dorota751 21.06.05, 21:24 Właśnie odczytałam maila, że jest takie forum, fajne, ale coś nas mało? OK, wiem że to początek, ale chyba nie ma co liczyć na zbyt dużą frekfencję. Dorota, mama 14 miesięcznego Kuby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naanaaa Re: witam, e-mamy 21.06.05, 23:03 A witamy , witamy :) My juz z tu.joanna zdolalysmy sie poznac i pospacerkowac wspolnie :) Mam nadzieje, ze bedzie nas przybywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
madamek1 Re: witam, e-mamy 04.07.05, 19:06 Cześć dziewczyny, my jesteśmy tutaj nowe (tzn. na tym forum, bo w Miłosnej mieszkamy już 7 lat). Do tej pory udzielałam sie tylko na swoim ulubionym forum Grudniowych Skarbów (Gloria urodziła sie 28.XII.2003 r) ale tam niestety jest tylko kilka mamuś z sąsiedztwa i to niezbyt bliskiego (Grochów, Marysin, Ząbki), tak więc spotykamy się bardzo rzadko. Na innych forach gazety pojawiam się okazjonalnie, w momencie kiedy szukam jakiś konkretnych informacji. Od kiedy zostałam szczęśliwą Mamą zaprzyjaźniłam się z internetem bo to kopalnia wiedzy. I fajnie się złożyło, bo wpadłam na Wasze forum. Okazuje się, że mamy dzieci w bardzo zbliżonym wieku, więc możemy dzielić się podobnymi doświadczeniami. Ja jestem teraz na etapie szukania dla Małej przedszkola. Pewnie pomyślicie, że zwariowałam ale Gloria chodzi do żłobka na Grochowie od 5 msc życia bo ja musiałam wrócić do pracy a teraz ma przejść do starszej grupy, więc pomyślałam że może juz czas znaleźć jej coś bliżej domu. W przedszkolu "Robuś" i w "Kubusiu Puchatku" przyjmują takie brzdące i jutro lecę zrobić rekonesans. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A Wy jak organizujecie opiekę swoim dzieciom? Macie opiekunki czy jesteście domowymi Mamami? Odpowiedz Link Zgłoś