Dodaj do ulubionych

dentysta w Wesołej

IP: *.jjs.pl 13.04.06, 11:01
Witam serdecznie,
ktoś kiedyś napisał na forum, że jest taka Pani stomatolog w Wesołej: dr Głaz
Koperska, która jest dość dobra i niedroga, ponieważ podpisała umowę z NFZ.
Niestety, zabrakło jakichkolwiek namiarów. Czy może ktoś wie coś więcej na
ten temat? Namiętnie szukam dobrego i stosunkowo niedrogiego dentysty.
Pozdrawiam was wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: luizja Re: dentysta w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:14
      Rzeczywiscie swietny specjalista i niezmiernie sympatyczna osoba. REDENTAL
      0-501783662, Słowackiego 53A
      • zresetowany_berbec Re: dentysta w Wesołej 12.06.06, 15:37
        nie rozumiem: jeśli dentysta podpisze umowę z NFZ to jest tańszy? bo państwowy
        dentysta jest w tej samej cenie co prywatny.
        a najlepsza dentystka na świecie jest na ulicy piaskowej w zielonej. Nie
        pamiętam nazwiska, ale sa tam dwie i jedna- blondynka, krótsze włosy- jest de
        best!!!!a ceny jak u państwowego+10 zł
    • Gość: Zosiamosia Re: dentysta w Wesołej IP: *.jjs.pl 14.06.06, 10:31
      Czy można prosić o namiary na tę p.doktor ?
      Ja w poniedziałek wybieram się do swojego stomatologa, ale na Woli - wolałabym
      znaleźć dobrego i taniego na miejscu. Mój p.doktor od lat życzy sobie za plombę
      bez względu na wielkość 50 zł(!) w tym jest znieczulenie. Wypełnienia, które
      zakładał mi 5 lat temu świetnie się trzymają-też trafiłam do niego z polecenia.
      • zresetowany_berbec Re: dentysta w Wesołej 30.06.06, 12:22
        50 zł za plombe to mało. Ja chodziłam przez jakis czas do państwowego na Nowy
        zjazd i plomba kosztowała mnie stówę - jak u prywatnego( bo chodzi mi o białą
        plombę).
        a danych denstki, którą polecałam nie pamiętam. gabinet jest w Zielonej przy
        ul. Piaskowej
        • Gość: Złamany ząb Re: dentysta w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:52
          Ten podany przez was wyzej telefon odebrala automatyczna sekretarka pani
          Marioli /albo podobne imie/ Koperskiej, zostawilem moj numer, bo zle sie czuje
          po tym zlamaniu ale jeszcze nie oddzwonila, bede czekal cierpliwie. A tego
          REDENTAL nigdzie nie moge znalezc.
          • zdziwiona11 Re: dentysta w Wesołej 02.07.06, 13:16
            Doktor Koperska to Marzena.))))). A wielka reklama firmy stoi koło restauracji
            Biesiadna, gabinet jest tuż obok
            • Gość: Złamany ząb Re: dentysta w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 18:55
              OH!!!a może OCH!!!, chyba jednak to drugie , dzieki, dzieki, dzieki.

Chodzisz do niej, jestes zadowolona, bo ja jestem bardzo wrazliwy i bardzo
              strachliwy!!
          • Gość: luizja Re: dentysta w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:07
            REDENTAL Rembertów ul. Dwóch mieczy 22
            • Gość: Zlamany zab Re: dentysta w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:38
              Dziekuje, juz wszysto sie wyjasnilo, telefon jest prawidlowy, jestem zapisany
              na wizyte.Opowiem, jak byo.
              • Gość: gosc Re: dentysta w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:02
                Czy zatrudniona w gabinecie dr Koperskiej pani Sylwia Zawadzka, ktora kiedys
                byla w ZOZ, jest tak dobra jak dr Koperska? Ktos cos wie?
    • manuelson Re: dentysta w Wesołej 01.01.22, 22:29
      Hej,
      Dobry dentysta Wesoła to Autorski Gabinet Stomatologiczny Boryczko na Leszczynowej 13. Przystępne ceny i profesjonalne usługi. Ja i moja rodzina jesteśmy zadowoleni :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka