lesio_111 04.05.11, 12:42 Ale bzdura. Można robić tyle bardziej pożytecznych rzeczy. Pan profesor zajął się ślimakami, bo chyba nie jest w stanie śledzić nic szybszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dar61 Ślimaku, pokaż swój organ! Dam ci sera... 04.05.11, 14:38 ...w poszukiwaniu partnera (...) Szukają pożywienia, partnera... Ech, ten ... żeński punkt widzenia... ;-) ...Winniczek nie jest naturalnym mieszkańcem północnej części Polski... Skłócaniu regionów Polski mówimy stanowcze NIE! --- {lesiowi_111} się napisał:o ...Ale bzdura. Można robić tyle bardziej pożytecznych rzeczy... Czy ja wiem... Pewien entomolog wąsko specjalizowany jest w Tym Kraju Marszałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jezdziec_apokalipsy Re: Ślimaku, pokaż się 04.05.11, 19:09 lesio_111 napisał: > Ale bzdura. Można robić tyle bardziej pożytecznych rzeczy. > Pan profesor zajął się ślimakami, bo chyba nie jest w stanie śledzić nic szybszego. Ja to bym chciał, żeby takie mądrale jak ty wzięły się za coś pożytecznego zamiast wypisywać głupoty na forach. Proponuje zacząć od odrobienia lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś