yatzekalexander 01.07.05, 17:09 Moze ktos mi pomoze Syn dostal sie do Thomas Jefferson High School for Science and Technology in Alexandria, VA. Ma tylko 14 lat, ale oni musza jakis research robic. Czy jest cos dla niego w okolicy Washington, DC ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz97 Re: research 05.07.05, 05:05 yatzekalexander napisała: > Moze ktos mi pomoze > Syn dostal sie do Thomas Jefferson High School for Science and Technology in > Alexandria, VA. Ma tylko 14 lat, ale oni musza jakis research robic. > Czy jest cos dla niego w okolicy Washington, DC ? tu chyba nikogo z okolic DC nie ma... u nas (UCLA) pojawiaja sie od czasu do casu jakies dzieci - nie wiem czy z grade czy z highschool - wiec jakies mozliwosci powinny byc. osobiscie popytalbym sie na lokalnych uniwerkach (a moze NIH) - zaczynajac od undergrad admissions moze... lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: research 05.07.05, 16:20 Sprobuje Cie skontaktowac z osoba z Waszyngtonu, ktora moze cos wiedziec, bo jest wlasnie w tej dzialce (na tym forum pojawia sie bardzo rzadko, ale podam jej link) Odpowiedz Link Zgłoś