Dodaj do ulubionych

bella Vista, Villa Park

26.10.10, 23:31
zastanawiam się nad zrobieniem wesela w jednej z tych sal, i zastanawiam się czy jest tam tak fajnie i kolorowo jak mówi pan kelner i pan menadźer, czy to tylko cukrowanie. byliście na jakimś weselu tam?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: bella Vista, Villa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 07:59
      sory - ale nie znam nikogo kto byłby zadowolony z bella Vista.
      Niedawno byli u mnie znajomi z innego miasta na uroczystosci - nie miałam spania dla wszystkich wiec wynajęłam im pokój w Bella Vista - potem przyznali mi się,że jak zeszli na sniadanie i zobaczyli jak to wyglada to... poszli do Mac Donaldsa który jest obok.
      Zreszta takie opinie masz tu na forum - pokop trochę to zobaczysz.
      O Villa Parku sie nie wypowiadam bo byłam kilka razy na obiedzie - było ok - ale nie wiem jak z organizacją przyjęc.
      • czytelnikforum Re: bella Vista, Villa Park 27.10.10, 19:14
        Żartujesz?! A zapowiadało się tak pięknie i cena też za osobę nie wygórowana, bo 180. No, ale skoro tAk mówisz..., dzięki!
        • Gość: gość Re: bella Vista, Villa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 08:49
          Witaj.
          Na drugiej stronie tego forum był taki wątek pt
          NIGDY w Bella Vista!!!
          Autor: gaja_1 16.08.10, 12:35
          ... i to jest prawda niestety...
          • fairycharlotte Re: bella Vista, Villa Park 28.10.10, 14:50
            Mysmy robili chrzciny w Villa Park i było ok, gosciom sie podobało, elegancko, choc ja bym miala jakies zastrzezenia co do jedzenia, no ale gościom smakowało - najwazniejsze. A cene nam dali podobna jak w "Gościńcu"...
            • Gość: gość Re: bella Vista, Villa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 16:49
              Gosciniec jedzenie ma wspaniałe - to prawda - czesto zamawiam u nich catering na wynos np na Świeta lub wieksze imprezy w domu - tyle, ze porównując go do Villa Parku - niestety przegrywa wystrojem...
              Villa Park robi wrażenie - goscie czują się zaproszeni do eleganckiego miejsca - nie bez powodu u nich kręconych było juz wiele seriali i filmów.
              Najwazniejsze ze jest wybór miejsc - jeszcze kilka lat wstecz w naszym rejonie ciężko było o jakiekolwiek fajne restauracje a teraz...
              acha - pysznie tez jest "u Dziadka" w Sulejówku, smacznie i przyjemnie w dawnym Aplaus - nie wiem jak teraz to sie nazywa - a troche dalej w Restauracji hotelu Boss - to chyba Miedzeszyn ( zwłaszcza latem w cześci ogrodowej) - słowem do wyboru do koloru:-)
              • Gość: smakosz Re: bella Vista, Villa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 09:55
                A ja polecam restauracje u" Szymona " to były właściciel Aplauzu a obecnie prowadzi restaurację na hipodromie w St.Miłośnie robi wszelkie imprezy i prowadzi catering.
    • Gość: mt1313 Re: bella Vista, Villa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 13:11
      ja urządzałam córce komunię w Villa Park Otwock. Goście byli zachwyceni otoczeniem urządzonym ze smakiem, a jedzenie było bardzo dobre. Zatem polecam.
    • Gość: majkaaaa Re: bella Vista, Villa Park IP: *.home.aster.pl 14.10.11, 17:17
      spałam am dziś i nigdy więcej !! Bella Vista pozostanie w mojej pamięci na wieki. Brud, syf, dramat
      • czytelnikforum Re: bella Vista, Villa Park 09.11.11, 11:39
        niestety zgadzam sie co do bella vista. A ville parc polecam, było super
        • Gość: gość Re: bella Vista, Villa Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 20:33
          a ja nie polecam Villa Parku, robiłam tak komunię i ...... więcej tam nie wrócę, może i tam jest ładnie .......... ale to wszystko, organizacja daje wiele do życzenia, nie mówiąc już o jedzeniu. Jeśli wg managerów restauracji deska "swojskich wędlin" - to 3 plasterki kaszanki i 4 pasztetu - to gratuluję zadowolenia. w Bella Vista przynajmniej można coś zjeść...........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka