Dodaj do ulubionych

niepodważalny dowód na istnienie Boga!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 11:07
Zdałem ten egzamin, zdałem, zdałem, zdałem, dzięki Ci Boże!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Prymus Niepodważalny dowód na istnienie Szatana!!!!!!!! IP: *.mel.iprimus.net.au 04.12.04, 11:18
      Glupek zdal egzamin, nic nie umiejac.
      A Diabel sie cieszy, ze ludzie tacy glupi!
      • Gość: chrześcijanka Kagan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:30
        Jak myślisz, z kogo diabeł ma największą pociechę... Rusz mózgownicą i zastanów
        się na czyj rachunek pracujesz. Bylebyś potem nie płakał. Bo potem nie ma
        odwrotu, a głupota nie usprawiedliwia nas z naszych uczynków.
        • Gość: Kagan Re: Kagan... IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 08.12.04, 03:18
          Znow mnie straszysz nieistniejacymi demonami, oraz atakujesz ad personam.
          Czy tak ci kaze postepowac twoj guru (pardon, pastor)?
          • Gość: chrześcijanka kto tu kogo straszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:30
            Czy jak powiem, że na Filipinach uważaj, bo tam dużo wulkanów, to straszę?
            Naucz się rozróżniać ostrzeżenie od straszenia.
            Bóg ostrzega, to diabeł straszy.
    • Gość: ------- B O G ---- ------- NIE MA MNIE----------------------- IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.12.04, 01:43
      Tylko ja znam odpowiedz, wiec jak mowie, ze mnie nie ma to znaczy, ze mnie nie
      ma. A teraz podwaz moje stwierdzenie, skoro jestem wszechwiedzacy.
      • Gość: Szatan A ja jestem! IP: *.mel.iprimus.net.au 06.12.04, 05:55
        Ten post tego dowodzi!
        Oraz istnienie zla!
        Me istnienie jest nie do podwazenia!
        Szatan
        • Gość: LUCYFER Przestan sie podszywac pode mnie. Kagan Cie IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.12.04, 16:11
          wymyslil, swoja teoria zla. Nawet upadek przypisuje zlu a nie prawom
          grawitacji. Co za produkt postsocjalistycznej edukacji.
          • Gość: robi Re: Przestan sie podszywac pode mnie. Kagan Cie IP: *.class147.petrotel.pl 07.12.04, 09:31
            latwiej wierzyc w zlo i diabla niz w Boga prawda? Echhh... uparci i slepi ludzie
            • Gość: DODO Re: Przestan sie podszywac pode mnie. Kagan Cie IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.12.04, 09:53
              Zlo widzimy na kazdym kroku. Dobro jest zas rzadsze od zlota...
          • Gość: Prymus Re: Przestan sie podszywac pode mnie. Kagan Cie IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.12.04, 09:54
            Grawitacja powoduje nie tylko upadki, ale tez
            krazenie Ziemii dookola Slonca!
            • Gość: chrześcijanka Re: Przestan sie podszywac pode mnie. Kagan Cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:22
              chyba nie ziemska? o ile dobrze wiem (a na fizyce znam się słabo), to Słońce
              przyciąga ziemię? większe ciągnie mniejsze. Tyle, że samo przyciąganie chyba
              nie powoduje obracania? Musi być w tym coś więcej.
              • Gość: DODO Re: Przestan sie podszywac pode mnie. Kagan Cie IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.12.04, 10:45
                Jako wierzaca nie masz pojecia o fizyce.
                Nawet tej z XVII wieku (Newton).
                Slyszalas o akcji i reakcji?
                Gdyby slonce przyciagalo Ziemie mocniej niz
                Ziemia Slonce, to Ziemia spadlaby na Slonce...
                O reszte zapytaj astronomow!
                Np. Astre, ona podobno wie wszystko!
                • Gość: chrześcijanka Kagan, ile ty masz lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:53
                  znaczy się dużo krzyczysz a niewiele wiesz.
                  • Gość: LUCYFER Kagan nie jest czlowiekiem. To marionetka ale IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 07.12.04, 21:03
                    nieraz sie buntuje i przezywa mnie Szatanem. Wylaczam go wtedy i nie pojawia
                    sie na forum tak dlugo jak go nie wlacze z powrotem. Jest przykladem na to, ze
                    mozna funkcjonowac, nie wiedzac, ze sie nie istnieje.
                    • Gość: Kagan Re: Kagan nie jest czlowiekiem. To marionetka ale IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 08.12.04, 03:13
                      Znow z braku argumentow ad rem, atakujecie Kagana ad personam... :(
                  • Gość: Kagan Re: Kagan, ile ty masz lat? IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 08.12.04, 03:12
                    Znow atakujesz mnie ad personam?
                    A kto napisal takie bzdury, jak ze oryginal ST byl po grecku, albo
                    ze Duch Sw. i Bog Ojciec to ta sama osoba?
                    Nieladnie... :(
                    • Gość: chrześcijanka ataki to twoja specjalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:25
                      Stary Testament spisano w języku hebrajskim. Nie­które krótkie części ksiąg
                      Ezdrasza i Daniela są za­pisane po aramejsku. Dopiero po ziemskim życiu Pana
                      Jezusa spisane zostały księgi i listy Nowego Testamentu. Powstały one w języku
                      greckim, gdyż mowa ta była wówczas szeroko rozpowszechniona.

• Gość: ksz50 Re: Przestan sie podszywac pode mnie. Kagan Cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:17
                  Gość portalu: DODO napisał(a):

> Jako wierzaca nie masz pojecia o fizyce.
                  > Nawet tej z XVII wieku (Newton).
                  > Slyszalas o akcji i reakcji?
                  > Gdyby slonce przyciagalo Ziemie mocniej niz
                  > Ziemia Slonce, to Ziemia spadlaby na Slonce...
                  > O reszte zapytaj astronomow!
                  > Np. Astre, ona podobno wie wszystko
                  a według ciebie szanowny DODO GDYBY zIEMIA PRZYCIĄGAŁA SŁOŃCE z taką samą lub
                  mniejszą siłą to co by się stało O OŚWIECONY czy zechcesz się zniżyć do poziomu
                  Newtonowskiej fizyki czy znowu napiszesz nieznajomość fizyki na poziomie szkoły
                  podstawowej
                  hej Kaganie
                  • Gość: Kagan Re: Przestan sie podszywac pode mnie. Kagan Cie IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 08.12.04, 03:15
                    Przeciez DODO ci wyraznie napisal, ze gdyby Slonce przyciagalo Ziemie mocniej
                    niz Ziemia Slonce, to Ziemia musialaby spasc na Slonce! To chyba jasne!
                    • Gość: LUCYFER Stwierdzilem kilka razy, ze nie umiecie myslec bo IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 08.12.04, 17:10
                      Yahwe dal wam zbyt duzo checi i zbyt malo rozsadku. Nie rozumiecie,
                      bedac 'przylepieni' do powierzchni waszej ERB, nawet wlasnych teorii naukowych.
                      W przestrzeni kosmosu nie ma dolu ani gory. Zadne ciala nie spadaja gdzies lecz
                      oddzialowuja na siebie masami. Natomiast wasze sny sa bardzo ciekawe dla mnie -
                      tam dopiero wasz mozg jest kreatywny.
                      • Gość: Kagan Re: Stwierdzilem kilka razy, ze nie umiecie mysle IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au 09.12.04, 05:17
                        Jak sa zbty blisko siebie, to sie albo zderzaja (porownywalne masy)
                        albo cialo o znacznie mniejszej masie spada na duzo bardziej masywne
                        (meteory)...
                  • Gość: chrześcijanka Re: Przestan sie podszywac pode mnie. Kagan Cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:27
                    Nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś i że świat nie jest złożony tylko z
                    Kaganów. Serce mi rośnie jak czytam Twoje wypowiedzi czasami.
              • najwyzszy Dziecino 07.12.04, 21:26
                Na fizyce się nie znasz :(
                Wiesz że wszystkie ciała obdarzone masą przyciagają sie wzajemnie! W Słoce przyciąga Ziemię ale Ziemia przyciąga Słońce! Taki układ obiega wspólny środek ciężkości!
                PS
                Bardzo cię proszę zmień nick bo chrześcijan ośmieszasz swą ignorancją!
                • Gość: chrześcijanka teoria o masach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:37
                  a ciemne masy odpychają, jak to widać na twoim przykładzie
                  Ja w przeciwieństwie do ciebie zamierzam trzymać się jednego imienia. Nie mam
                  rozdwojenia jaźni.
            • Gość: LUCYFER Slonce nie narzeka jak kometa w niego uderzy. Wy IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 07.12.04, 21:06
              natomiast bez przerwy kogos oskarzacie o bol i choroby zapominajac, ze bol
              wynika z grawitacji i kinetyki mas a choroby sami roznosicie.
        • najwyzszy Tak, to prawda... 07.12.04, 21:21
          jesteś buntowniku.
      • najwyzszy Oto jestem. 07.12.04, 21:20
        marna poszywko.
        • Gość: chrześcijanka może ci bozia wzrostu dała, ale o reszcie zapomnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:35
          ła
    • Gość: LUCYFER Dyskusja tego typu nie nalezy do nauki lecz IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 14.12.04, 15:15
      teologii. Nauka (a raczej jej czesc tzw. nauk scislych) nie potrafi ani obalic
      ani udowodnic konstrukcji ludzkiej wyobrazni. Nagroda post mortem Stworcy nie
      dotyczy wiary np. w grawitacje ale w jego istnienie. Jest oczywiste, ze
      istnienie potwierdzone nauka odebraloby sens nagrodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka