angelina112233 18.11.09, 14:06 Witam ! Czy posiada ktoś niezbędnik nauczyciela "Geografia na czasie" do liceum, lub sprawdziany z PWN? Byabym bardzo wdzięczna za pomoc :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita1239 Re: Sprawdziany geografia 17.01.10, 18:22 tak posiadam prosze o kontakt katarzyna57@amorki.pl cena 1 testu 15zl Odpowiedz Link
testy_geografia_na_czasie Re: Sprawdziany geografia 27.02.10, 17:29 posiadam te sprawdziany od działu 4 do końca książki dla klasy 1 LO cena testu to 15 zł, ale zawsze można się jakoś dogadać testy_geografia_na_czasie@wp.pl angelina112233 napisała: > Witam ! > Czy posiada ktoś niezbędnik nauczyciela "Geografia na czasie" do > liceum, lub sprawdziany z PWN? > Byabym bardzo wdzięczna za pomoc :) Odpowiedz Link
chessteerrr Re: Sprawdziany geografia 15.05.10, 13:17 posiadam testy geografia na czasie ! jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem proszę pisać na e-maila ewa132@o2.pl Odpowiedz Link
puh4t Re: Sprawdziany geografia 12.09.10, 13:50 jak widze jak ludzie zdzierają to mnie krew zalewa:> mam te spr, udostepnie za symboliczna oplata:) moje gg 10908789. spr podst i rozszerzone, wszyskti 3 lata:) Odpowiedz Link
majk97 Re: Sprawdziany geografia 28768657 01.12.10, 20:32 geografia na czasie sprawdziany cześć mam do sprzedania sprawdziany do "Geografia na czasie" *część pierwsza podręcznika: 1.2 Ziemia we Wszechświecie klucz podstawa i rozszerzenie Ziemia we Wszechświecie podstawa i rozszerzenie pytania 1.3 Atmosfera i klimat podstawa i rozszerzenie klucz Atmosfera i klimat podstawa i rozszerzenie pytania 1.4 Hydrosfera podstawa i rozszerzenie klucz Hydrosfera podstawa i rozszerzenie pytania 1.5 Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa i rozszerzenie klucz Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa pytania Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę rozszerzenie pytania 1.6 Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę klucz podstawa Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa pytania Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę rozszerzenie pytania 1.7 Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi podstawa klucz Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi podstawa pytania Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi rozszerzenie klucz Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi rozszerzenie pytania 1.8 Geografia fizyczna polski podstaw i rozszerzenie klucz Geografia fizyczna polski podstawa pytania Geografia fizyczna polski rozszerzenie pytania *część druga podręcznika: 2.1 Demografi a i osadnictwo podstawa i rozszerzenie pytania Demografia i osadnictwo podstawa i rozszerzenie klucz 2.2 Rolnictwo podstawa i rozszerzenie klucz Rolnictwo podstawa i rozszerzenie 2.3 Energetyka i przemysł podstawa klucz Energetyka i przemysł podstawa pytania Energetyka i przemysł rozszerzenie pytania 2.4 Usługi świata rozszerzenie pytania 2.5 Polityczne problemy świata podstawa i rozszerzenie klucz Polityczne problemy świata podstawa i rozszerzenie pytania Odpowiedz Link
majk97 Re: Sprawdziany geografia 01.12.10, 20:28 mam do zaoferowania sprawdzany dkla klasy ponad gimnazjalnej grupy a i b klucze odp. i zakres podst. i rorz. pisać na 28768657 Odpowiedz Link
lukasz2591 Re: Sprawdziany geografia 01.11.10, 00:16 hej mam to o co pytasz:):) to jest wydawnictwo PWN mam do trzech klas. 15 zł pisz na email lukasz25911@onet.pl albo pad numer 603835607 tylko sms. wysyłam w pdf na email. Odpowiedz Link
majk97 Re: Sprawdziany geografia 01.12.10, 20:30 geografia na czasie sprawdziany cześć mam do sprzedania sprawdziany do "Geografia na czasie" *część pierwsza podręcznika: 1.2 Ziemia we Wszechświecie klucz podstawa i rozszerzenie Ziemia we Wszechświecie podstawa i rozszerzenie pytania 1.3 Atmosfera i klimat podstawa i rozszerzenie klucz Atmosfera i klimat podstawa i rozszerzenie pytania 1.4 Hydrosfera podstawa i rozszerzenie klucz Hydrosfera podstawa i rozszerzenie pytania 1.5 Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa i rozszerzenie klucz Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa pytania Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę rozszerzenie pytania 1.6 Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę klucz podstawa Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa pytania Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę rozszerzenie pytania 1.7 Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi podstawa klucz Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi podstawa pytania Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi rozszerzenie klucz Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi rozszerzenie pytania 1.8 Geografia fizyczna polski podstaw i rozszerzenie klucz Geografia fizyczna polski podstawa pytania Geografia fizyczna polski rozszerzenie pytania *część druga podręcznika: 2.1 Demografi a i osadnictwo podstawa i rozszerzenie pytania Demografia i osadnictwo podstawa i rozszerzenie klucz 2.2 Rolnictwo podstawa i rozszerzenie klucz Rolnictwo podstawa i rozszerzenie 2.3 Energetyka i przemysł podstawa klucz Energetyka i przemysł podstawa pytania Energetyka i przemysł rozszerzenie pytania 2.4 Usługi świata rozszerzenie pytania 2.5 Polityczne problemy świata podstawa i rozszerzenie klucz Polityczne problemy świata podstawa i rozszerzenie pytania Odpowiedz Link
sprawdziany1212 Re: Sprawdziany geografia na czasie tanio!!!! 14.11.10, 12:34 Post: #1 geografia na czasie sprawdziany cześć mam do sprzedania sprawdziany do "Geografia na czasie" *część pierwsza podręcznika: 1.2 Ziemia we Wszechświecie klucz podstawa i rozszerzenie Ziemia we Wszechświecie podstawa i rozszerzenie pytania 1.3 Atmosfera i klimat podstawa i rozszerzenie klucz Atmosfera i klimat podstawa i rozszerzenie pytania 1.4 Hydrosfera podstawa i rozszerzenie klucz Hydrosfera podstawa i rozszerzenie pytania 1.5 Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa i rozszerzenie klucz Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa pytania Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę rozszerzenie pytania 1.6 Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę klucz podstawa Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa pytania Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę rozszerzenie pytania 1.7 Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi podstawa klucz Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi podstawa pytania Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi rozszerzenie klucz Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi rozszerzenie pytania 1.8 Geografia fizyczna polski podstaw i rozszerzenie klucz Geografia fizyczna polski podstawa pytania Geografia fizyczna polski rozszerzenie pytania *część druga podręcznika: 2.1 Demografi a i osadnictwo podstawa i rozszerzenie pytania Demografia i osadnictwo podstawa i rozszerzenie klucz 2.2 Rolnictwo podstawa i rozszerzenie klucz Rolnictwo podstawa i rozszerzenie 2.3 Energetyka i przemysł podstawa klucz Energetyka i przemysł podstawa pytania Energetyka i przemysł rozszerzenie pytania 2.4 Usługi świata rozszerzenie pytania 2.5 Polityczne problemy świata podstawa i rozszerzenie klucz Polityczne problemy świata podstawa i rozszerzenie pytania Jeśli ktoś jest zainteresowany całością bądź tylko niektórymi działami zapraszam na gg 31234835 , cena do negocjacji. pisac mozna równiez na poczte martus2303@o2.pl Odpowiedz Link
karolinkaa00 Re: Sprawdziany geografia na czasie tanio!!!! 29.11.10, 16:14 Sprzedam WSZYSTKIE sprawdziany GEOGRAFIA NA CZASIE do podręcznika cz.1 i cz.2 zakres podstawowy i rozszerzony za jedyne 50 zł. Wszędzie z tego co wdze jest jeden za 15 lub wszystkie za 70 ! Byłyby ktoś zainteresowany ? Odpowiedz Link
majk97 Re: Sprawdziany geografia na czasie tanio!!!! 01.12.10, 20:28 mam do zaoferowania sprawdzany dkla klasy ponad gimnazjalnej grupy a i b klucze odp. i zakres podst. i rorz. pisać na 28768657 Odpowiedz Link
majk97 Re: Sprawdziany geografia na czasie gg 28768657 01.12.10, 20:31 geografia na czasie sprawdziany cześć mam do sprzedania sprawdziany do "Geografia na czasie" *część pierwsza podręcznika: 1.2 Ziemia we Wszechświecie klucz podstawa i rozszerzenie Ziemia we Wszechświecie podstawa i rozszerzenie pytania 1.3 Atmosfera i klimat podstawa i rozszerzenie klucz Atmosfera i klimat podstawa i rozszerzenie pytania 1.4 Hydrosfera podstawa i rozszerzenie klucz Hydrosfera podstawa i rozszerzenie pytania 1.5 Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa i rozszerzenie klucz Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa pytania Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę rozszerzenie pytania 1.6 Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę klucz podstawa Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę podstawa pytania Zewnętrzne procesy kształtujące litosferę rozszerzenie pytania 1.7 Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi podstawa klucz Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi podstawa pytania Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi rozszerzenie klucz Zróżnicowanie gleb i biosfery na Ziemi rozszerzenie pytania 1.8 Geografia fizyczna polski podstaw i rozszerzenie klucz Geografia fizyczna polski podstawa pytania Geografia fizyczna polski rozszerzenie pytania *część druga podręcznika: 2.1 Demografi a i osadnictwo podstawa i rozszerzenie pytania Demografia i osadnictwo podstawa i rozszerzenie klucz 2.2 Rolnictwo podstawa i rozszerzenie klucz Rolnictwo podstawa i rozszerzenie 2.3 Energetyka i przemysł podstawa klucz Energetyka i przemysł podstawa pytania Energetyka i przemysł rozszerzenie pytania 2.4 Usługi świata rozszerzenie pytania 2.5 Polityczne problemy świata podstawa i rozszerzenie klucz Polityczne problemy świata podstawa i rozszerzenie pytania Odpowiedz Link
michaell125 Re: Sprawdziany geografia na czasie tanio!!!! 06.04.11, 19:07 OKAZJA CENOWA TYLKO U MNIE TESTY I KLUCZE ODP DO GEOGRAFIA NA CZASIE 1-3 KL GR A I B PODSTAWA I ROZSZERZENIE DOWOD NA TO IZ POSAIDAM TETSY: img52.imageshack.us/i/testyyy.jpg/ GG: 6624767 Odpowiedz Link
patrycja0606 Re: Sprawdziany geografia na czasie tanio!!!! 11.05.11, 20:17 Nie wierzcie jej!! to oszustka! pieniadze dostaje i kontakt sie urywa i oczywiscie sprawdzianu nie wysyla! Odpowiedz Link
patrycja0606 Re: Sprawdziany geografia na czasie tanio!!!! 11.05.11, 20:20 martus2303@o2.pl To oszustka! Odpowiedz Link
salamandra12345 TESTY GEOGRAFIA NA CZASIE 12.12.10, 23:15 POSIADAM TESTY+ODP ,,GEOGRAFIA NA CZASIE" poziom podst dla klasy I i II szkoły średniej ;)BARDZO TANIO, jeżeli jesteście zainteresowani proszę pisać na salamandra12345@o2.pl . Pozdrawiam. Odpowiedz Link
michaell125 Re: TESTY GEOGRAFIA NA CZASIE 26.02.11, 19:15 TYLKO U MNIE NAJTANIEJ SPRAWDZIANY WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI + KLUCZE ODPOWIEDZI do podręcznika "Geografia na czasie"wyd. PWN dla klas 1-3 szkół ponadgimnazjalnych. Wersje A i B Zakres podstawowy i rozszerzony. PISZ NA GG:6624767 Odpowiedz Link
2ninka Re: TESTY GEOGRAFIA NA CZASIE 31.01.12, 12:48 michaell125 napisała: > TYLKO U MNIE > NAJTANIEJ > > SPRAWDZIANY WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI + KLUCZE ODPOWIEDZI > do podręcznika "Geografia na czasie"wyd. PWN dla klas 1-3 szkół ponadgimnazjaln > ych. > > Wersje A i B > Zakres podstawowy i rozszerzony. > PISZ NA GG:6624767 Za darmo je oddam pisz na a_tworzydlo@wp.pl Odpowiedz Link
ekaszewska1950 Re: TESTY GEOGRAFIA NA CZASIE 26.02.20, 12:48 Jestem zainteresowana. Proszę podać cenę i sposób zapłaty. Mój e-mail ekaszewska1950@gmail.com Odpowiedz Link
tested123 Re: TESTY GEOGRAFIA NA CZASIE 06.03.11, 19:07 TYLKO U MNIE NAJTANIEJ SPRAWDZIANY WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI + KLUCZE ODPOWIEDZI do podręcznika "Geografia na czasie"wyd. PWN dla klas 1-3 szkół ponadgimnazjalnych. Wersje A i B Zakres podstawowy i rozszerzony. PISZ NA GG:6624767 Odpowiedz Link
michaell125 Re: TESTY GEOGRAFIA NA CZASIE 06.04.11, 19:04 OKAZJA CENOWA TYLKO U MNIE TESTY I KLUCZE ODP DO GEOGRAFIA NA CZASIE 1-3 KL GR A I B PODSTAWA I ROZSZERZENIE DOWOD NA TO IZ POSAIDAM TETSY: img52.imageshack.us/i/testyyy.jpg/ GG: 6624767 Odpowiedz Link
sprawdziany1212 Sprawdziany geografia na czasie!!!!!!! PWN 19.01.11, 18:33 Geografia na czasie WSZYSTKIE KLASY !! Wydawnictwo PWN Poziom podstawowy i rozszerzony + Klucze odpowiedzi !! Liceum, Sprawdziany ; ) NR GG 31234835 Odpowiedz Link
michaell125 Re: Sprawdziany geografia 07.02.11, 17:04 WITAM POSIADAM TESTY DO PODRECZNIKA GEOGRAFIA NA CZASIE Z ZAKRESU PODSTAWOWEGO JAK I ZAAWANSOWANEGO CZ. I II III i IV !!!NAJTANIEJ!!!!!!! TYLKO 15 ZL PISZ NA GG: 6624767 Odpowiedz Link
michaell125 Re: Sprawdziany geografia 12.02.11, 18:25 WITAM POSIADAM TESTY DO PODRECZNIKA GEOGRAFIA NA CZASIE Z ZAKRESU PODSTAWOWEGO JAK I ZAAWANSOWANEGO CZ. I II III WSZYSTKIE TESTY WRAZ Z ODPOWIEDZIAMY GWARANTUJE TO ZADNA SCIEMA !!!NAJTANIEJ!!!!!!! PISZ NA GG: 6624767 Odpowiedz Link
gastallegro Re: Sprawdziany geografia 07.03.11, 16:46 testy, sprawdziany + klucz, poziom podstawowy i rozszerzony, grupa A i B.dla klas 1,2,3 Natychmiastowa wysyłka! ciagle jestem na gg POLECAM ! bym zapomniał, gg 13609438 zobacz ile osob kupiło! img121.imageshack.us/img121/6649/listakupujacych.jpg DOWOD NA TO ZE MAM WSZYSTKIE SPRAWDZIANY, A NIE 1 CZY 2 img684.imageshack.us/img684/2732/dowodzv.jpg Odpowiedz Link
mruczyslaw135 Re: Sprawdziany 21.05.12, 11:04 Witam. Posiadam wszystkie testy podstawy przedsiebiorczosci liceum technikum operon. Więcej info pod gg 8395647 Odpowiedz Link
michaell125 Re: Sprawdziany geografia 19.03.11, 19:27 !!!NAJTANIEJ!!!! POSIADAM WSZYSTKIE TESTY DO WSZYSTKICH CZESCI PODRECZNIKA GEOGRAFIA NA CZASIE PODSTAWA I ROZSZERZENIE MOZLIWE ROZNE FORMY PLATNOSCI PISZ NA GG:6624767 Odpowiedz Link
pauladym Sprawdziany geografia 21.03.11, 22:55 Witam, Mam do zaoferowania wszystkie testy do szkół ponadgimnazjalnych z geografii. Mam gr A i B za bardzo atrakcyjną cenę. GRUPY ZAAWANSOWANE I PODSTAWOWE !!! ZA MAŁĄ KWOTĘ ZDOBĘDZIESZ NAJLEPSZĄ OCENĘ !!! pisz na maila: dymek066@wp.pl Odpowiedz Link
mati1448 Re: Sprawdziany geografia 24.08.11, 11:20 Witam ! Tego w polsce jeszcze nie było oporowaszkola.hostklub.pl/index.php Wypracowania,sprawdziany,zadania domowe 3 W 1 !!! Możliwość rejestracji,wypowiadania się,wszystkie nowości : - Śladami przeszłości 3 - Matematyka z plusem 3 Ciekawa Chemia 1 NPP Ciekawa Chemia 2 NPP Prywantne Sprawdziany Biologia Puls Życia 1 NPP Puls Życia 2 NPP Puls Życia 3 NPP Świat Biologii 2 NPP Chemia Chemia Nowa Era 1 NPP Chemia Nowa Era 2 NPP Ciekawa chemia 1 NPP Ciekawa chemia 2 NPP Ciekawa chemia 3 NPP Fizyka Spotkanie z fizyka 1 NPP Świat fizyki 1 NPP Świat fizyki 2 NPP Geografia Planeta 1 NPP Planeta 1 SPP Planeta 2 NPP Planeta 2 SPP Planeta 3 SPP Puls Ziemi 1 NNP Puls Ziemi 2 NPP Puls Ziemi 2 NPP kartkówki! Puls Ziemi 2 SPP Puls Ziemi 3 Historia Śladami przeszlosci 1 NPP Śladami przeszlosci 2 NPP J. Angielski Access 1 Access 2 Access 3 Blockbuster 2 Connections 1 Connections 2 Connections 3 Connections 4 English in Mind 2 NPP Friends 3 New inspirations 2 Snapshot Way Ahead Winners 2 Winners 3 J. Niemiecki Aha Neu 2a 2b Alles Klar - testy i klucze Kompass 2 Kompass 3 J. Polski Słowa na czasie 1 NPP Słowa na czasie 2 NPP Świat w słowach i obrazach 1 NPP Świat w słowach i obrazach 2 NPP Matematyka Matematyka z plusem 1 SPP Matematyka z plusem 2 NPP! Matematyka z plusem 2 SSP Matematyka z plusem 3 SSP Matematyka z plusem 3 SSP druga Nie zwlekaj wejdź !!! oporowaszkola.hostklub.pl/index.php Odpowiedz Link
czasnageografie Re: Sprawdziany geografia 09.12.11, 10:36 Witam Posiadam testy+klucze odp. do podręcznika Geografia na czasie kl 1-3 zakres podstawowy / rozszerzony grupa A i B oraz klucze odpowiedzi do zeszytu ćwiczeń Geografia na czasie kl 1-3 *Oferta Nadal Aktualna TANIO!!! <możliwość negocjacji ceny> zainteresowani pisać: aukcjoner.er@o2.pl Odpowiedz Link