Prokomu zbyt wiele nie widziałem w zeszłym sezonie, po
                  przejściu ligi do TVP, nie za bardzo mi się chciało kombinować w necie, i nie
                  zawsze były możliwości. Ale z tego co widziałem - Prokomu nie dało się nazwać
                  ułożoną drużyną. I jakiś udział w tym Logan miał, choć naprawdę zdziwiły mnie
                  podane przez Ciebie statystyki. Nie bardzo to było widać na parkiecie. Lepiej,
                  oczywiście imho, wyglądało to w Turowie, ale tam miał Rodrigueza obok i - przede
                  wszystkim? - Saso. No i Turów to jednak nie ta półka co euroligowy (no,
                  powiedzmy) Prokom. W Zgorzelcu "gwiazdorzenie" było w sumie pozytywnym pomysłem.

Muli ma mało czasu by to poskładać, a Koszarek... no wiadomo jaki to gracz jest.
                  Psychicznie/mentalnie wiadomo. I żeby nie było - na sg Logan to wzmocnienie tej
                  repry jest spore, bo na tej pozycji dziura się zrobiła największa. Pluta za
                  stary, Kitzinger "dziwny", młodzi jakoś mnie nie przekonują. Defensywny Roszyk
                  będzie grał na sf, szczególnie jak Lampe znowu coś odbije (a chyba jest w
                  trakcie...) - może pojawić się pomysł z Ignerskim na pf.

A tak w ogóle - miały być Kameny (ha ha), Dickau, Wisniewskie chyba też (czy mi
                  się coś pieprzy?). Skończyło się na Loganie. Ludwiczuk jak żywy. Na kolanach
                  powinien dziękować za Gortata (albo Gortatowi) bo tak by pewnie miał kłopot z
                  domknięciem budżetu...
        • f_crane Nieładnie przezywać 17.07.09, 20:16
          > Generalnie połowa to pewnie specjalnie udaje debila, ale czyta sie Was jak skre
          > tyniałych oszołomów!!
          Nieładnie przezywać, ja nie widzę żeby ktoś tutaj entuzjastów rozdawnictwa obywatelstwa wyzywał od oszołomów.

> 1. Podpisał więc jest Polakiem, czy się to komuś podoba czy nie.
          Zgadza się, jest Polakiem bo jaśnie nam panujący tak zadecydował. Jednakże mam pełne prawo nie zgadzać się z przyspieszoną ścieżką. Czym ten koszykarz różni się od innych obcokrajowców zamieszkujacych Polskę? Bo lepiej od nich rzuca do kosza? Bo dzięki jego dobrej gdze czyjeś ego zostanie podbydowane? Nie zgadzam się z tym.

> 2. Brakuje takiego gracza w reprezentacji więc to dobrze. Nie ma Polaka rdzenne
          > go, słowianina, z -ski na końcu nazwiska który by mógł na takim poziomie grać n
          > a PG/SG (Pluta troche już ma latek). Spieprzyli system szkolenia, to musimy imp
          > ortować graczy.
          Nic nie musimy. Jeżeli takiego gracza nie ma, należy zmienić system szkolenia tak, aby był on w stanie przygotować jakiegoś średniaka na tę pozycję lub skorzystać z jakiegoś obcokrajowca, który spełni ustawowe wymagania. Na każdą pozycję znajdziesz lepszego grajka niż Polak, wielu prawie-emerytów którzy nie mieli szansy załapać się do reprezentacji USA czy innej Litwy. Idąc tym tokiem rozumowania - powinniśmy zaimportować całą pierwszą piątkę praktyką rodem z Kuwejtu?

Co do reszty - to ja Tobie współczuję. Reprezentacja to nie jest kolejny klub. To coś znacznie wazniejszego.
          • Gość: ml Re: Nieładnie przezywać IP: *.tks.net.pl 17.07.09, 20:31
            > > Generalnie połowa to pewnie specjalnie udaje debila, ale czyta sie Was ja
            > k skre
            > > tyniałych oszołomów!!
            > Nieładnie przezywać, ja nie widzę żeby ktoś tutaj entuzjastów rozdawnictwa obyw
            > atelstwa wyzywał od oszołomów
            Tu akurat piłem bardziej do dekli którzy z każdego tematu zrobią starcie Pis vs PO

> Nic nie musimy. Jeżeli takiego gracza nie ma, należy zmienić system szkolenia t
            > ak, aby był on w stanie przygotować jakiegoś średniaka na tę pozycję lub skorzy
            > stać z jakiegoś obcokrajowca, który spełni ustawowe wymagania. Na każdą pozycję
            > znajdziesz lepszego grajka niż Polak, wielu prawie-emerytów którzy nie mieli s
            > zansy załapać się do reprezentacji USA czy innej Litwy. Idąc tym tokiem rozumow
            > ania - powinniśmy zaimportować całą pierwszą piątkę praktyką rodem z Kuwejtu?
            >

Ale stworzenie systemu to laaata pracy, a impreza już za moment.
            Wynik reprezentacji jest bardzo ważny, nawet kosztem sprowadzenia obcego gracza. TO się bezpośrednio przekłąda na popularność dyscypliny i może spowoduje ze w przyszłości nie będzie takiego problemu.
            Na każdą pozycje znajdziemy lepszych od Polaków, ale na pozycje gracza obwodowego jest naprawde słabo. O ile wysokich mamy bardzo dobrych, to prawdziwego rozgrywającego i strzelca u nas nie znajdziesz (oprócz Pluty, ale jak pisałem ten już swoje lata ma)

Domyślam sie że wiesz że tylko jeden gracz naturalizowany może grać w reprezentacji? I tyle wystarczy.

Nie musisz mi współczuć, dobrze wiem co to reprezentacja, a w tej sytuacji (popularność kosza w kraju) uważam że to niezbędne. Na przyszłosc to może zaprocentuje. Zmarnowaliśmy sukces 97r, może jak teraz się uda to będzie lepiej...
        • Gość: Behemot Re: Logan dostał obywatelstwo IP: *.flashnet.pl 17.07.09, 21:48
          ja nie wiem, ale probasket.pl jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka