Gość: Bastek IP: *.riviera.pw.edu.pl 04.02.05, 19:02 No to teraz bym chciał usłyszeć angola wymawiającego "woszczyk" :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gregor Re: Prof. Woszczyk wśród gwiazd IP: *.veranet.pl 05.02.05, 13:04 Łoshtzyck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja(j) Re: Prof. Woszczyk wśród gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:16 Nie śmiejta się chłopaki. A jak się w Polsce czyta nzazwisko francuskiego filozofa Pierre Doliveche? I niekt za to nie ma pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragejm Re: Prof. Woszczyk wśród gwiazd IP: *.broker.com.pl 05.02.05, 13:51 W sumie śmiać sie można, ale w sposób naturalny. Współpracuję z niemcami dla których wymówienie mojego nazwiska jest tak trudne jak "Brzęczyszczykiewicz" a dla mnie ich nazwisk też nie jest proste, zawsze będą takie problemy. Dopóki nie nosi to śladów jakiejś złośliwości lecz zrozumienia wszystko jest ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Tyle jest tego gruzu w Kosmosie, że ... 08.02.05, 01:44 .. że dla każdego wystarczy. Nawet może i ja kiedyś dostanę jakiś kawałek kamienia gdzieś pomiędzy Uranem a Neptunem. Poza tym nie ma co się martwić że Angole tego Woszczyka nie wymówią, bo zupełnie nie ma żadnego powodu aby kiedykolwiek powstała jakakolwiek potrzeba jego wymówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teletubus Re: Prof. Woszczyk wśród gwiazd IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 13:56 Fajnie, że masz swoją planetoidę chłopie, ale modlić się do Ciebie nie zamierzam, mimo (a może właśnie dlatego) że byłem Twoim studentem :) Odpowiedz Link Zgłoś