Dodaj do ulubionych

Mona Lisa jadała za tłusto

09.01.10, 22:55
No tak , co jeszcze można "wycisnąć" z tego obrazu i ile niepotrzebnych (głupich) rozpraw naukowych napisać ?

Mam nadzieję, że wkrótce otrzymamy pełne wyniki badań krwi (w końcu może się okazać że to tylko był ten "dobry" cholesterol co nas znacznie uspokoi) oraz opublikowane zostaną wyniki poziomu cukru (bo denatka coś tak dziwnie patrzy - jak nic problemy z tarczycą albo cukier pod sufit). Mam nadzieje, że profesjonalny "badacz" nie zapomni również o USG, punkcji , NMR , badaniu nerek i lewatywie ....
Szczerze zaniepokojony czytelnik
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Mona Lisa jadała za tłusto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 23:37
      "Szkoła ateńska" to fresk autorstwa Rafaela, a nie Michała Anioła...
      Co za nieuk pisał ten artykuł
    • Gość: Ramiro Re: Mona Lisa jadała za tłusto IP: *.nat0.sta.nsm.pl 13.01.10, 02:45
      A Ty drogi "Gościu" nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, bo owszem "Szkoła ateńska" jest autorstwa Rafaela, ale również umieścił on w swoim dziele postać Michała Anioła i to na pierwszym planie...
    • Gość: Gość/Andrzej Re: Mona Lisa jadała za tłusto IP: *.tampabay.res.rr.com 13.01.10, 05:48
      Ramiro: ja znam polski niedlugo, bo tylko 66 lat. Wytlumacz mi czemu postac Michala Aniola namalowana przez Rafaela mozna nazwac autoportret?
    • Gość: tim Re: Mona Lisa jadała za tłusto IP: *.acn.waw.pl 13.01.10, 19:03
      Jedz jak chcesz ... i znajdź coś dla siebie bit.ly/5FXaYN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka