Gość: dr:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 20:56 Czy zna ktoś wysokość opłat za przedszkola w Zielonej (ABC) oraz Sióstr Felicjanek na Marysinie? Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 15:50 w Zielonej (ABC) znam, witam i prosze o kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 16:57 u sióstr felicjanek cena jest bardzo zblizona jak nie taka sama jak w przedszkolu państwowym bo te przedszkole ma status przedszkola państwowego. Mój syn chodził tam przez 4 lata i niestety w żadnym wypadku nie polecam tej placówki :(. Przez pierwsze dwa lata było ok, ale po zmianie dyrekcji i czesci personelu sytuacja diametrialnie sie zmieniła oraz stosunek do przedszkolaków niestety na o wiele gorszy :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: przedszkola IP: *.gprs.plus.pl 01.10.08, 11:21 A ja się nie mogę zgodzić z tą opinią. Moje dziecko chodzi tam od września i bardzo jesteśmy zadowoleni. Mój syn chodził tam przez 4 lata i niestety w żadnym > wypadku nie polecam tej placówki :(. Przez pierwsze dwa lata było > ok, ale po zmianie dyrekcji i czesci personelu sytuacja > diametrialnie sie zmieniła oraz stosunek do przedszkolaków niestety > na o wiele gorszy :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr:) do "gagi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:24 Wiem, że poziom tego przedszkola jest dobry:) Chciałam się tylko dowiedzieć ile mnie-więcej się za nie płaci, skoro Twoje dziecko tam chodzi to z pewnością wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samum Re: przedszkola IP: *.centertel.pl 18.12.08, 17:56 Z tego co wiem, to ABC jakies 900 zł. Napewno nie polecam przedszkola Jaś i Małgosia na ul, Kilińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 16:45 U sióstr felicjanek 260 zł bez dodatkowych zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś