Dodaj do ulubionych

internet bezprzewodowy

IP: *.subscribers.sferia.net 17.04.08, 10:21
Witam!
Czy ktoś mógłby mi polecić internet bezprzewodowy, ponieważ od roku mam
Sferię:( i od dwóch miesięcy prawie nie działa ona na terenie Zielonej a
opłata abonamentowa to ok.100 zł!!!Spowodowane jest to podobno usterką, której
nie da się usunąć!!!Z góry serdecznie dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo120375 Re: internet bezprzewodowy IP: *.jjs-isp.pl 07.05.08, 00:24
      witam
      jest firma która oferuje net tu namiary www.jjs.pl/

pozdrawiam
      pablo
      • Gość: kuba Re: internet bezprzewodowy IP: 195.47.201.* 16.05.08, 13:58
        ja uzywam iplus (HSDPA) za 49 netto. Predkosc i zasieg jest baaardzo
        ok. Stara Milosna "objeta jest zasiegiem HSDAPA". Jedyny minus to
        drakonskie ograniczenie do 0,5 GB downloadow. Jest to troche malo.
        Do normalnego serfowania to w sam raz natomiast gdy uzywasz skype to
        dwie, trzy godzinne rozmowy rozkladaja limit. Wykup wiekszego limitu
        oczywiscie wiaze sie z ekstra kasa :(
        • Gość: Migo`` Re: internet bezprzewodowy IP: *.centertel.pl 03.07.08, 20:23
          Tylko nie rob bledu i nie biez netu z telefoni komorkowej. Ja mam z orange i niby lepsza oferta niz w innych sieciach ale to i tak lipa. Szukaj jakiegos stacjonarnego lacza
          • kowlant Re: internet bezprzewodowy 17.03.09, 13:06
            a ja bardzo sobie cenie neta przez telefonie komorkowa. fantastyczna sprawa.
            czesto pracuje zdalnie i jest mi internet potrzebny zawsze i wszedzie.
            • Gość: heniek Re: internet bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 14:16
              A czy internet Play-a działa na terenie Wesołej, a głównie w Starej Miłośnie. Bo
              muszę przyznać, że jest dużo tańszy od pozostałych.
              • Gość: gość Re: internet bezprzewodowy IP: *.wspiz.edu.pl 18.03.09, 16:16
                Według mapy zasięgu Play na ich stronie internetowej playmobile.pl zasięg jest w
                większości Starej Miłosnej i w całej Zielonej.
                Jak jest w rzeczywistości nie wiem.
                Na pewno jest stacja bazowa obok Wesolandii w Zielonej.
                • Gość: alex Re: internet bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 12:35
                  Z tego co wiem to na terenie całej Starej Miłosny jest zasięg Play bo są tu dwie
                  stacje bazowe. Jedna na budynku Straży Pożarnej (UMTS) i druga na budynku
                  Centrum Pogodna (UMTS/GSM). W pozostałej części Wesołej zasięg jest raczej marny.
      • maxrit Re: internet bezprzewodowy - tylko nie jjs 24.02.09, 10:52
        Ja korzystam z JJS kompletna tragedia. Sprzedają ci 2MB a dostarczają w
        porywach 1,5Mb. Co oczywiście zostało mi wytłumaczone "uwarunkowaniem globalnym
        polskiego internetu" i że się nie znam na tym i lepiej żebym nie pytał. Mają
        częste awarie i przerwy dostarczaniu a po kilkunastokrotniej próbie dodzwonienia
        się można usłyszeć jedną z odpowiedzi:
        1. U mnie działa.
        2. U mnie jest w porządku.
        3. na routerze jest ok.
        Aaa i w zasadzie to po 17 nie ma kontaktu z żadnymi służbami technicznymi.
        • Gość: jjs Re: internet bezprzewodowy - tylko nie jjs IP: *.jjs-isp.pl 06.05.09, 00:22
          witam

jak łatwo się pisze na forum telefon komórkowy jest czynny cala dobę i jakoś nie
          trzeba go wyłączać na noc jeśli sieć i jakość jest tak do bani to radze
          zrezygnować z usługi nikogo nie trzymamy na siłę

w jakiej sieci ma Pan gwarancje pasma i dodam ze mnie mamy w ofercie
          przepustowości 2MB ewentualnie 2Mbits a to znacząca różnica.

pozdrawiam
          admin JJS

• Gość: Ryszard Re: internet bezprzewodowy - tylko nie jjs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 17:14
            Panie adminie JJS. Gdzie początki i końce zdań? Rozumiem, że emocje pana
            ponoszą, ale jednak proponowałbym trochę więcej uwagi w pisaniu postów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka