jo_p 22.08.07, 17:09 Probuje zrobic logo (bez obrazka, sam napis). W momencie wstawienia go do programu tworzacego www wkleja sie moje logo wraz z bialym podkladem. Jak zrobic, zeby wkleic same litery???? Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamalka Re: LOGO. jakim programem i jak zrobic? 22.08.07, 20:47 gotowy napis trzeba zapisać w formacie .gif z przeźroczystym tłem. Jakbyś miała problemy to podeślij roboczy plik z photoshopa lub corela to ci to zrobie, sekunda roboty ;-) pozdrawiam, Aga agamalka@interia.pl Odpowiedz Link
jo_p Re: LOGO. jakim programem i jak zrobic? 23.08.07, 02:11 dziekuje. Narazie sprobuje sama a jak nie wyjdzie to Ci przesle. Jeszcze raz dzieki :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
alfonzohailey Re: LOGO. jakim programem i jak zrobic? 26.10.17, 14:47 Jak coś to nie gif tylko .png. Ale nie muszisz robić samodzielnie w programach graficznych. Są dedykowane aplikacje w internecie. Można zrobić coś naprawdę ciekawego. Na przykłąd tu macie LOGO. Odpowiedz Link
fraczek11 Re: LOGO. jakim programem i jak zrobic? 04.11.17, 16:52 Wszystko rozchodzi się o format, musisz ustawić .png inaczej będzie dodawać Ci tło. baza firm maile Odpowiedz Link
martaanna12345 Re: LOGO. jakim programem i jak zrobic? 15.11.17, 23:13 Musisz wyciąć litery z przeźroczystym tłem. W photoshopie zapisujesz taki plik wybierając opcję transparency i zapisując taki plik w formacie png. www.golan.pl Odpowiedz Link