Gość: Chokai IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 18:35 Czytaliście w dzisiejszej wyborczej o tym jak poczyna sobie niejaki Bogdan Wilk , przewodniczący rady w Wesołej ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Nasze wladze IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.02.03, 04:30 Czy możesz podesłać link do artykułu? Niestety przegapiłam :( a bardzo mnie to interesuje :) Jeżeli artukuł wylądował w archiwum może pokusisz sie o streszczenie? Z góry dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Nasze wladze IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.02.03, 05:34 Już dziękuję:) Znalazłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzysztoPlebs Re: Nasze wladze IP: *.wesola.3.pl / 172.16.9.* 09.08.03, 00:41 Gość portalu: Chokai napisał(a): > Czytaliście w dzisiejszej wyborczej o tym jak poczyna sobie niejaki Bogdan > Wilk , przewodniczący rady w Wesołej ? :) Niestety mimo upływu czasu ten poświadczający nieprawdę pułkownik najpierw LWP, a potem WP po odnowie moralnej niemal leżący krzyżem w kościele nadal sobie poczyna. "Olał" np. deklarację majątkową, nie chce zwoływać sesji mimo prawidłowo zgłoszonych wniosków radnych, popierał łamanie prawa przez swego kompana od Klubu "Kościuszkowiec" Edwarda Zdzieborskiego. Nawet codzinna jazda na rowerze nie wpłynęła na stan jego mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś