Dodaj do ulubionych

Zuzanna Putka.

06.11.01, 16:32
szukam Zuzanny Putki, dziewczyny w młodości mieszkającej na ul. Korotyńskiego.
Dawno temu znaliśmy się ale kontakt urwany... szkoda. Jeżeli ją ktoś zna to
proszę poinformujcie Ja, że znajomy sawa i wiewiórka, chcieliby Ją kiedys
spotkac na piweczku... ;o) wielkie dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ar Re: Zuzanna Putka. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.11.01, 00:30
      Podaj dokładniejsze dane Zuzanny. Ile może mieć lat i czy to jej panieńskie
      nazwisko. W Wesołej mieszkają państwo Putkowie. Prowadzą piekarnię, mają dzieci
      i nie wiem czy chodzi o któreś z nich czy o panią Putkową.
      • Gość: sawa55 Re: Zuzanna Putka. IP: 134.65.217.* 07.11.01, 14:15
        Dokładnie Tak!!! Ich starsze dziecko, to dziewczyna w wieku 21 lat i ma na imię
        Zuzanna. To właśnie ona, Czy możesz przekazać jej, ze ktoś chciałby się z nią
        skontaktować??? Jeżeli będzie miała ochotę to podaj jej prosze mój adrtes
        mailowy: sawa55@poczta.onet.pl Wielkie dzięki za wszystko.!!! Michał i Magda.
        • Gość: ar Re: Zuzanna Putka. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.11.01, 01:37
          Przepraszam za milczenie. O 6.00 pójdę do sklepu i przekażę wiadomość Panu
          Putce, który przywozi pieczywo.
          • sawa55 Re: Zuzanna Putka. 19.11.01, 19:25
            no nie zgrywaj się. Jak będziesz miał kontakt z Zuzią to jej przekaż. To jest
            bardzo szczupła dziewczyna, taka przynajmniej było w przeszłości... ;o). Dzięki
            za pozdrowienia na forum Łomianek.
          • Gość: daag Re: Zuzanna Putka. IP: *.*.*.* 29.12.01, 14:23
            a czy to pieczywo jest aby chrupiące? to może być kwestia decydująca o dalszych
            losach piekarni pana putki...
            • Gość: ar Re: Zuzanna Putka. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.12.01, 22:00
              Żeby ocenić trzeba koniecznie skosztować. Ja ze swojej strony zaręczam, że jest
              zawsze świeże i chrupiące.
            • Gość: Remek Re: Zuzanna Putka nadal da sie chrupać.... IP: 195.94.207.* 03.01.02, 11:14
              OK
      • Gość: sawa55 Re: Zuzanna Putka. IP: 134.65.217.* 07.11.01, 14:16
      • Gość: sawa55 Re: Zuzanna Putka. IP: 134.65.217.* 07.11.01, 14:16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka