mamosz 23.02.05, 00:16 Jestem egzaminatorem,NIE biore 60PLN/60min.Jesli jestes spanikowanym maturzystą -zapraszam.Fachowo ,skutecznie,w milej atmosferze douczę ,wyjaśnię,pokonwersuję.Zainteresowanych proszę o maila mamosz@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eliza Re: angielski-wWarszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:11 Dlaczego i po co piszesz, ze jestes egzaminatorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem_ochotnikiem Re: angielski-wWarszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:01 Jak nie 60/60, to moze 80/45? :) ------------------------------------------- Korepetycje z matmy? fizyki? chemii? Warszawa-Ochota - juz od 25 zl/60 min www.matma.w.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: angielski-wWarszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:22 A ile za bycie egzaminatorem ? 1000. 2000. 5000. nie wiem , jakie sa teraz stawki, ale 6 lat temu, kiedy zdawalam do liceum, znalazlysmy z mama ulotke takiego egzaminatora podczas dni otwartych w LO i facet chcial gruba forse za zalatwienie miejsca w tej szkole, uznal natomiast, ze korepetycje w ogole nie sa mi potrzebne.Wiec dowiem sie MAMOSZ dlaczego piszesz, ze jestes egzaminatorem i lekcje sa tanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: angielski-wWarszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:07 No, coz !?!? zROZUMIAL MAMOSZ, ZE CHYBA SIE WYGLUPIL ALBO PRZESADZIL TAK SIE ANONSUJAC. Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: angielski-wWarszawa 26.02.05, 01:27 Kompletnie nie zrozumienie niestety - biore normalna cene za korepetycje,fakt bycia egzaminatorem oznacza tylko tyle ,że wiem "czym to się je" i nic poza tym.Gratuluję poczucia humoru przedmówcom.Jesli ktos poczul sie dotkniety "wyglupem" przepraszam. Dla wyjaśnienia i jasnosci -nie zdzieram,niczego nie obiecuję poza solidnym przygotowaniem do egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: angielski-wWarszawa 26.02.05, 01:29 Zaraz posypią się na moją glowę uwagi o moim debilizmie i braku podstaw - NIEZROZUMIENIE oczywiscie.LITERÓWKA palec mi sie omsknął na spację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: angielski-wWarszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:06 Akurat............!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: angielski-wWarszawa 26.02.05, 23:05 Gość portalu: Profesor napisał(a): > Akurat............!!! Akurat,akurat!!!! Gratuluję błyskotliwosci godnej Profesora!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: angielski-wWarszawa IP: *.chello.pl 25.02.05, 18:18 skąd 6 lat temu egzaminatorzy? jacy egzaminatorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: angielski-wWarszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:21 Nauczyciel tego LO i jednoczesnie egzaminator, czlonek komisji egzaminacyjnej, ktora przyjmowala uczniow do LO. Odpowiedz Link Zgłoś