Dodaj do ulubionych

Wybuchy tytanowych lodów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:55
Jakie to fascynujące, że są w ogóle inne planety i ich księżyce, a tak
nawiasem to powiem w zaufaniu że widziałem UFO chociaż i tak pewnie mi nikt
nie uwierzy, więc nie będę się nad tym rozwlekał bo szkoda nerwów, pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: zombi Re: Wybuchy tytanowych lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:27
      Masz rację, że to wszystko jest tak fascynujące. Ja też lubię tą tematykę. A co
      do UFO to nikt nie powinien się śmiać z tego ponieważ moim zdaniem jet to temat
      nie zbadany do końca. Podobnie jak to czy Bóg istnieje czy nie - przyjmujemy to
      na wiarę. Przecież nie od dziś wiadomo, że są rejestrowane przypadki przez
      radary np. na lotniskach, o niezidentyfikowanych obiektach latających. Jeśli
      coś widziałeś to pisz śmiało, chętnie to przeczytam i myślę, że nie tylko ja.
      Pozdrawiam.
      • Gość: gicho Re: Wybuchy tytanowych lodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:13
        Widziałem i nie są to baje wyssane z palca jak większość osób zapewne
        powie...prawdziwy spodek. W zasadzie do tamtego momentu w ogóle nie wierzyłem,
        że może istnieć życie pozaziemskie...wydawało mi się to prawie nieracjonalne,
        jednak jak zobaczyłem z około 0,5 km prawdziwy spodek taki jak można spostrzec w
        gazetach z tematyką o ufo, to uwierzyłem. Ciekawa sprawa...a co najlepsze bardzo
        się tego wystraszyłem.
        • Gość: zombi Re: Wybuchy tytanowych lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:01
          Jak możesz to napisz więcej szczegółów (gdzie,w jakiej porze doby itp.). Ja
          osobiście nie wykluczam życia poza ziemskiego. Gdzieś tam daleko mogą przecież
          żyć jakieś istoty. Nie mam co prawda dowodów na ich istnienie ale nie mam też
          dowodów na ich nie istnienie.
      • Gość: robbi Re: Wybuchy tytanowych lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:41
        > A co do UFO to nikt nie powinien się śmiać z tego ponieważ moim zdaniem jet
        to temat nie zbadany do końca. Podobnie jak to czy Bóg istnieje czy nie -
        przyjmujemy to na wiarę.

Kto przyjmuje, ten przyjmuje. Ponad 80 proc. laureatów Nagrody Nobla deklaruje
        się jako ateiści, a spośród fizyków i biologów ponad 95 proc. Im większy poziom
        wiedzy, a dziedzina bliższa naturze, tym mniej "przyjmujących na wiarę".
        • Gość: zombi Re: Wybuchy tytanowych lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:41
          A tych laureatów to na pęczki chyba jest :)) aż 80 % z nich przyjmuje -
          niesamowite.
          • Gość: Dziubdziabdziur Re: Wybuchy tytanowych lodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:32
            A ja chcę na Tytana. chocbym miał umrzeć to chetnie ujrzałbym te lodowe wylewy!
    • Gość: r39 Huygens zamilkł na wieki IP: *.ifpan.edu.pl 10.06.05, 15:12
      To znaczy, że kiedy te wieki już miną - odezwie się?
      Fascynujące/wstrząsające, redaktorze.
      • Gość: pioc Re: Huygens zamilkł na wieki IP: *.stacje.agora.pl 10.06.05, 15:15
        > To znaczy, że kiedy te wieki już miną - odezwie się?

Who knows. Nawet Pan, panie przemądrzalski, nie wie, co się stanie za wieki. W
        każdym razie niektórzy wierzą, że ludzie zmartwychwstaną. Ja, powiem panu
        prywatnie, wierzę też w życie wieczne maszyn ;)

pioc
        • Gość: Emeralda Re: Huygens zamilkł na wieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:10
          Lubię Pana czytać, Panie Pioc. Zawsze z klasą potrafi się Pan odgryźć.
          Nieczęsto się to spotyka... Zarówno w życiu jak i na forum...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka