anulka 01.07.09, 13:59 Jakie polecacie ? oglądałam już step up Just dance Dirty Dancing (1,2) Zatańcz ze mną i innych nie znam nie mam co oglądać co polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muse Re: Filmy o tańcu 01.07.09, 14:39 Honey, Kochaj i tańcz, Dziewczyny z drużyny chociażby. xdd , Wytańczyć marzenia . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
skyler Znam kilka:P 01.07.09, 16:47 Step up 1 i 2- polecam szczególnie 2, jest super Another Cinderella Story- coś dla fanek Disneya i Seleny Gomez. How she move- nie oglądałam, ale o tańcu... W rytmie hip hopu- mnie się nie podobał, ale sa gusty i gusta Wskakuj, Jump it- o troche innym rodzaju tańca, ale zawsze... Na nic innego chyba na poczekaniu nie wpadne, ale napewno jest ich więcej. Poszukaj też na stronie filmweb na forum napewno znajdziesz mnóstwo wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka filmy o tańcu 01.07.09, 18:49 Dzieki wszystkim za podpowiedzi piszcie dalej jakieś tytuły z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: filmy o tańcu 05.07.09, 15:42 Step Up Step Up 2 W rytmie hip-hopu W rytmie hip-hopu 2 Dirty Dancing Dirty Dancing 2 Honey Krok do sławy Wygrane marzenia Tylko taniec! Odpowiedz Link Zgłoś