Dodaj do ulubionych

weterynarz

24.04.05, 20:59
Jestem zachwycona profesjonalizem i podejściem do klienta (również tego
psiego:)) pana weterynarza, który przyjmuje w OSP w Wesołej. Mój zachwyt jest
tak wielki, że aż musiałam się z Wami nim podzielić :>
Wiwat pan weterynarz :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolona Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:30
      Masz rację.Pan b.sympatyczny i pomocny.Byłam u niego ze swoimi zwierzaczkami
      juz kilka razy. Wiwat! :)
      • Gość: Stary psiarz Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:21
        A byliscie kiedys na Moniuszki u pp.Salewiczow, matka, ojciec, syn,
        weterynaryjna rodzina , to dopiero jest klasa!! Ci wspaniali lekarze, slynni od
        lat w klinice wet. na Nowogrodzkiej sa teraz rowniez w Wesolej, bo sie do nas
        przeprowadzili.

I pp. Milke na Dlugiej, tez daj Boze zdrowia, co wazne - maja tam rentgen.

Jednym slowem dobrze jest z weterynarzami w Wesolej.
        • wanda43 Re: weterynarz 26.04.05, 15:14
          U Panstwa Salewiczow leczylam mojego psa.Musze przyznac,ze rzeczywiscie,to
          wspaniali lekarze i prawdziwi milosnicy zwierzat.Z czystym sercem polecam.
        • Gość: Aleksadra Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:07
          Moja opinia o weterynarzu z OSP jest zla. Jak moj [ies zachoroal od kleszcza
          nawet ie zrobil badan krwi. dal jakis srodek i powiedzil by przyjsc jutro jak
          lepiej sie poczuje. Przez tego P..... zdech mi pies. Nastenego dnia nie poszlam
          do niego tylko na Moniuszki tam spotkalam WSPANIALYCH ludzi ktorzy zrobili
          wszytko by go uratowac, ale bylo za pozno:(((( Odrazu zrobili badanie krwi,
          robli kroplowki, przyjazdzal do domu. Wspanialy lekarz, zawsze mozna zadzownic
          spytac o wszytko. A pan z OSP nie mam mojego uznania, ani mojej sasiadki ktora
          prze niego stracila KROLIKA. Co z tego ze ktos jest mily, i robi zastrzyk, jak
          nie zna sie na rzeczy.
          Do tej pory mam uraz, wiec moja opinia jest odmienna niz osoby ktora zalozyla
          forum.
          Pozdrawiam
          • malaguena1 Re: weterynarz 21.06.05, 13:13
            wg mnie wazne jest tez to, ze lekarz od razu stawia jasno sprawe: diagnozujac
            stan chorego zwierzecia uprzedza o kosztach leczenia, i czy ponoszenie tych
            kosztow ma sens - a taki jest pan doktor z OSP;
            Nie tak dawno p. dr Suminska wypowiadala sie w radio na temat leczenia chorych
            zwierzat, na temat naszego egoizmu - dajmy godnie umrzec naszemu ukochanemu
            zwierzatku, jesli choroba nie jest uleczalana, nie skazujmy tego zwierzecia,
            pod pozorem ratowania mu zycia za wszelka cene, na przedluzanie cierpien
            niepotrzebnymi badaniami, operacjami; zwierze po ilus latach zycia w naszym
            domu powinno miec prawo, do tego by - jesli ciezko zachoruje - moglo umrzec
            cierpiac jak najmniej; i ja sie pod tym podpisuje, a tez od dziecinstwa
            zwierzeta domowe zawsze byly i sa w moim domu....
    • krutikow Re: weterynarz 26.04.05, 11:26
      Mam hodowle jamnikow i uwazam, ze opieka weterynaryjna w Wesolej jest na MEDAL.
      Z niczym nie trzeba jezdzic do Warszawy, a do wiekszosci spraw weterynarze
      przyjezdzaja do domu za symboliczna oplata za dojazd.
      • tu.joanna Re: weterynarz 20.06.05, 17:40
        A mojemu jamniku ten pan pomógł. Zrobił mu rtg, solidnie polekował, wyjaśnił
        mi, jak mam dbać o piesa. Bronię więc swego zdania.

Pozdrawiam,
        • naanaaa Re: weterynarz 20.06.05, 23:35
          A do nas przyjezdza do domku pan Marcin Salewicz :) I jest najdoskonalszy z
          doskonalych :)
          Dawno tak oddanego zwierzakowi czlowieka nie spotkalam ...
          A pan z lecznicy przy OSP - tak srednio na jeza. Leczyl mojego poprzedniego
          psa , niestety z miernym skutkiem ... Ale ze zwierzakiem tak jak z czlowiekiem -
          nie kazdego da sie uratowac :(
          • Gość: kajkai Re: weterynarz IP: 81.210.22.* 29.08.05, 10:28
            Do mnie też przyjezdzal pan Marcin....
            Moj pies go uwielbial... Tarzali sie razem po dywanie :)) Az mi glupio bylo
            patrzec ..
            • krolik-ok Re: weterynarz 29.08.05, 10:32
              To trzeba sie bylo przylaczyc. Mojego psa dr Marci caluje w czolko i
              niepostrzezenie robi kuj! To sie nazywa metoda.
              • Gość: atm Re: weterynarz IP: *.aig.pl 31.08.05, 17:01
                klan Salewiczów jest bez zastrzezen, od ponad 3 lat stale ich odwiedzam z moim
                czworonogiem...

od czasu jak polozyli kostke na Moniuszki szybciej mu sie pazurki scieraja :)))
                gdy go wloke do wet'a

pozd
                atm
                • Gość: Jolka Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:28
                  To zaoszczedzasz na obcinaniu pazurkow jakies 20 zl.:):):)

Ale bez zartow - SALEWICZOWIE sa bez zastrzezen i zawsze gotowi do pomocy,
                  jeszcze nie slyszalam, zeby komus odmowili w potrzebie i
                  powiedzieli 'nieczynne', albo 'dzis swieto'!! Dziekuje !!
                  • Gość: kajkai Re: weterynarz IP: 81.210.22.* 02.09.05, 13:43
                    kiedys nie wyleczyli mi psiaka - byl za malutki. Nie wzieli ode mnie ani
                    zlotowki...
                    • krutikow PODZIEKOWANIE dla dr Marcina SALEWICZA 03.09.05, 00:30

W imieniu TOZ-Oddzial w Wesolej

serdecznie dziekujemy

dr MARCINOWI SALEWICZOWI

za okazane zainteresowanie, bezinteresowna pomoc, cierpliwosc i czas, jakie
                      poswiecil / nie po raz pierwszy, zreszta/ pokrzywdzonemu przez ludzi zwierzeciu
                      i nam - inspektorom TOZ, podczas interwencji w dniu 31 sierpnia br.

Jana Trzaskoma i Olga Krutikow - inspektorzy TOZ - Wesola oraz PIES

• Gość: Janek Re: PODZIEKOWANIE dla dr Marcina SALEWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 18:22
                        Natrafilem w Internecie na mile slowa pod adresem dr Marcina Salewicza na
                        stronkach dla kociarzy, jakies www.miau.pl czy cos w tym guscie i wniosek ze
                        wspolpracy z doktorem Marcinem; #... jakiez to wazne, gdy czlowiek wybral i
                        wykonuje swoj zawod zgodnie z powolaniem, potrzebami wewnetrznymi, zdolnosciami
                        i sumieniem .... #. Brawo, Doktorze, brawo, a ja jeszcze dodam #...i do tego
                        wyssal to z mlekiem matki...#. Brawo Pani Beato, brawo, taki syn, to majatek !!!
                        Pozdrawiam Jan K.
                        • Gość: Babcia Bunia Re: PODZIEKOWANIE dla dr Marcina SALEWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:51
                          Tez moje zwierze i ja dostalismy od dr Marcina wiele dobrego: i fachowosc, i
                          porady, i zrozumienie, i wsparcie, dziekujemy.
                          • monyaa Re: PODZIEKOWANIE dla dr Marcina SALEWICZA 01.12.05, 14:40
                            Kiedy moja kotka urodziła kociaka, następnego dnia Pan Marcin przyjechał do
                            mnie, a ponieważ moja mama bała się wyciągać kocurka ze schowka pod schodami,
                            więc Pan Marcin zanurkował tam i obejrzał maleństwo! A to mały schowek był...
                            • krolik-ok Re: PODZIEKOWANIE dla dr Marcina SALEWICZA 01.12.05, 17:46
                              WOW, nie wiedzialem, ze dr Marcin jest rowniez wytrawnym nurkiem !! :):):)
                              Pozdrawiam Pana Doktorze, tez Panu wiele zawdzieczam. Krolik
                              • Gość: wesolanek Re: PODZIEKOWANIE dla dr Marcina SALEWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:26
                                Pani Krutikow bardzo dziekujemy za reklame wlasnej dzialalnosci gospodarczej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka